上一頁下一頁
發新話題

(轉貼)國內自由行及其他地區來港旅遊手續

收藏  |  訂閱
45  10.2k

引用:
原帖由 ivany 於 2006-10-10 05:49 PM 發表

多謝你的補充, 有空我入去為P.S. INFO 為更完整
不客氣,應該多謝你既 開帖心思 呀

引用:
原帖由 ivany 於 2006-10-10 05:42 PM 發表

:smile_14:說真的, 因這是轉貼, 沒想過這會列入精華,有些意外呢?希望兄弟如用得著有用, 這好像是我第一篇精華:smile_35:以前我打好多report都列入不到:smile_14:
哈哈 你話板主 咁就要轉貼多D啦:smile_13: 不過要註明轉貼 (唔係講你啊):smile_15:

引用:
原帖由 ER20 於 2006-10-10 05:56 PM 發表

不客氣,應該多謝你既 開帖心思 呀
謝謝!已經加了你提供INFO. 希望更多兄弟提供更多有用資料:smile_38:

引用:
原帖由 Tami^^ 於 2006-10-10 06:04 PM 發表

哈哈 你話板主 咁就要轉貼多D啦:smile_13: 不過要註明轉貼 (唔係講你啊):smile_15:
多謝你十卜,不過都要轉貼有用資料幫到大家, 何樂而不為:smile_15:

晚上推回上去:smile_38::smile_38::smile_38:

我的女女係湖南常德嘅

想過來香港玩幾日

請問可以申請咩證件呢?

thank you

thank you c hing report

師兄呢的 report 八精華真係好。
幾時都可以看到。
fully support

thank you !!

引用:
原帖由 klswsw 於 2006-10-10 11:20 PM 發表
我的女女係湖南常德嘅

想過來香港玩幾日

請問可以申請咩證件呢?

thank you
網頁內容是這樣寫, 希望可以多些兄弟回到更詳細:smile_15:

目前各地居民办理港澳通行证很便利。
你只需携带身份证,户口本(证件照片需在办证的地方拍)然后到你户口所在地公安局出入境管理处办证大厅办理就可以了,办理时间需要1~2周。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆