[原創作品] ※全新迷你短篇※ 風流女社工 – 校園篇

收藏  |  訂閱
33  9.2k

※全新迷你短篇※ 風流女社工 – 校園篇

風流女社工 – 校園篇

這日放學後, 任姑娘還沒下班,學校社工這時候才忙,問題學生才到教員室。這所學校的老師『閃』的早,當然,所謂的band 3學園嘛!
「李强同學, 學校生活最近可以嗎?」
「Miss, 都係咁啦……」
「即係點!?」任姑娘加强語氣。
這問題學生『李强』早前非禮罪成, 因年輕只18歲, 進了感化院一排, 現時任姑娘跟進。
任姑娘雖說『姑娘』, 畢竟才25歲 , 她紥起漂染頭髮, 樣子娟好, 這日穿黑色套裙, 遮掩不了勻稱身段!!
和學生相比好有姐弟feel, 李强同學想入非非!!
任姑娘加强進逼。「點呀李强同學!?」
「咩野點!?」李强呆望任姑娘胸部, 回轉過來。任姑娘個胸算不上大, 但比例姣好!
任姑娘像沒察覺, 嫣然一笑。「學習還順暢嗎?」
「學習無問題,」李强畢竟問題學生:「但精神總是不集中, Miss你知啦, 我剛放出黎, 近來都是食齋……」
任姑娘茫然:「食乜野齋!?」任姑娘才警覺:「你衰『風化』的……唔通……」
擰擰轉頭, 任姑娘下意識掰開條腿, 任姑娘身高170公分, 但雙腿好長。
「Miss,我都唔想咁, 但生理需要,」李强同學懊惱, 垂下頭藉機打量長腿, 還有任姑娘長腿盡頭,「Miss, 我都想改過……」
任姑娘見沒人, 粲然:「嗯……咁我都明,呢D生理『需要』……」
李强同學掩埋的手放開,抬回頭:「Miss,你又明? 唔通……」
任姑娘盡量張開雙腿, 好讓李强看見, 任姑娘黑絲套裙配黑絲襪,端莊之餘略帶狂野, 正是動靜皆宜, 李强同學察看Miss隱隱然露出的紫底褲!
李强同學有反應, 手不其然放掩蓋, 中正任姑娘下懷, 任姑娘手指放套裝, 脫掉下來,順手解了內襯衫幾顆鈕,「有點熱, 同學你知嗎這所校響應『節能』。」
任姑娘坐著微傾前, 內襯衫胸圍份外惹眼, 任姑娘嗅到同學褲襠好重『男人味』,她手搭男學生掩褲襠二手, 輕描淡寫蹲下來, 打開皮帶, 任姑娘拉下李强同學校褲……

「幫你搞惦有利專心上課!?」任姑娘從枱面盒裝濕紙巾抽幾片, 抹淨李强同學怒出陰莖,「唔, 都好長下……」
李强同學陰莖遭越吸越長, 仲好硬下,任姑娘這時用『手打』, 不住留意李同學反應:「舒唔舒服?」
李强同學很舒服, 心唸這樣遇見咸濕Miss, 咁就不會衰『風化』吖, 大有相逢恨晚慨嘆。
李强同學思索中, 咸濕Miss已解下白襯衫, 咸濕Miss把沾溼的大條陽具用自己乳首廝磨!

「嗯, 好敏感,」咸濕Miss喃語, 再貪婪口腔含啜大條雞巴!

校公打開教師室門, 見李强呆坐Miss任辦公桌。
「仲未走嗎!?」校公:「仲諗住關燈。」
李强面青青:「文叔, 等陣我關啦, Miss去左廁所!……」
「是嗎?」校公:「小强做乜面青青!」
咸濕Miss蹲在枱底吸吮,裙底內褲露出, 李强同學本能想抽回褲子,給Miss阻礙, 校公端詳一會退出教師室。
李强同學出感化後第一遭『搞野』,不料遇上咸濕Miss, 精液如箭射出一地。
任姑娘抹抹嘴唇, 整理衣服, 「同學應承Miss, 明天專心上課嗎?」
李强同學出了火, 應允任姑娘。 「我遲D再搵Miss ?」
任姑娘伸手襯衫裏整理胸圍, 粲然道:「當然!!」

※完※

沙發AGAIN ... 無兄呢一期少蒲頭 , 原來匿埋寫大作 , 咁勤力抵錫:fst_011:
(先留字 , 睇完比評語)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-8-23 08:36 PM 發表 查看引用來源
以前只有咸濕男教師搞女學生。
近十多廿年,已經有好多年輕女教師搞男學生。
所以 Nicole Kidman 95 年套「To Die For」就係真人真事改編,真係「衰」咗喺佢手上好多次。

http://youtu.be/AY9dKKyB ...
第一套我都有睇 ... 其實真幾多 , 茱莉亞摩爾 呢套都係 :
https://www.youtube.com/watch?v=Di2tRef8hT4
另外我挺推介韓片<綠椅子>

呢度有教學
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21754842&extra=page%3D1
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-8-23 08:50 PM 發表 查看引用來源
點解啲 YouTube 淨係出條 link,見唔到畫面嘅:smile_41:
點樣䀡先見到畫面,搵人教吓,唔該 :smile_13:
To die for [不惜一切] J 得過呀:smile_47:講笑啫,實錄式手法正丫,亦都証明我地寫文其實唔算荒唐,現實中有時仲誇張都有, [不惜一切] 總想起相同導演吉士雲遜(Gus Van Sant) 早年的不羈的天空(My Own Private Idaho), 除了未成名的奇洛李維斯還有早歿的天才演員里華馮力士(River Phoenix) :')互相輝映, 呢齣都可算BL 祖師爺之一, 片子同樣滲入實錄手法畢竟好戲!!
https://www.youtube.com/watch?v=RfhXLe4iiME

冇匿埋呀,呢篇昨日寫啫, 本想的起心肝起篇長啲的,寫左一段當為短篇出住先
引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-8-23 03:35 PM 發表 查看引用來源
沙發AGAIN ... 無兄呢一期少蒲頭 , 原來匿埋寫大作 , 咁勤力抵錫:fst_011:
(先留字 , 睇完比評語)

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2015-8-24 10:33 AM 發表 查看引用來源
呢度有教學
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21754842&extra=page%3D1

To die for [不惜一切] J 得過呀:smile_47:講笑啫,實錄式手法正丫,亦都証明我地寫文其實唔算荒唐,現實中有時仲誇張都 ...
下 ... 玩BL咁重口味???:smile_35:

係呀,仲要係奇洛李維斯呀,佢都話正野
引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-8-24 10:43 AM 發表 查看引用來源
下 ... 玩BL咁重口味???:smile_35:

前往最後回覆