打令 22号

收藏  |  訂閱
15  12.5k

打令 22号

又係成功買套票$185× 。
問咗 囡囡服務7x-90 min。
話詳程去到問經理先清楚可玩幾耐。
今次冇主動 幫我call 車碼頭等
咁就坐車去 16 浦玩陣先

玩咗個零鐘 執咗少少。
around 19:00上去
囡囡眼見2,30 個。目測 around 3,4成好樣 。
咁例牌問經理要越泰大真波。
眨眼第一排個泰妹幾靚女又幼幼。
pushup咗都波5大。
例牌問吓經理呢個囡囡sevice 得5得。
讚我真識揀,囡囡來咗 兩星期 only。
保證係真波。其實我坐底都冇5 min。
咁睇啱就5心多。
同囡囡入房,一逗pat pat 好實彈手。
心喜㨂啱咗大半。入到房仲可以車埋。
囡囡話 22 歲住曼谷。可英文溝通。
叫阿 mint。5呎3,4,走肥有腰。
b cup 真波,同pat pat一樣又firm 又挺 。
皮膚較黑 and 5 滑。
様都講咗係靚囡。
當然靚模look化妝佔咗好大因素。
過程都係 d 1 一貫程序。
先放水。之後massage 。dup 就一般
都係用柔力。跟住就標準浴缸冲涼。
個波波5夠大。所以刺激度欠少少。
上床都係嗰啲。冇專業技術。
但可以車住做同埋下面夠窄。
而且pat pat 夠實。
狗仔後入自動痴個頭埋床,
突高個pat pat ,可以成支入晒。
見囡囡咁 silm,掛咗幾吓鼓。
可能人細但骨重。竟然掛兩吓已冇力。
最後狗仔全部比晒佢。
囡囡我比佢唯一缺點。
吹時要唅住啖水吹。
我估係5慣吹時細佬留出啲水。
所以都冇口爆多。
不過囡囡下面咁窄pat pat 又實。
更係狗仔射曬入去。
大戰完比囡囡錫咗兩啖。
仲有少少時間,都係攬住抖吓。
走時先記得問經理。而家係玩 75 min。
玩完又去返 16 浦,最後都係跌返少少。

無乜特別wor!   你同我相反, 我中意高頭大馬:smile_47:

引用:
原帖由 glue123 於 2015-9-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
無乜特別wor!   你同我相反, 我中意高頭大馬:smile_47:
咁越泰服務一定有保證。
東北妹通常大波好身材。
但hea 做就5值啦

1850值唔值?

多谢師兄報告

引用:
原帖由 glue123 於 2015-9-2 10:31 AM 發表 查看引用來源
有冇去過金池
我下次目標

引用:
原帖由 jfk1688 於 2015-9-2 08:18 PM 發表 查看引用來源
1850值唔值?

香港玩一仔 4,500
Less 30min
而家酒店级數。
Sevice 足75 min冇停
有閒錢可以玩吓。
但叫我來回兩小時船
淨去揾囡就5會

D1係揀質素同偷跳可同時進行既地方

引用:
原帖由 midstar 於 2015-9-7 09:05 AM 發表 查看引用來源

香港玩一仔 4,500
Less 30min
而家酒店级數。
Sevice 足75 min冇停
有閒錢可以玩吓。
但叫我來回兩小時船
淨去揾囡就5會

咁你咪賭兩手囉😄😄

打令係澳門桑拿既經典之一,正

前往最後回覆