上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] van仔手記(再上細C屋企三)11/12/18更新

收藏  |  訂閱
532  506.5k

引用:
原帖由 yausm1234 於 2015-12-22 07:58 PM 發表 查看引用來源
記住吾好停呀

當寫到無野寫,就想唔停都唔撚得。
不過e+仲有野講。

引用:
原帖由 arena10 於 2015-12-22 08:50 PM 發表 查看引用來源
正,師兄這二天好勤力出文,平時唔出聲都忍唔住要留言支持,繼續努力,推,等待27

今晚人人都做節,我無街去,可以寫多少少。
多謝支持啦。

引用:
原帖由 rayrayeva 於 2015-12-23 12:04 AM 發表 查看引用來源
細C呢?她係5係已成人妻?

細C今日唔知係同條仔,定係同屋企人做節,佢講過,我唔記得。
人妻就仲未!

外面嘅街燈,馬路對面舖頭嘅LED招牌,呢啲平日我覺得好撚討厭嘅殘光,今晚照喺細C無著衫嘅身體上面,波形半隱半現,隱隱約約咁影得佢更加性感,睇撚到我口水都流埋。

我撲上細C身,佢衝破多一重的心理阻礙,好熱情咁攬到我實,主動錫鳩我,將條脷送入我口裡面同我脷疉脷,我哋係咁嘴,喺張床上面轆來轆去,最後我又翻身壓住佢,我在上,佢在下,佢吞我唔撚少口水,我錫佢頸側。

“唔好錫呢度,我怕!”

咖厘雞!男人至愛。我好撚想印一兩個咖厘雞落細C條頸度作為留念,但現實唔俾我咁做,既然唔撚可以錫,我改為舐,我係咁舐佢條頸,嗰種又濕、又熱、再加埋痕痕癢癢嘅感覺,仲撚催情。

“呀~~唔好呀…呵…呵….”

細C已經頂唔撚順,細細聲喺度叫。

我條脷尖喺佢身上面打圈,轉到落佢佢琵琶骨個凹位,再滑落佢條事業線,喺佢兩個波中間,圍繞住佢兩個波底,來來回回咁掃,偏偏就掂都唔掂佢個乳頭,細C肉緊到出力扯著我頭髮,個身好似俾蟻咬,囉囉攣咁。

“呀~~.…呵…呵….呀..呀…”

我都數唔到有幾多女死喺我呢一招手上,佢哋同我講,我用脷尖係咁撩佢哋,令佢哋好撚興奮,但我攞佢哋命就係,偏偏最撚痕,最重要嗰點,我就偏偏唔掂,要佢哋到喉唔到肺,慘撚過吊癮。

細C都唔例外,佢都忍唔住,扯撚啲住我頭髮,想扯我個頭埋佢乳房嘅尖頂。

我有心調教佢,唔好俾佢覺得接觸自己嘅身體係好撚淫賤,我利用佢依家慾火攻心,捉住佢兩隻手,要佢夾住佢自己兩個波向中間,等我可以兩個乳頭一齊錫,我錫吓左,又咬吓右,仲捉住佢,同佢一齊揸吓佢兩個波,但係佢極力擺脫我嘅擺布。

細C心裡面知道唔需要咁被動,但佢係乖乖女一名,唔撚係出慣嚟浦,今日佢係受撚咗好大嘅誘惑,先同我搞埋一齊,所以佢到依家都好撚矜持係可以理解。

細C喜歡錫錫,我錫一輪佢對波,又同佢打一輪茄輪,隻手就喺度亂鳩咁摸,搞到佢成個人軟撚晒,今晚無論點撚樣,佢要乜我會俾乜佢。

“呀.…我肚腩好肥..唔好錫啦….”

我一路錫細C,當錫到落佢肚臍,佢竟然咁撚破壞氣氛,同我講話佢肚腩肥,真係估唔撚到女人重視自己身材會到呢一個地步。

我爬撚返上佢面前,捉住佢隻手放喺佢肚上面。

“傻女,感受吓,你一啲都唔肥。”

我要佢摸我腹肌,同時我亦都愛撫佢個肚。

“你摸吓我,摸起上係咪無咁好摸?”

“唔係喎,我鍾意結實多啲喎!”

“哈哈,因為我係男人,男人要結實,女人要柔軟嘛,尤其是呢度!”

我邊講邊摸落佢個波度,手指撥吓佢乳頭。

“哈哈…你摸得我好痕呀!”

“你身才好標準,全身都好柔滑呀!”

“呀…..”

我又錫又摸,喺佢耳邊催眠式細細聲咁讚鳩佢,細C好撚快又再次陶醉,主動嘴鳩我。

我隻手慢慢伸都去佢盤骨位置,呢個係細C嘅禁區,同佢玩又好,上一兩次同佢攬攬錫錫又好,只要我隻手一接近呢度,佢就唔撚俾我繼續。

今次佢竟然無制止我,既然你默許,我點會介意。

我輕輕摸佢大俾屁股側,手指撩佢底底條窄帶,見佢都係無阻止,我老實不客氣,隻手喺佢大髀遊走,摸佢內側,我感覺細C震一震。

細C散發一陣濕氣,手指試探式咁攝入佢底底,輕輕掃落佢個西度。

“呀!”

細C叫起想嚟,佢隻手好快咁捉住我手腕,但係遲喇,佢已經有晒生理反應,個西出撚晒水,情慾已經蓋過晒我同佢嘅理智,佢想捉都捉我唔住,況且,我感覺佢係無決心去制止我喇,我成隻手插入佢底底裡面,直接咁摸佢。

今次係細C第一次俾我摸佢咁私人部位,唔單只係佢,我搞撚過咁多女,大小肥瘦嘅西都摸唔少,呢一刻,個心都跳咗一跳,心情好撚緊張。

我細細力掰開佢陰唇,手指輕輕掃佢裡面兩塊鮑魚邊,細C反應好撚大,出撚咗好多水,我捽佢粒豆豆,佢就更加頂唔順,闔埋對眼,細細聲喺度呻吟。

細C條底底雖然好撚細,但係始終都阻撚住我嘅活動,我索性幫細C除鳩咗佢,一拉佢褲頭,佢就抬起個屁股嚟配合。

細C個陰阜好撚豐滿,漲卜卜咁,佢陰毛唔撚係好多,我唔撚鍾意西毛過多啲女,我搞撚過有啲女,佢哋嘅西毛又多,又長,好似個黑森林咁,同佢哋舐西,就舐撚到成口都係毛,好撚唔爽。

不過細C就唔同,佢啲毛唔多,但係好整齊,好撚烏黑閃亮,唔怪得日頭佢著件咁撚高叉嘅泳衣,都無露到毛。

我都快快手手剝低埋自己條褲,依家我同細C都係乜撚都無,成身赤裸裸咁,我隻手活動都靈活好撚多,重新成身摸勻過佢,搞撚到佢不斷咁喘氣。

“摸吓我!”

我捉細C隻受落我條J度,佢情慾高漲到唔識抗拒,好撚聽話感捉實我條J,細C唔撚係未搞過嘢,我諗佢都幾鍾意我條J,佢一揸上手,就摸勻我成條J,感受我我嘅粗度、長度同埋硬度。

“呵….”

細C慢慢同我打飛機,佢一路打,我就伸條J埋佢個西到,捽佢隧道口同豆豆,細C越叫越利害。

唔只係細C high,我都谷到爆咁滯,我龜頭插吓入啲,龜頭插吓入啲,一半已經入咗隧道,好撚想順勢插埋入去,我仲諗緊如果細C又試叫停我,我好唔撚好守我俾佢嘅諾言好。

“啊…戴套先啦….”

細C好似法開口夢咁同我講。

我興奮到震,一嘢彈落床去攞套,三幾秒就戴好,瞓翻落細C身邊。

我同細C關係,我自己好撚清楚,前面係一幅牆,明撚知係路不通行,無諗過可以衝得過,不過,淨係希望可以多行前一步,就盡量行前一步,直到自己個頭撼撚埋牆為止,估唔撚到今晚我竟然可以行一大步。

細C雖然間接應承,但佢仲好撚怕醜,我去攞套,佢就瞓側面向內,唔撚好意思望住我。

既然佢仲係怕緊醜,我俾細C適應吓,唔駛佢一開始就同我面對面咁做,我喺佢後面,抬起佢一隻腳,慢慢插條J入佢度,細C條隧道好撚緊,雖然佢已經好濕,我怕整痛佢,所以好撚小心咁插,插少少,輕輕屌幾吓,再插入少少咁,隻手就不停搓佢個波,等佢放鬆心情,終於成條J都插晒入去。

“好脹呀!”

“我條J大丫嘛!”

“你好衰呀!”

我同細C講吓笑,等佢輕鬆一啲。

我開始慢慢咁屌細C,我今次同過往屌其他女有完全唔同心情,我屌其他女,係著重自己發洩,為要喺女面前攞威,成日諗住乜撚要征服條女,乜撚要佢臣服,所以,一落場我就狂攻,用盡所有最撚攞女命嘅姿勢,總之我就自己happi,你就嗌晒救命,我一日未射精,我就繼續屌,話撚知你乾定濕,你要我停一停,我偏唔撚聽你講,仲要屌快啲,屌大力啲,你嘅感受我撚關我事咁。

唔撚知點解,今次我就好撚想細C享受,想呵護住佢之餘,仲想佢同我一樣,我有幾興奮,細C就要有幾興奮,最撚好仲興奮過我,我每屌一吓,都無諗自己,只係諗住佢。

細C越嚟越濕,我屌得亦越嚟越順暢,屌得嗰百零吓,細C已經失晒守,見到佢抓住將床單,蹬行對腳,谷撚咗一日嘅情緒爆發出嚟,高潮到撚咗。

我等佢休息一陣,跟住幫佢屈起對腳,等佢跪喺床,我單腳跪喺後面同佢狗仔式。

“我屌快啲好唔好?”

我加速前問細C。

“嗯,快啲丫!”

可能死撚咗一次,細C亦度開放起上嚟,放膽同我講佢想點。

成間屋淨係聽到我屌細C啲啪啪聲,同埋佢嘅叫床聲。

“女上丫!”

我屌到咁上下,想轉個姿勢,細C好順從,佢騎喺我上面,手撐住我個胸,前前後後,上上下下咁搖,我從下睇撚住佢對波彈吓、彈吓,一時就伸高對手去揸吓佢,搓吓佢乳頭。

“啊…啊….”

細C搖到攰,佶起個籮柚伏喺我胸上面,我從下屌佢,屌屌吓,我鳩頭收緊,於是第一時間轉個靚身,將細C放翻落床,拿拿臨拉走個套,射落佢對波度。

引用:
原帖由 TMD321 於 2015-12-23 06:55 PM 發表 查看引用來源
好……終於食到佢,爽

食到了!

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-12-23 08:16 PM 發表 查看引用來源
睇咗咁耐,都感覺到屌到細C,係遲早嘅事。但畢竟困難重重,箇中百般滋味在鳩頭,所以都好難得。

更有興趣嘅係,你哋落到床之後會點。加油,追住你篇手記。
個零月前嘅事!
呢一步好大。

引用:
原帖由 rayrayeva 於 2015-12-23 11:15 PM 發表 查看引用來源
掂,精誠所致,如願以償!之後會點?繼續偷情,定係細c ……加油,侍28!

個零月前發生,e+同佢都係朋友。

引用:
原帖由 優閒玩家 於 2015-12-23 08:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈,多謝!

引用:
原帖由 samlikarhei 於 2015-12-24 12:28 AM 發表 查看引用來源
超正。。。。。'射射

哈哈,唔好再話我吊你癮。

引用:
原帖由 yausm1234 於 2015-12-24 07:18 AM 發表 查看引用來源
睇到射,勁

睇到射,即係流眼水?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆