金池唔同以前:-(

收藏  |  訂閱
13  3.8k

金池唔同以前:-(

以前啲show狂野好多,宜家流到脾,另外其他場在香港買最平套票,過去再upgrade都送師父工,但金池就唔送,澳門現在又貴又唔好玩,硬件又吾得

最緊要係D女得唔得啫,我上次去金池,簡左件越南小淫蛙 663 ,真係勁淫賤,出完一Q,主動話再吊一次,可惜自已無咁既精力!

引用:
原帖由 steeline 於 2015-10-16 11:36 PM 發表 查看引用來源
最緊要係D女得唔得啫,我上次去金池,簡左件越南小淫蛙 663 ,真係勁淫賤,出完一Q,主動話再吊一次,可惜自已無咁既精力!

金池在那度

財神酒店鈄對面

師兄。介紹你去利澳
女正。有服務
場靚

識食:smile_o12:
引用:
原帖由 kenji1311 於 2015-10-17 05:15 PM 發表 查看引用來源
師兄。介紹你去利澳
女正。有服務
場靚

Dont think that level price have too much funs then
Middle level price in macau
Really acceptable hahaha

引用:
原帖由 kenji1311 於 2015-10-17 05:15 PM 發表 查看引用來源
師兄。介紹你去利澳
女正。有服務
場靚
上次第一次去唔知係唔係因為國慶,女不多

站在高高的台看不真的
行過面前又太短時間

入去房望真D 見到囡囡的皮膚幾差下

引用:
原帖由 steeline 於 2015-10-16 11:36 PM 發表 查看引用來源
我摛晚就係mark 663.but冇对我咁淫荡喎,可能我功夫5夠ching精!

引用:
原帖由 fatat1 於 2015-10-16 10:55 PM 發表 查看引用來源
以前啲show狂野好多,宜家流到脾,另外其他場在香港買最平套票,過去再upgrade都送師父工,但金池就唔送,澳門現在又貴又唔好玩,硬件又吾得

Just a bit different now the game
1-3 times per day
Same as before if blow job shot out haha charge hkd 500 thanks

前往最後回覆