請問C兄澳門那裹,可找到帶女上房任屌?價錢?謝謝

收藏  |  訂閱
21  9.3k

引用:
原帖由 ice21 於 2015-11-13 04:18 PM 發表 查看引用來源
可唔可以任屌!好似係問條女唔係問尼度D Ching 喎!
問得真奇怪!

Haha you pay then ok
Depends on how much you willing to pay
You got a room the not hard to make it right haha

回覆 2# 的帖子

如果次次要問d 女,討論區要來做什麼?你唔L 識,就唔好L答!你都on 9.  這裡是交流區,你覺得d 人問得奇怪,你上來重奇怪!

引用:
原帖由 ice21 於 2015-11-14 06:19 PM 發表 查看引用來源
如果次次要問d 女,討論區要來做什麼?你唔L 識,就唔好L答!你都on 9.  這裡是交流區,你覺得d 人問得奇怪,你上來重奇怪!
小師弟請敎別人先要學識尊重!你呢個問題根本就無準確答案嘅!你就當我唔
L識啦!宜家街女都係Wechat 件女出來互睇相頭議價上房,
邊得你玩任屌!如果你比個價得果一q
嘅錢,你想佢留幾耐?又或者係女見你真
人唔屌你,生意都可以唔做你!
尼D街女你以為係場女咩!你想佢點就點呀!

自己諗諗啦!
仲話我唔L識!我敢肯定澳門食女多過你如果比著我果晩想要女過夜就Wechat 件女落金沙玩兩手互動一下先食
宵夜去䦕房!問埋D邊度揾到女上房任屌!唉!真係唔知邊個on 9
要咁嘅服務就去夜總會搵!

回覆 5# 的帖子

如果好似你咁答,即係所有在討論區的問題都唔洗問啦!要尊重別人,你應該對自己說!你自己想下啦!樣樣自己去現埸問,上討論區來做什麼?不如close 左個香討啦!例如有d 人,生花瘤,唔去睇醫生,喜歡上討論區問下,你可說去問醫生啦!例如有人問深圳那裡有走地雞,你可說去深圳直接問d 走地!如果條倏問題,也要直接去問當事人,洗L 上來討論區!
你自己好好想清楚啦!唔好自意為事!on L 9.

引用:
原帖由 ice21 於 2015-11-15 02:54 PM 發表 查看引用來源
如果好似你咁答,即係所有在討論區的問題都唔洗問啦!要尊重別人,你應該對自己說!你自己想下啦!樣樣自己去現埸問,上討論區來做什麼?不如close 左個香討啦!例如有d 人,生花瘤,唔去睇醫生,喜歡上討論區問下, ...
你講得好对。

引用:
原帖由 ice21 於 2015-11-15 02:54 PM 發表 查看引用來源
如果好似你咁答,即係所有在討論區的問題都唔洗問啦!要尊重別人,你應該對自己說!你自己想下啦!樣樣自己去現埸問,上討論區來做什麼?不如close 左個香討啦!例如有d 人,生花瘤,唔去睇醫生,喜歡上討論區問下, ...
首先我回你既只係依你题目去答!呢個問题係無劃一答案 !而唔係你宜家舉例果幾種病嘅查問!
或問大陸邊幾條街有企企!問問題都要make sense !
其次係讨論區係開放來樣有經驗的大家交流客客氣氣互換開心經歷或樣有識之仕傳授D智慧
等部份知識貧乏之仕增加知識唔好出来玩都儍下儍下包括想請教別人所問的题目,最後討論
还討論,首要係和諧唔係拗交,而C弟你回我的兩帖語氣均屬挑起駡戦,我只能選墿回埋你最後
這帖就唔會再回你話,唔想挑起駡戦,講完!

引用:
原帖由 earth008 於 2015-11-15 03:30 PM 發表 查看引用來源

你講得好对。

你都贊同楼主说法?睇你係VIP都会有敢嘅睇法!尼D咪淨係識上綱爬文既CD room囉!
要知澳門call女價同服務內容就梗係自己chat条女king啦,件件quote價同servise都唔同,
level又唔同,你估而家係入桑拿指定價錢指定流程架!
'你講得好对。' VIP:smile_51:

回覆 8# 的帖子

現在唔係我主動去挑戰你!而是我唔識,上來問兩句,但你先挑戰我,說我問得奇怪,人不犯我,我不犯人!你咁L 串,答就答,唔答就算,唔洗叫我自已諗!之前我去過馬交,玩過任食k 埸,但現在冇左!所以上來問下!馬交,深圳d 埸常常𨍭規律,這很平常,所以大家上來討論區,交流下資料,是討論區的正常目的!你要扮師兄,叫自己去問條女,咁上來討論區做什麼?不如取消夜遊人討論啦!還好意思叫人自己諗下!你真on L 9.

前往最後回覆