初探吉原金髮瓜子面囡囡

收藏  |  訂閱
7  3.8k

初探吉原金髮瓜子面囡囡

PS. 非抄文,只一文兩放,規矩可以?如否請告之,會自行DEL POST,謝!

心血來潮,處男包膠,有不足,望包涵。

今次並非初出征,但過大海同文字包膠都係第一次。三人行,因趕時間,求其買張套票,10分鐘後8時正,港澳碼頭就出發。落船後,唔識路,的士截唔到,坐免費巴去威尼斯再飛的。

入場,剝衫,侍仔忙到甩碌,客多,沖涼。有三點式阿嬸撩擦背,心諗實唔平,又醜樣,咪玩。沖完有囡囡著衫服務,兩條女serve緊兩老友,自助著衫算。奇在兩女無問朋友要小費,竟走嚟問我,睬佢有味!入去坐低食少少嘢,水池有disco燈兼音樂,雖未嚟過,都估到應係時候揀女。

小弟此前只去過泰國、越南、廣州、深圳,從未見過以下景象,睇文講就多,見識小!囡囡黑房走出,水池中間巡迴,落來企埋邊被揀。頭幾件已覺okay,但見囡出之不盡,人就係鳩屎,見多啲就想望多幾件。

唔望好哋哋,一望開眼界!部份女係幾正,model級,有啲佢老味街機咁撚大部都敢出嚟,為搵食,去到幾盡都有。整體嚟講,囡囡選擇多,個人覺得5成可食:長髮/短髮、零波/大波/肉球、瘦腳/中腳/肥腳、排骨/中等/街機,砌積木咁,咩組合都有,靚唔靚唔評論,好主觀。但鬼妹嚟講,應只識一句英文"only you"(仲係大隻鬼)。朋友揀咩女睇唔到,女多客又多,場面熱鬧。至於小弟條女,組合為長髮+零波+排骨+瘦腳。笑容好、粉紅戰衣、金色長髮、瓜子面、鼻高、瘦底有腳、目測170cm、整容Feel,更知建築面積有詐,但紅字勝藍字,揀!

等咗陣,囡囡帶入房。相當嬌嗲,識哄仔。囡囡都係人,吹幾句,來自東北,細我一年,做過上海大場。聞見幾聲咳,驚佢凍,熄細冷氣。剝衫,果然係C變B,預咗。都係嗰啲,瞓低沖涼,波餅與鮑魚刷。上床初試毒龍鑽,唔識欣賞,痕,仲攪到急屎,即叫停。翻身,溶雪洗筋,又係初試。玩完冰再吹,眼神夠淫,但溫馨提示勿口爆,更不時問「還可以嗎」。心諗,被小弟開罐頭的前女友,後來都訓練成簫壇高手,邊有咁易爆!題外話,老友們都話小弟戅居,益咗佢之後啲男人。

吹約5分鐘,披甲上陣!先嚟傳教士,摸上手,皮膚唔夠滑,波鬆,但還可以,無大影響,都係嗰句,紅字勝過缺點。後騎馬,囡囡漸見腳軟,遂攬住佢怒啪。房中有天花鏡,望住插,爽!換個站推,實用面積太細,一手已揸住,另一手捉腰,望鏡怒推,感覺來了!即還原基本步,傳教士打冷震。過程中囡囡(阿玉,好似係)叫聲AV Feel重,好落力,但有啲假(正常嘅)。完事後食煙,囡囡坐側邊,頭倚我肩,手玩我筋,謂:「好舒服哦」、「還未夠呢」、「你好猛哦」,一如所料,最後問加鐘。唔啦!晏晝踢波已累,明天(現在的5小時後)要見客,加條毛!所以先話,名乎其實,「吉原」就走!

自己沖涼,佢執嘢,著衫落大堂。套票包按腳,越南阿姨手勢好,又吹幾句。望見12:20,獨自走人,氹仔碼頭01:00船。朋友留澳,明天賭錢。3:00歸家,與EX MSG嘈交,04:15打包膠,出文,早抖!

全程消費(上環起計):落船飛的$28+套票$1788+臨場囡囡加錢$600+回程的$40=$2456

有時間再打越泰及神州體驗,以及數年前$40邪骨奇遇,做個紀錄都好。

非常好的報告

非常好得包胶

吉原D女以什麼國藉為主?

還有, 有遊戲玩嗎?

不俗的報告,努力

十卜下啦^_^

很好的報告,thanks

多謝師兄報告!

前往最後回覆