上一頁下一頁
發新話題

風雪中 怎可等到花開 P170(草莓底底 相更新31/12)

收藏  |  訂閱
2.6k  331.2k

風雪中 怎可等到花開 P170(草莓底底 相更新31/12)

2個小時NONSTOP狂插....插到天昏地暗

:smile_15::')前幾日食完野,想同大家分享下。
呢個係我新ACCOUNT,舊個個ACCOUNT太多自己私人野唔想繼續用:smile_44:
講少少背景先,喵喵讀完書冇耐出左泥做野。個人生得唔高,但勝在咸濕:smile_42:

幾日前約左一個係WECHAT傾左好耐的男仔出泥,佢叫PH,個人大隻但原來條J都好大。PH哥哥係好陽光形男孩,份人好直率好坦白,就算咸濕都坦白過人又唔會惹人反感個隻。冇諗過會識到一個咁可愛的男仔
係出去曳曳之前喵喵同佢出過一次街睇戲,大家互摷就指定LA,最令我印象心深係佢條J好好摸,一彈出泥喵喵忍唔住大叫"好大條呀":smile_38:

個日喵喵放工約左PH哥哥係維記附近食少少野,食緊野個時已經愛玩佢好心急好想上房,真係笑死我

上到房PH重同姐姐講唔使找錢LA,晒時間!我心諗有冇咁撚急:smile_19:

大家分開洗完白白之後,個刻係有少少尴尬.......有d唔自然唔知點開始好。

喵喵坐係床上面諗住傾下計先la....PH已經等唔切一野車埋泥開波......好急咩而家?:smile_19:

喵喵同佢利疊利車左一大輪嘆緊個時已經濕鬼晒.......梗係LA佢用手摔緊我隻小小喵:smile_47:本身一摔就濕,濕左就直接插一隻手指入去,有野插真係好爽,一隻入完到入兩隻,WA!!!!逼實晒小小喵,佢重要好快好快咁指插我,大聲呻吟是常識LA

你地諗住兩隻手指夠??PH就插三隻手指入去小小喵第一次俾人插三隻手指入去,好似就泥爆炸咁好在個時好多水夠滑唔係你地幫我CALL定白車都得LA:')PH好快好快咁插我,雖然係痛但好ENJOY:smile_47:識玩的人都知.....痛都係一種享受:smile_15:

我有我一副淫喵相,佢有佢專心玩小小喵隻衰野重特登停低要我開口求佢求LA求LA......唔好撚停,快D插下隻濕濕小小喵:')
PH衰到要我揸住佢隻手自己郁插小小喵:')衰鬼你係特登玩我:')

就係PH快手攻勢之下小小喵泥一次成隻喵軟灘係床上面踹撚晒氣:smile_15:

下一ROUND到我服侍佢WOR:smile_47:

我用手就唔係好叻.....用口都OK LA......一於攻擊佢粒LINLIN先:smile_47:吊你一啜佢就叫撚晒咁.....原來男仔都會怕人啜LIN,PH真係好可愛
我份人就係咁衰,你有弱點我重唔攻擊你咩,見到佢典下典下真係好心涼

唔玩咁多.....PH即刻上套霸氣推低我插返陣先.......吊唔好講笑!!咁大條J插入去真係好逼好爽!!
身後塊鏡睇住佢一下一下挺身插入泥,身下小小喵俾佢每!一!下!大!力!狂!插!...一個字...勁!!

我發玩當你試過俾仔每一下大力快速抽插之後,真係好易上引。插左一陣PH就繳械嘔白泡:')
但唔緊要,年輕就係好體力,唔夠幾分鐘佢又硬返繼續下一ROUND:smile_15:

文: 小鮮肉: P1,P14,P19,P31,P52
      心靈樹洞: P144,P146,P147,P151,P153,P158,P160
相: (P160 波點絲襪相P161貓patpatP164底底相P165黑絲P168叭低咪郁P170草莓底底)

一共幾多round先

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2015-12-16 00:34 發表 查看引用來源
一共幾多round先

4 ROUND左右LA爽YY

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2015-12-16 12:36 AM 發表 查看引用來源

睇黎會翻食喎

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2015-12-16 12:36 AM 發表 查看引用來源

哈,又大又回氣快,得喎

比我得一兩次咋

引用:

4round 又真係唔小喎,幾個鐘?

引用:
原帖由 azpui 於 2015-12-16 01:00 發表 查看引用來源

4round 又真係唔小喎,幾個鐘?

佢射就射左2次.....我自己就泥左4次

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2015-12-16 01:08 AM 發表 查看引用來源

佢射就射左2次.....我自己就泥左4次
咁敏感架咩

其實你係未小夕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆