澳門之日本妹

收藏  |  訂閱
21  8.8k

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-26 11:48 PM 發表 查看引用來源

你係咪真係去呀?答咁多野?原來你都唔去,咪好開心?
堅去,尋日阿仙奴資助的:smile_34:

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-26 03:51 PM 發表 查看引用來源

可否上數字網睇多d包膠?人地有開日本專區
我睇完日本專區了,但d相好假wor師兄

引用:
原帖由 雙勝王 於 2015-12-27 01:00 PM 發表 查看引用來源
我睇完日本專區了,但d相好假wor師兄
札幌同沖繩屌av女優一定係真,我去過,也是跟網站的資料去的,第一次當見識一定要110分鐘,如你日文可作正常溝通可以無限q,去日本玩女人唯一提醒你就係多學好日文,正常溝女的日文和性愛的日文,日本人做野好認真,好少搵笨

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-27 07:23 PM 發表 查看引用來源

札幌同沖繩屌av女優一定係真,我去過,也是跟網站的資料去的,第一次當見識一定要110分鐘,如你日文可作正常溝通可以無限q,去日本玩女人唯一提醒你就係多學好日文,正常溝女的日文和性愛的日文,日本人做野好認真 ...
それはそうかも知れないけど

引用:
原帖由 wch520 於 2015-12-27 07:23 PM 發表 查看引用來源

札幌同沖繩屌av女優一定係真,我去過,也是跟網站的資料去的,第一次當見識一定要110分鐘,如你日文可作正常溝通可以無限q,去日本玩女人唯一提醒你就係多學好日文,正常溝女的日文和性愛的日文,日本人做野好認真 ...
Ching,請問大概咩野價位啊?

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2015-12-28 05:39 PM 發表 查看引用來源

should go tokyo yoshiwara
many soapland shops there
normally charge 30000JPY for real jp ladies
sure have some charge more than 50000JPY 80000JPY for special or higher levels lady

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2015-12-28 05:39 PM 發表 查看引用來源

大約5000港幣內110分鐘,無限q

大阪飛田新地咪有囉.

引用:
原帖由 leungzi1986 於 2015-12-29 01:20 PM 發表 查看引用來源
大阪飛田新地咪有囉.
should gp soapland for nice place in japan ever

引用:
原帖由 takaiyasui 於 2015-12-29 05:36 PM 發表 查看引用來源

should gp soapland for nice place in japan ever
樓主已潛,話左佢唔會去,唉,講咁多資料有乜用?

前往最後回覆