《吸血三姊妹系列》+《靈異偵探社系列》【列車消失後‥‥‥】(更新P.21頁)

收藏  |  訂閱
28  77.3k

呢期凍到j都縮,我唸都要過左寒流,先可以再追

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-25 10:54 PM 發表 查看引用來源
第九章色誘

在家裏,Maggie習慣了沖完涼後,不穿胸罩內褲,只穿上浴袍。

時間是12月24日 22︰30。列車消失了3天。俊楠到Maggie的家裏 ...
或者有D女人 , 就係鐘意比人性騷擾下呢:smile_47:
(講下笑咋 , 唔好去平機會告我)

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-25 10:58 PM 發表 查看引用來源
第十章買AV片

http://upload.lsforum.net/users/public/c50030201301103446m194. ...
又係喎 ... 以前做店 , 開頭見到靚女  低胸都唔敢望 ,
後來發覺佢地咁著唔多唔少 , 都有D想比人睇既心態 ,
所以放膽左 ... 咁當然唔係LOOK大隻眼果隻拉 , 只係唔避忌姐

點解大師唔回我??? (#158 159) :')

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-28 12:20 PM 發表 查看引用來源

己前做乜嘢店?
... 是不值一提的店拉:smile_35:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-25 11:00 PM 發表 查看引用來源
第十一章色誘(二)

12月24日 22︰40

聽到Maggie去商場買日本色情DVD,俊楠眼睛瞪圓,嘴巴張開成‘O’形。

“妳去商場買AV?”俊楠說。

“係呀!” Maggie說。

“妳不覺得尷尬嗎?”俊楠說。

Maggie ...
Maggie的乳房很飽滿 "結實"。
=======================================
用 "結實" 來形容乳房 , 好似較少有 ...
到底係一種點既手感???:smile_47:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-25 11:02 PM 發表 查看引用來源
第十二章黑絲誘惑

穿浴袍再穿黑色絲襪,是怎樣的模樣呢?

Maggie向大家示範!

時間是12月24日 23︰01。

在上環站遇到跳軌男孩的Maggie在她的家裏穿上黑絲襪誘惑俊楠跟她上床!

http://upload.lsfor ...
我幾欣賞呢PART ... 相對上 , 小弟D文大多女主角 , 都自信爆棚 ,
從來都唔會會情郎之前 , 執到靚一靚 , 但事實上我唸好多女仔都會咁

不過好奇問下 , 點解Maggie好似無咩緊張之情 ... 話晒第一次 ,
仲想含人條撚 , 咁大膽??? 可能小弟真見得女人少(32仲係青頭 ...
正確D係未拍過拖) , D老處女真係可以咁淡定???

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-28 09:39 PM 發表 查看引用來源
當然有喇!可能我見得女人多。

女人乳房當然是軟綿綿的,因為是脂肪肌肉。我經常寫的所謂結實,是‘相對’而言。每個女人的乳房摸起來手感都不同。是因為大小形狀軟硬的不同。
18歲的女仔剛發育完成,乳 ...
我多數會寫 "有彈性" "彈手" "好渣手" 之類

但還是有點好奇 , 定係我份人迀腐???
當然 , 送到埋口都唔食 , MAGGIE一定會唔開心 ...
但係就算一開始憧景初夜果陣 , 唔係會有D緊張咩???
仲要幻想食人JJ ... 以我理解 , 大多未經人事既女仔 ,
應該都會覺得JJ好髒 ...

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-29 11:38 AM 發表 查看引用來源

我都多口,偵探社3人的戀愛追逐應暫無了期,呢啲戲劇手法嘛,充滿喜感
MAGGIE畢竟咁大個人,以前架妹都興25前破處啦,否則有壓力架,況且俊楠係MAGGIE中意既人,咁寫我又覺無問題喎
或者我仲係少男心態拉 , 硬係覺得 ...

MAGGIE一係浴室就挨住門咁舒一口氣 , 緊張得 "砰砰砰" 咁跳
心口起伏不停 ... 同自已講 "冷剩D" , 沖完涼佢走到塊面前
睇到點樣圍住浴巾 , 可以有特LIN效果 , 唸住等下點勾引俊男 ,
自已塊臉已經紅左先~~

係咪好有 "少女心事 , 但願我也知曉 , 我也能知" 既感覺呢

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-29 11:32 PM 發表 查看引用來源
第十六章跟老朋友打番場友誼波(二)

鈺婷褪下我的長褲,握著我勃起9吋長的J,張開口,含進她的口裏。

她替男人口交,喜歡一邊含,一邊揸緊兩粒蛋蛋。

不是摸,是揸!

當然,不是出盡力的揸(係就無命了!) ...
好想一試 阿蕭吹蕭 ... 感覺好正:smile_47:
突然好似明白 , 無巧兄所講 , 有時寫得清淡 , 感覺更清新

前往最後回覆