《吸血三姊妹系列》+《靈異偵探社系列》【列車消失後‥‥‥】(更新P.21頁)

收藏  |  訂閱
28  77.3k

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-12 02:11 PM 發表 查看引用來源
第一章地鐵女鬼和月台上的古怪男孩
2014年12月24日(平安夜) 18︰30

Maggie中文名叫蔡美怡,28歲,醫藥品代理醫藥公司總經理。

...
我唸起10幾年前 , 女鬼逆強姦果套<貞子3> ... :smile_47:
果陣J左佢幾次架 ... 幅圖都好野 , 搵到個女鬼味重既 !!!

我都想比女鬼搞下:smile_47:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-13 11:31 PM 發表 查看引用來源
D女人真係麻煩 ... 著得咁逗屌 , 又唔比人屌:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-30 04:09 PM 發表 查看引用來源
掘出古墓咁大鑊!突然諗起啟德發掘到古蹟:smile_o04:
按制按得太快,仲以為入鋒馬個post。。。講“掏古井”添(>﹏<)

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-17 04:04 AM 發表 查看引用來源
我發了一個短訊給她,說︰
我現在過來!
她回了一個很淫的短訊給我︰
好呀!快D!快D!等你!
這個短訊連標點符號共有12個字,不到半分鐘就打好和回過來,証明這個Alice小妹妹用手機打字好快,而 ...
<友人之女>系列 ... 咁淫 , 或者拍AV會紅喎:smile_47:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2016-1-22 12:36 AM 發表 查看引用來源
我指雪兒,又指指螢光幕上的大波女優,手指再做出同樣的抽插手勢。

雪兒蠢唔哂,也明白的的意思,也跟著走進浴室。

她們走進去後,隔了一分鐘,我大聲問︰“得未呀!”

“得喇!”浴室傳來雪兒的聲音。

...
咩雪娜鐘意比人屌屎忽架?(>﹏<)

係劇集區 , 見到D人係咁講 "潛規則" ...
唔知係咪睇完大師作品呢???:smile_47:

係呢 , 方家三姐妹果系列叫咩名???
我想追翻:smile_47:

小嵐個身材太標準拉 ... 係呢點 , 我就同鋒馬兄似D ,
鐘意D比較生活化口味D既 , 好似前排比 "發叔" 潛左果個大波妹 ,
就幾岩我口味~~

岩岩行過報紙檔,見原來個個風水佬,都兩三億身家,唔發叔有幾多呢?(>﹏<)

前往最後回覆