[原創作品] 紅姑的自白

收藏  |  訂閱
24  3.8k

紅姑的自白

資料某網友提供,特此鳴謝!!

紅姑的自白

「阿輝,唔得架,我都已經係人老婆啦!」我拿著電話:「以前既野,咪當美好既回憶…咁好唔好?」
我說完掛線。
我叫紅姑,雖然叫呀姑,其實我唔老,才卅歲不到,又是新婚。
只因哥哥們早婚,媽媽好生養,生養四十九,故我親戚間輩份甚高,細細個已係「阿姑」。
我老公早年大陸開廠,現時本地有間小型出入口公司,算生活無憂,只係近來老公越來越忙公司。
可能係咁,給「他」有機可乘!
我講既佢,咪啱啱收線個男人囉。佢叫阿輝,係我初戀情人。雖然我係咁收佢線,始終心煩意亂。
又到電話:「阿輝都話唔得咯…」
「乜野阿輝!」是老公把聲。
弊!以為阿輝添!!
「冇呀老公?你聽錯啫!」
「係呀老婆我今晚同客傾野,你自己食啦唔洗煮我!」
「咁你幾夜返丫?」
「應該好夜,你睏了自己訓丫!」
「嗯…咁早返啦!」
「嗯!」老公說完掛線。
老公就係咁,剩係掛住工作!
電話又響:「老公又點丫?」
「老公?」來電者摸不著頭腦,尷尬:「小姐,上黎維修寬頻架…」
「咁好丫…5分鐘嗎…你上來丫…」我尷尬的,總忘了看來電顯示,壞習慣…
叮噹!!
一張臉似陳豪,阿輝的類型!?
「小姐,剛打過電話來的!」
「係丫,咁入黎丫…」我臉紅紅。
我招呼那人坐下,攞汽水給他。
「唔洗啦,都係做野先…」
我已進廚房出來,拿汽水放茶几。「先生,坐下先!」
佢坐著啜汽水,順便同佢閒話家常。我注意到幾次佢昅我身材。
由於我穿低胸衫,我對奶天然大,36F,我在家沒有戴胸圍習慣,雙乳有點垂,被望得不好意思。
「很害羞呢~」我一臉通紅。
寬頻師傅看出不好意思,連低下頭。我迅即轉話題避免尷尬:「嘻,先生剛才不好意思呢~以為老公添~真尷尬!!」我知道被昅臉紅,因此這樣掩飾。
男人啜汽水,視線轉向下望。這時沒有先前拘束:「呵,誤會啫!」
我穿超短裙,估到佢昅乜,配合視線的坐住張腿半開!!
男人的視線望勻我全身!!
我碎花短裙雙腿翹來翹去,有點不自在,而他猥褻眼睛忙於我動作轉來轉去!
我條腿有點粗,坐的不自在,身體轉來轉去,有意沒意的抖動身體,上身低胸衫胸部二團肉跳來跳去。
男人不規矩,手指指靠我胸部:「小姐, 你這裏怎麼了…」
我怕他誤會我不檢點,其實我保守,於是站起說正題:「先修寬頻吧!」
男人討了沒趣,莫非佢心想有艷遇,梗唔得啦屋企黎架!!佢面懵懵只好開始維修。
維修妥當,男人:「洗唔洗試畀你睇?」
我:「係呀,之前上網唔到,現時可以嗎?好呀你試下丫!」於是開啟電腦。
佢隨便登上網,在搜尋器隨便開某舊記錄:「小姐,可以嗎?」
我剛才不經意胸口抵住佢後心,我唔係有意,只想睇佢上網太投入。
這時見網頁,我當時臉紅耳熱,電腦螢幕顯示的色情檔!!
那個是我經常瀏覽的AV網站!!

那網站是我初戀情人阿輝上的,那次佢趁我屋企無人,個衰野知我心靈空虛,我都推佢現時已係人婦,佢講笑話我淫婦,我都有抗拒,仍然心軟畀佢上黎坐。
阿輝本來話坐一陣,可就出了事,都怪自己心軟。
事後老公敲門,我反而反鎖門,老公入唔到,我同阿輝整理衣服才開門,我們好尷尬。
老公:「呵,衰女以為你偷食…原來阿輝嗎?等我有野傾嗎?」
阿輝尷尬:「係呀老陳,係等你…」
是的,阿輝工作公司同老公係夥伴,有業務來往,二人不時有偈傾。

「小姐,可以嗎?」
寬頻維修員一句話,我登時回過來。我靠男人身後站起,尷尬的道:「可能我老公用完…」
寬頻員見我臉紅:「不用尷尬啦小姐,咦,應該改口太太嗎?」可能佢聽提起老公,改口太太,他有點孟浪,伸手不規矩,扶住我腰間:「嘻…剛才電話不是叫老公嗎?可見有緣?」
「啊…咁點得…」我開始融化:「啲咸片…真係唔係唔係我睇架…」
男人強行抱住我,下巴指向電腦:「老婆你睇幾正?」
是的!電腦螢幕成人片進行如火如荼,螢幕下我們也如火如荼,一般進行緊!佢抱住我條腰。
我雙手亂搥:「喂~咩叫老婆呀?」
佢進而渣我個波:「剛才電話不是叫老公嗎?可見有緣!」
「哎~前世寃家~」我身體一向敏感,軟下來 ,暗嘆。
佢拉起我件衫,一對大奶走出黎,見到淺啡大粒乳頭,深色乳暈,佢一路渣波一路咀落黎!
我好酸軟,抱住佢個頭:「哎~慢慢黎~呵~」
佢抱我壓在地毯上,繼續咀我胸部除我條裙。
我:「唔好呀?老公就返~」
男人做賊心虛,成個彈起:「唔係啩!?」
我拉低番,靦腆:「快啲就可以~」仲幫佢除褲頭。
拉開條褲,男人條野好正,硬邦邦的!我藐向他:「幫你吹嗎?」說完即刻放入嘴啜!!
哎~居然比我吹爆!銀樣蠟頭槍!!
「太太我走先,因你老公返!」
「太太?唔叫老婆嗎?」哎~我隨意說說竟然隻衰野早洩下台階。
「嘻…我走先…」寬頻技工走了。
我底褲濕哂!害得我事後清洗!!

快靚正,人妻偷吃記。

歡迎spamna兄捧場!
嘻…快靚正嗎?多得網友提供個人分享,咁我度啲搞笑位同岩岩屋企維修寬頻,咁咪老作加入埋,有腹稿就寫好快,大約一個鐘多啲起貨。

係幾搞笑喎:smile_47:

其實,我覺得紅姑臨尾轉向度,可以寫細緻d,比如話係光纖佬既體味 體温,或者對奶壓落去果陣,feel到佢d肌肉幾結實,搞到紅姑興烚烚先,先比光纖佬上下其手,搞到慾罷不能(>﹏<)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-27 07:54 AM 發表 查看引用來源
支持:smile_o15:
多謝馬哥支持

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-27 09:02 AM 發表 查看引用來源
係幾搞笑喎:smile_47:
廿幾年前見到小文大師,我讚佢啲野好笑,佢答可笑就真!我覺得佢呢句真係好笑得黎有內咸:smile_47:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-27 10:42 AM 發表 查看引用來源
其實,我覺得紅姑臨尾轉向度,可以寫細緻d,比如話係光纖佬既體味 體温,或者對奶壓落去果陣,feel到佢d肌肉幾結實,搞到紅姑興烚烚先,先比光纖佬上下其手,搞到慾罷不能(>﹏
嘻...其實係有啲趕收工:smile_35:給行家一眼望穿...
好呀他日出延長版時修改一下,聽哂大將軍話

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-27 11:00 AM 發表 查看引用來源

嘻...其實係有啲趕收工:smile_35:給行家一眼望穿...
好呀他日出延長版時修改一下,聽哂大將軍話
其實我都試過受朋友所托 , 幫佢寫一位女主角 ,
我都趕工趕左三日 ... 玩晒去超市--用陰道偷雞蛋  食人奶咁 ,
最後對佢雙奶渣乾渣剩 , 渣出2公升人奶 , 日後慢慢飲~~

前往最後回覆