[原創作品] 紅姑的自白

收藏  |  訂閱
24  3.8k

高買塞雞蛋咁大鑊?到時店長發現要痾番出黎幾大鑊!
引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-27 05:54 PM 發表 查看引用來源

其實我都試過受朋友所托 , 幫佢寫一位女主角 ,
我都趕工趕左三日 ... 玩晒去超市--用陰道偷雞蛋  食人奶咁 ,
最後對佢雙奶渣乾渣剩 , 渣出2公升人奶 , 日後慢慢飲~~

都好喎,馬兄都出文,個場當堂旺番哂
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-28 10:02 PM 發表 查看引用來源

唔使客氣,自己就嚟發新帖,PR一吓 :smile_35:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-28 11:01 PM 發表 查看引用來源
高買塞雞蛋咁大鑊?到時店長發現要痾番出黎幾大鑊!

我睇過一套色漫都係咁 ... 佢偷果下比人捉左 , 拉入經理室 ,
經理話要搜身 , 佢拍枱大叫 : "你地我係賊呀???!!!"
結果反而因為太大力 , 將男主塞入佢陰道既雞蛋 , 柯左出來 ...
經理話無偈 , E+一定要搜 , 搜埋兩個穴 , 不過係用雞巴搜 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

我果篇就唔係咁 ... 男主將生雞幫佢灌腸 , 再拿超長軟飲管比佢 ,
當做佢既早餐(年少輕狂 , 係變態D ^.^")

講開又講 , 無巧兄個估仔會唔會作落去???

阿輝果度好似有D野喎 ... 而且好地地唔得 , 硬係寫 "阿姑" ,
之後係咪有批姪仔 , 孝敬阿姑架???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-29 08:41 AM 發表 查看引用來源
講開又講 , 無巧兄個估仔會唔會作落去???

阿輝果度好似有D野喎 ... 而且好地地唔得 , 硬係寫 "阿姑" ,
之後係咪有批姪仔 , 孝敬阿姑架???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
都可以.不過想用埋網友比啲料先,或者同時加入你所講?都係睇寫時出來效果怎樣啦

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-1-29 08:33 AM 發表 查看引用來源

我睇過一套色漫都係咁 ... 佢偷果下比人捉左 , 拉入經理室 ,
經理話要搜身 , 佢拍枱大叫 : "你地我係賊呀???!!!"
結果反而因為太大力 , 將男主塞入佢陰道既雞蛋 , 柯左出來 ...
經理話無偈 , E+一定要搜 , 搜埋 ...
店長藉詞手指唔夠長扣唔出黎,要用自己碌長野撩番雞蛋出來

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-29 09:43 AM 發表 查看引用來源

店長藉詞手指唔夠長扣唔出黎,要用自己碌長野撩番雞蛋出來
店長 : 哇 , 陰道偷得野 , 咁肛門都偷得野拉 ... 唔得 , 要搜埋肛門 !!!

(咦 , 咩咁似<偷吃小鮮肉的母狼>劇情既??? )

嘻,都是呢啲啦,天下文章嘛,睇各人點寫啫

前往最後回覆