上一頁下一頁
發新話題

「賤男系列」 -之- 辦公室艷遇 ( 完 )

收藏  |  訂閱
456  100.1k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 10:34 AM 發表 查看引用來源

所以你咪係前輩囉,如果你留意到我初期到現在o既文路轉變,初出道時都較多埋牙戲,之後發覺來來去去都係嗰啲,好難寫。反而文戲同安排上,好玩好多。

未被「人道」o既老處女,睇嚟唔止吸引 ...
嘻,所以我儲起馬兄篇佐敦仔,色文有禁忌好睇好多:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 11:12 AM 發表 查看引用來源

X 係乜呀 :smile_41:

我剩係諗到。。肥妹欣 BB ,同 5軍如 BB 咋喎。。:smile_30:
Call 財仔都要受佢兩個屈,咁重口味 :smile_o12: 佩服。
蝦頭BB同玲玲BB如何???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 10:48 AM 發表 查看引用來源

水魚食唔食蟹㗎?
女女要食,咪由得人食囉。
有一鑊,一碗雲吞麵之嘛,就。。之後仲話唔夠飽,想食埋我條大熱狗 :smile_13:

嗰鑊帶唔夠錢出街,一碗麵,一隻熱狗,想叫多樣都唔得,唔係唔想畀佢 ...
錢債腸償???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 08:41 PM 發表 查看引用來源
(6)LeAnn 男朋友

"咦?係呀?聽日就係你生日?咁,係咪即係話聽日你唔會同我一齊做埋個 report 呀?

放心啦,如果你已經 enter 哂啲 data,我睇我都搞得掂嘅,你就即管去𪊓祝生日,我真係好 ...
"男朋友" 會唔會係支棒棒???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 09:06 PM 發表 查看引用來源

咁,好多麻甩佬都有個「女朋友」叫「右手」啦
你又知唔係“左手”?(>﹏<)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

嘻,識貨 :smile_47: 「佐敦」依家好多人想睇都冇。
同意,古時好多禁書,都係「精」品 :smile_47:
其實呢篇可以重貼既,只要人物關係改少少就得

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

嘻,識貨 :smile_47: 「佐敦」依家好多人想睇都冇。
同意,古時好多禁書,都係「精」品 :smile_47:
佐敦?乜野黎嫁?聽你地咁講,好似好吸引喎
重貼來睇下啦,馬雲哥!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆