上一頁下一頁
發新話題

「賤男系列」 -之- 辦公室艷遇 ( 完 )

收藏  |  訂閱
456  100.1k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
湯佬,呢條係位師兄覆你嘅,不過我口㾗。。
關兄有冇睇齊我啲作品?「風雨」中,小馬送 Michelle 返屋企一幕戲有冇睇?

其實上一層樓已經解答好多,李超人句「量力而為」講時,係講緊買樓 ...
梗係 ... 無:smile_35:

我係上次接龍文咪講左羅 , 我係由果次開始睇你 ... 回到主題 ,
我果陣都十年前 , 中5仔情豆初開 , 鐘意就果個架拉 ,
點會 "溝到邊個就邊個" 咁喎 ... 甚至純情到無唸扑野架~~

(果時覺得AV果D叫雞做就得 , 自已條女點捨得 ... 如果有既話)

引用:
原帖由 關隴集團 於 2016-2-2 08:28 AM 發表 查看引用來源

但係付出唔一定成正比 ... 好似李嘉誠個仔 , 佢買鑽石比你 ,
你就覺得佢好有心思 , 窮撚可唔可能學到???

好似陳細J先生咁 , 突然強吻你 , 你就覺得佢好率性  好不覊 ,
我呢D毒男可唔可能???

我同意  ...
李嘉誠個仔有錢,陳某人高大靚仔,即係人哋有「資源」。女女們容易畀佢哋吸引,已經係定局,唔使眼紅,亦無需比較。

你都識講,肯去經營,要搵兩餐唔係無可能。但你要想食一啲明星、僆模、女神咁,就當然唔好望。有好多嘢,要自量。

所謂技巧、手段,亦非死纏。日日侍候條女,唔代表有耐性,只係想食而食不到,唔甘心,不忍離去。

馬老雲話齋,做兵無前途。我從未見過一隻兵會贏得真愛,無女人會鍾意男人無志氣。

女人要將自己交出,最起碼,要佢眼中有你。

我唔會同人講點媾女。因為每條女都唔同,所有機會都要因應環境、人為、時間。My point,要有謀。要去尊重、了解、洞悉。

知道無機會嘅,睇通形勢,抽身離開,唔好浪費時間精神,亦係有謀。

世界好大,只要做好自己,何患無西。

(繼續追文)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-2 08:30 PM 發表 查看引用來源
(4)laptop 起心底

”吓?!放工?!”

(我都未有機會屌你,點放工呀?)

”係呀,想放工喇,肚都開始有啲餓,乜你唔餓咩?”

”餓。。不過。。不如,我哋去食啲嘢, ...
OT時間上淘寶,哈,好彩見佢係睇啲底衫褲,刺激到我淫念,算佢啦。

咁多年嚟一條冷,無得幫男人買底褲,又係幾慘嘅。馬老雲你就慷慨啲,交低尺碼,等佢執夠一打畀你滿足下囉。

嘩,馬兄情挑李莫愁,想把冰山劈開?暫時未劈開,但我已硬哂!正!

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-2 08:30 PM 發表 查看引用來源
(4)laptop 起心底

”吓?!放工?!”

(我都未有機會屌你,點放工呀?)

”係呀,想放工喇,肚都開始有啲餓,乜你唔餓咩?”

”餓。。不過。。不如,我哋去食啲嘢, ...
佢係咪著 "開運紅底" ???:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆