「賤男系列」 -之- 辦公室艷遇 ( 完 )

收藏  |  訂閱
17  100.1k

留名 , 明日看 ... 不過 ... 鋒馬兄鐘意唱K前菜--張巨乳???

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-28 09:11 PM 發表 查看引用來源
辦公室艷遇(1)計時炸彈
相信部份讀者依家已經知道「湯重生」呢個人,所以唔多需要介紹,反而我馬雲呢排只好炒股媾女,不事生產,得閒屎忽痕,就到啲 friend 嘅「舖頭」放放屁,仲係好唔知醜,一 ...
咦 , 鋒馬兄好似對呢種女好有興趣喎 ... :smile_47:

細節鋪排上 , 我只能說大師就係大師 , 我寫女自卑就係CC縮縮 ,
或者怕怕醜醜(或者可稱宅女) ; 鋒馬兄反其道而行 ,
一下惡左先 , 反而更加特出她內心既自卑 ... 真係好望待鋒馬 ,
點放救  幫佢 "搞出自信" !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-29 09:49 PM 發表 查看引用來源

嘻,師兄你諗多咗喇,我對任何女人都有與趣

細節,其實我哋每人每日,都生活於其當中,只要個人靜落嚟,留意一吓,就發現好多有趣或有意思嘅事,寫作時「吐」番啲出嚟,就好 ...
比我睇可能只睇到潑婦罵街 , 睇唔到好似鋒馬兄你咁DEEP:smile_47:
一眼看穿女人心 , 抵你咁多女食拉:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-29 09:18 PM 發表 查看引用來源
(2)「我信你喇」

我見到「李莫愁」咁嘅「情緒」,當然即時打個「突」啦,不過,亦未足以叫我「反肚」即死嘅。

屌,女人突然間「鬧情緒」之嘛。。嘻,濕濕碎啦。http://s19.postimg.org/za7zaxn4 ...
咦 , 真心純情老處女喎:smile_47:
聽講破之後會好痴身:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-1-30 08:10 AM 發表 查看引用來源
好睇,充滿娛樂性。除左好睇,加左相版面仲做得好美觀。馬兄keep住貼我keep住捧場!多謝哂!!

又係喎 , 有湯唯係度 , 真係美觀過張巨乳好多 ...
佢有演過李莫愁???
唸唸下 , 佢會唔會係湯佬D遠親(同姓三分親麻)???

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-1-30 10:51 AM 發表 查看引用來源

師兄唔好誤會我成日,又或者食好多女 :smile_13:

我紙上談兵,宅男一名咋。。幾時有下一餐都唔知呀,近排仲凍到鳩都縮埋 :smile_42:
慘得過我?
我唔好話無蝦條,嘴仔。。。甚至手仔都。。。^_^

馬兄 , 今日星期一拉 , 等你出野 !!! :smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-1 08:58 PM 發表 查看引用來源
(3)LeAnn 有蠱惑

任何人,當見到啲「唔相信」,又或者「唔想見到」o既嘢時,最極端o既反應,就係「扮」見唔到。
甚至乎想連自己都呃埋,口 up ...
其實係十年前左右 , 我仲係文青果陣 , 暑假朝早7AM ,
係M記食BAD佛  睇報紙果陣 , 都有話我似 "社長" ...
(果時岩岩播 "我係金三珣" , 男主角係做社長)

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2016-2-1 11:49 PM 發表 查看引用來源

呢一段,最為有Feel。媾女,唔單止要有勇,仲要有謀。

間唔中有人開聲話想學媾女,但其實只係想食女。中間過程,無耐性,All skip。食唔到,就問點解阿媽生得我唔靚仔,或者老豆唔係李嘉誠。

相反,有無問 ...
但係付出唔一定成正比 ... 好似李嘉誠個仔 , 佢買鑽石比你 ,
你就覺得佢好有心思 , 窮撚可唔可能學到???

好似陳細J先生咁 , 突然強吻你 , 你就覺得佢好率性  好不覊 ,
我呢D毒男可唔可能???

我同意 , 我地呢D窮撚  毒男 , 係苦心經營 ,
想食蝦條無想像咁難 ... 但想食李+恩  蔡多分  阿嬌  松芝 ,
就都係無咩可能羅 ...

而且湯兄  馬兄講既都係其實係技巧 ... 唔係食得女多 ,
邊有得來咁好技巧??? 我試過一整個學年 , 日日陪個女同學放學 ,
送佢翻屋企 , 最後連手仔都未 ...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
湯佬,呢條係位師兄覆你嘅,不過我口㾗。。
關兄有冇睇齊我啲作品?「風雨」中,小馬送 Michelle 返屋企一幕戲有冇睇?

其實上一層樓已經解答好多,李超人句「量力而為」講時,係講緊買樓 ...
梗係 ... 無:smile_35:

我係上次接龍文咪講左羅 , 我係由果次開始睇你 ... 回到主題 ,
我果陣都十年前 , 中5仔情豆初開 , 鐘意就果個架拉 ,
點會 "溝到邊個就邊個" 咁喎 ... 甚至純情到無唸扑野架~~

(果時覺得AV果D叫雞做就得 , 自已條女點捨得 ... 如果有既話)

前往最後回覆