「賤男系列」 -之- 辦公室艷遇 ( 完 )

收藏  |  訂閱
17  100.1k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-2 08:30 PM 發表 查看引用來源
(4)laptop 起心底

”吓?!放工?!”

(我都未有機會屌你,點放工呀?)

”係呀,想放工喇,肚都開始有啲餓,乜你唔餓咩?”

”餓。。不過。。不如,我哋去食啲嘢, ...
佢係咪著 "開運紅底" ???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-3 11:25 AM 發表 查看引用來源

唔係,不過一定會畀你一個交代,因為。。:smile_o01:繼續追文啦。
當然拉 , 我E+係你忠實粉絲來架
(唔通係 "開浪底底" ???:smile_47: :smile_47: :smile_47: )

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-3 08:32 PM 發表 查看引用來源
(5)環保紙巾

大家都知道「氣氛」被 LeAnn o既心底感受,來咗一個「反高潮」,唉,所以我又要「從低做起」。

咁o既「環境」,咁o既「氣氛」,「從低做起」的確唔係容易。。

不過,又係嗰句, ...
令我唸起一套超級名作“請親朋戚友吃精液”(>﹏<)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 11:12 AM 發表 查看引用來源

X 係乜呀 :smile_41:

我剩係諗到。。肥妹欣 BB ,同 5軍如 BB 咋喎。。:smile_30:
Call 財仔都要受佢兩個屈,咁重口味 :smile_o12: 佩服。
蝦頭BB同玲玲BB如何???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 10:48 AM 發表 查看引用來源

水魚食唔食蟹㗎?
女女要食,咪由得人食囉。
有一鑊,一碗雲吞麵之嘛,就。。之後仲話唔夠飽,想食埋我條大熱狗 :smile_13:

嗰鑊帶唔夠錢出街,一碗麵,一隻熱狗,想叫多樣都唔得,唔係唔想畀佢 ...
錢債腸償???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 08:41 PM 發表 查看引用來源
(6)LeAnn 男朋友

"咦?係呀?聽日就係你生日?咁,係咪即係話聽日你唔會同我一齊做埋個 report 呀?

放心啦,如果你已經 enter 哂啲 data,我睇我都搞得掂嘅,你就即管去𪊓祝生日,我真係好 ...
"男朋友" 會唔會係支棒棒???:smile_47:

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-4 09:06 PM 發表 查看引用來源

咁,好多麻甩佬都有個「女朋友」叫「右手」啦
你又知唔係“左手”?(>﹏<)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-2-5 08:22 AM 發表 查看引用來源

心兄,我都係咁咦搵過下,真係搵唔到,自己又唔記得收埋喺邊。
如果真係想品吓,或者無巧兄可以幫你。(原文加埋抵死相,當然有 feel 好多,不過可惜 網址已經死咗。。)
我都明白鋒馬兄感受 ... 我都有大把舊文 , E+都係唔貼得 ,
不過我初出道果6年 , 其實寫得都麻麻 , 所以都唔算太但損失~~

(我去過一直有存底果個討論區 , E+都無晒我早期作品 ...
咁真係可能搵都搵唔翻)

前往最後回覆