[原創作品] <<高雪男的故事 Chapter II>> 終結篇---完結

收藏  |  訂閱
11  108.0k

個故事好似好激喎

跟住呢?

其實可唔可以減少呢對父母的情節?
每次睇到佢地的反應,我都覺得佢地精神有問題
跟住就開始懷疑「呀妹」都遺傳左...

有d強姦受害人會因此而過住放蕩的生活,因為覺得自己身體好污糟,好多出賣身體的人,都有呢d經歷

AV情節先會被姦而愛上呢樣

而我作為女性讀者,對於強姦情節係非常極度反感的,特別係輪姦

但當然啦,如果個女角本身喜歡而接受多P或者半推半就,係可以的
引用:
原帖由 assault 於 2016-9-3 09:31 PM 發表 查看引用來源
原來如此,亦都明白到點解你想呀妹俾班大陸佬輪姦---因為當初佢俾人落藥,以為响bar俾人公衆地方輪姦,其實係一個幻象;到今次响泳池邊如果俾班大陸佬輪姦,就變成事實。係種情意結又或者首尾呼應 ...

恭喜呀~~

其實除咗「蠢」同「貪」
真係冇咩可以形容「亞妹」

引用:
原帖由 assault 於 2017-8-6 03:00 AM 發表 查看引用來源
睇返哩一次連載係2016年2月,仲係唔記得第幾次post。我諗第一次上載大約係4年前,再唔完結就死唔斷氣囉。
加油呀~快手寫完啦
我想睇結局

引用:
原帖由 assault 於 2017-8-25 04:38 PM 發表 查看引用來源

如果妳係呀妹,會點呢?
多口講句,應該要睇精神科或者心理醫生
「好勝」令佢變到咁樣,加上經常在家裸體,父母都不以為意
全家都有問題

而家仲同阿哥發展到咁樣喇,睇心理醫生啦

引用:
原帖由 assault 於 2017-8-25 10:55 PM 發表 查看引用來源

首先多謝妳意見先。

其實佢呀媽都已經對呀妹唔著衫出聲,至於話當初無極力制止,個程度等於電視演員李國麟同佢15歲女接吻,外人覺得變態但係佢表示出發點純粹係父女愛。有啲人响屋企唔戴bra突 ...
But去到做雞哩part就同好勝無關。

我始終覺得佢做雞係因為好勝,最主要原因係下面呢兩段
第六部份

條女果日戴條丁屎咁幼鑽石鍊就扮哂嘢,我就叫老劉買條50份鑽石鍊!!

「對呵…」呀妹好嬌嗲聲線講:「你看我的手,什麼也沒有呵。」呀妹就戴住啲戰利品,故意行埋去條女身邊show一show啲鑽石,然後用返條女當初串咀眼神回贈。條女嬲到面紅耳熱,呀妹報咗仇開心到翹實老劉將個頭依附响佢膊頭行出珠寶店。

佢因為好勝,覺得要贏過條女,先會行到去呢一步除咗呢段之外,之前好多情節都係因為佢好勝,或者膚淺,比人讚兩句,或者激兩句就去做其實佢真係要訓練下自己的EQ我的另一個疑問:「呀妹」當日同人喺男廁做,比人影哂相,按正常情況,以「呀妹」外表咁高質又咁淫,呢D片段同相,應該在網上瘋傳,但故事內的每一個人,都仲未知道? 唔同佢哋唔識上網,又冇其他朋友??

引用:
原帖由 assault 於 2017-8-27 10:47 PM 發表 查看引用來源

呀妹做雞,我用咗好多篇幅情景去將佢心態轉變,踏上做雞這條路。首先Ethan hurt佢,然後發生裸跑事件,心態已經頹廢;之後覺得唔露都露咗,所以要果幫錢,開始進入魔鬼之路。再之後老劉極盡奢華 ...
你可以盡情折磨同侮辱佢呀,因為我只會覺得佢抵死

Ethan hurt佢而令佢去濫交或者做雞,我都會帶點同情去睇呢件事,亦會覺得合理

但後面好多事都係佢貪靚仔,自以為是,加上好勝,而且「呀妹」幫老闆打飛機,覺得自己報復咗老闆之後,CATHY都曾經話佢 / 想鬧醒佢,但佢繼續一意孤行,過後獨處時都冇認真咁諗一諗。比個陌生女人挑釁下,就甘願去做雞。搞到有今日,純粹係抵死。

其實我只係無聊想分析下故事,多謝你的認真回覆。:smile_o12:

前往最後回覆