[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
29  137.4k

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-7 10:20 PM 發表 查看引用來源

阿希同阿靜目前的確已經走到盡頭
其實阿樂同阿靜只差一個契機 時候到了 就會自然發生

其實阿靜既心早已唔係阿希身
無論阿希點做 都難以阿靜回頭
可知女人一變心 都可以很絕情
只怪阿希自己攞攞嚟, 又出言侮辱, 又意圖強姦, 阿靜唔絕情都唔得啦, 不過公平啲講, 果啲只係觸發點, 之前阿希失業頹廢, 阿靜覺得佢冇將來先係主因吧? 不能共患難, 其實阿靜本來都唔算好愛阿希啫

題外話, 故事背景係學校, 除咗校長老師們的性事, 會唔會加插情竇初開女學生色誘樂 sir? 血氣方剛死靚仔搏 Miss Lee 懵? 咁樣故事會豐富啲, 變化大啲, 唔使下下靠主角身邊的好色女友人...

不過師生搞埋一碟令我諗起 N 年前套日劇, 叫高校教師

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-8 07:30 PM 發表 查看引用來源

每一段戀愛都會令一個人更看清自己同對方
感情好既時候 當然甜甜蜜蜜 但到感情決裂 會引出一個人更多面相

其實阿靜初期已盡力挽救 第一次係阿希奪門而去
阿靜主動買玩具修補關系 但阿希自卑心作崇 第二次鬧走 ...
最緊要你唔嫌我口多啫, 希望冇干涉你的創作

尋晚太忙, 唔知已經更新咗, 遺憾未能第一時間追看發展!

呢集主菜係阿靜阿樂的床上表演, 但我更留意校長的遐想同上鎖的房間

我地未知校長的真面目 (只知佢隨時可提供事後丸), 佢可以只係普通男人, 又可以係衣冠禽獸, 如果遐想果度詳細啲, 或者加啲變態性幻想, 咁會引導我地聯想(或誤會)佢會對阿靜不利, 替阿靜擔心, 增加投入感

同一道理, 阿樂間房擺明固作神秘, 不過佢嘅教師背景又想唔出有咩好收埋, 如果話佢嚮房門口進退兩難, 或者有性興奮, 咁就大大加強神秘感, 也更有戲劇性

題外話: 上次阿樂生日 party 冇人問起間房點解上鎖咩? 唔通佢間屋勁大?

阿靜都係認命吧! 正常人見到自己被偷拍呢啲相必定噴火, 佢只係有限度震驚, 仲任由校長非禮, 呢次冇飲醉, 冇感情煩惱啊! 睇嚟佢都係走唔出校長手指罅了, 安份做人 SP 吧

校長都算無恥, 明知阿靜已心有所屬, 居然好意思叫佢參加色慾之旅, 仲要阿靜帶埋戰衣畀佢玩...

不過話説回來,冇無姣婆遇著脂粉客,我地點有戲睇呢? 期待阿靜著住性感睡衣, 主動做出各種淫穢姿勢, 色誘校長盡展所能

可是阿樂就慘豬豬了, 次次都食校長口水尾!

P.S. 校長果段性幻想好正, 阿靜全身赤裸只穿著高跟鞋... 咁有晝面唔扯對唔住自己, 多謝!

本來想問阿靜有冇收下校長送嘅性感睡衣, 因為上一集冇交代到, 如果收咗, 就提議加插一段阿靜「試身」的片段, 幻想校長如何享用佢嘅身體... 點知今集已經有相似嘅性幻想, 睇嚟我地想法有啲接近噃!

阿樂突然拉起阿靜的頭髮果度, 係一時肉緊? 定暗示佢其實心底裡有小小暴力傾向? 上次睇到話愛的捆綁, 以為係日式扎到成隻粽果隻, 原來唔係, 有啲意外

下個戰場係阿靜 Yuki 間房? 校長會唔會帶埋兩個戰友嚟打出一段 3 對 2 快攻? 呢個唔係交流團, 係雜交團!

P.S. 今集的戰鬥場面好仔細, 精彩, 充血!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-23 04:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈,感激慢兄一路支持,睇黎大家想法相當接近,
想知道係慢兄既角度,阿靜係一個點樣既女子呢?

阿樂既內心係存有暴力既一面,就好似人既黑暗面
而黑暗面會否引發出黎,請慢兄敬請期待!感激支持!
阿靜係一個點樣既女子?

相信一般睇法離唔開兩個字: 淫底

但佢仲有一段「那一次」未交代, 所以佢嘅放盪行為話唔定遲啲會有所解釋

無野好講, 今集仔細到呢... 直情現場睇一樣!

校長踩住阿靜啲睡衣內褲果度, 感到校長只當佢性奴

不過有小小唔明, 一開始阿靜已冇要求校長帶套, 任由佢中出, 唔通佢預咗校長一定有事後丸提供? 但當見到事後丸又有疑問...

P.S. 女女係咩? 難道輪到 Yuki vs 阿靜? 阿靜今晚都好忙下喎!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

敬請期待!好喜歡同讀者之間既交流
有時睇返自己既作品 都會有另一番解讀
再次感激慢兄一直支持!
非常同意, 與其話正呀, 好呀, 加油呀咁打氣, 不如講下自己點睇, 有咩感覺, 咁仲有意義

有時難免會估下內容, 其實好想估錯, 因為估中反而擔心作者會介意影響可觀性...

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-29 09:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈 多謝慢兄意見
筆者對於任何留言都無任歡迎
有時寫到意興闌珊 諗住就此打住
都靠各位留言 一聲鼓勵 先有出文既動力

再次感激慢兄支持!
千萬唔好放棄呀! 呢個故仔係小弟繼阿綺之後嘅精神食量嚟架

不過每集咁多字又咁詳細, 要保持到定期出文肯定壓力唔細, 如果太攰的話可以暫停, 最緊要話我地知幾時返就得啦

保重!

前往最後回覆