[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
15  137.5k

好正!!

樓主好好的鋪排, 故事更加精彩, 超正!!

樓主悉心嘅鋪排, 往後故事會更精彩!!

樓主描述阿靜內心世界好詳細, 好正!!

樓主用心出文, 正正正!!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-18 08:34 PM 發表 查看引用來源
第十五章  愛的捆綁

阿靜躺在睡床上,休息一會便換了輕便的衣服前去探望阿樂,貼心的阿靜還買了一碗白粥讓阿樂當晚餐,前往的路途中,阿靜嘗試整理思緒,拉住心裡即將崩潰的每一部份,她嘗試整理思緒,人神 ...
好正, 期待樓主盡快更生😁😁😁😁

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-23 06:12 PM 發表 查看引用來源
第十六章 野外露出初體驗

距離交流團出發的日子,阿靜都配伴著阿樂,甚至每夜都到阿樂住所,除了是熱戀期的情侶之間的甜蜜,阿靜更想提醒自己,愛的是眼前這個男子,夜夜纏綿亦希望記得與眼前這男子交 ...
樓主今集寫得非常好, 超超正, 期待更新!!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-29 05:42 PM 發表 查看引用來源

千萬唔好放棄呀! 呢個故仔係小弟繼阿綺之後�精神食量嚟架

不過每集咁多字又咁詳細, 要保持到定期出文肯定壓力唔細, 如果太攰的話可以暫停, 最緊要話我地知幾時返就得啦

保重!
完全同意, 樓主加油, 好多網友都支持緊!!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-6-13 08:57 PM 發表 查看引用來源
第十八章 女女

「靜,起身啦…我地要出發去機場啦…」Yuki輕拍著阿靜的肩膀,阿靜揉一揉眼睛,睡眼惺松,阿靜緩緩的收拾細軟,昨夜與校長激情過後,阿靜把所有東西還原Yuki睡前的景況。Yuki坐在床上用手 ...
終於等到樓主更新, 超正超好睇, 描述得阿靜嘅內心同yuki慢慢滲出嘅陰暗面好細緻, 望樓主繼續加油, 期待盡快更新!!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-6-19 04:31 PM 發表 查看引用來源
第十九章 夜訪馬副校

星期六的晚上,Yuki獨自一人盛裝到中環酒吧放鬆一下,連日來的工作使天生愛玩的Yuki感到喘不過氣,偶而的放縱對於Yuki而言是非常重要。但這夜的Yuki有點不同,整夜有不同男士連連不 ...
呢集好正, 吾好話Yuki, 我同好多師兄都陣亡喇, 樓主快快update!!

前往最後回覆