上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.1k

樓主快D出下一集啦

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-6-14 12:54 AM 發表 查看引用來源
寫得太出色了.
多謝moneyzero既喜愛,多謝支持!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-6-14 06:19 AM 發表 查看引用來源
終於有 sheshe 睇,多謝,不過咁嘅場面難免要加入同佢地 3P, Yuki 狂野主動, 阿靜清純嬌柔, 上半身享盡 Yuki 的如火熱吻, 下半身征服阿靜的害羞胴體, J 死人了!

P.S. 原來阿靜任由校長中出係食定避孕丸, 多謝補充 ...
多謝慢兄既喜愛,
兩副截然不同的胴體,如果可以一次兼得,
真係不得了!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-6-14 11:06 AM 發表 查看引用來源

終於等到樓主更新, 超正超好睇, 描述得阿靜嘅內心同yuki慢慢滲出嘅陰暗面好細緻, 望樓主繼續加油, 期待盡快更新!!

多謝Eddyo既支持,敬請繼續期待!

引用:
原帖由 奇俠_Ds 於 2016-6-14 08:28 PM 發表 查看引用來源
終於等到ching更新!
好正 ching文筆真係好好 呢集好好睇
奇怪咁好睇既文
咁少人留言...ching 小弟實支持你!
btw有無ching有阿靜同Yuki既意想圖?
多謝奇俠兄既支持!
哈 無問題既 小有小既經營
最緊要讀者睇得投入 高興
加上有咁多知音曾留言鼓勵 其實筆者已經好滿足

至於意想圖,我認為每個人心入面都有自己既阿靜及Yuki,你覺得阿靜及Yuki係那種肖像,
佢地就係個種,文字最厲害既地方在於無限遐想,再次感激支持!

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-14 09:45 PM 發表 查看引用來源
終於有新文睇
阿靜同yuki有好多想像空間
多謝kanthegelmarx既支持!
佢地之間將引發更多情感,唔知各位讀者想唔想多啲阿靜同Yuki既故事

引用:
原帖由 記事本830 於 2016-6-15 11:21 PM 發表 查看引用來源
終於等到師兄既更新
描寫阿靜既內心好好
我覺得yuki係用手機拍阿靜同校長搞嘢既過程…期待下次更新
多謝記事本兄既支持!
Yuki當下錯愕多於一切,未必反應得切,
加上距離太近,偷拍或會被發現,
但係Yuki既心態變左係事實
再次感激支持,敬請期待!

引用:
原帖由 worry26 於 2016-6-16 07:56 AM 發表 查看引用來源
Woo~ 終於有更新啦!睇到佢兩個就諗起套電影無限溫暖的藍

多謝worry26既支持!
筆者未睇過呢套戲,但隨即睇左trailer同觀後感,非常吸引
如果有機會,一定會好好欣賞呢個作品

引用:
原帖由 HenryHsu_01 於 2016-6-18 10:05 PM 發表 查看引用來源
樓主快D出下一集啦
多謝Henry兄支持
下集馬上送到

...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆