上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.1k

期待更新

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-7 10:20 PM 發表 查看引用來源

阿希同阿靜目前的確已經走到盡頭
其實阿樂同阿靜只差一個契機 時候到了 就會自然發生

其實阿靜既心早已唔係阿希身
無論阿希點做 都難以阿靜回頭
可知女人一變心 都可以很絕情
只怪阿希自己攞攞嚟, 又出言侮辱, 又意圖強姦, 阿靜唔絕情都唔得啦, 不過公平啲講, 果啲只係觸發點, 之前阿希失業頹廢, 阿靜覺得佢冇將來先係主因吧? 不能共患難, 其實阿靜本來都唔算好愛阿希啫

題外話, 故事背景係學校, 除咗校長老師們的性事, 會唔會加插情竇初開女學生色誘樂 sir? 血氣方剛死靚仔搏 Miss Lee 懵? 咁樣故事會豐富啲, 變化大啲, 唔使下下靠主角身邊的好色女友人...

不過師生搞埋一碟令我諗起 N 年前套日劇, 叫高校教師

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-5-8 01:04 AM 發表 查看引用來源
期待更新
多謝moneyzero支持!將會盡快更新!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-8 01:13 AM 發表 查看引用來源

只怪阿希自己攞攞嚟, 又出言侮辱, 又意圖強姦, 阿靜唔絕情都唔得啦, 不過公平啲講, 果啲只係觸發點, 之前阿希失業頹廢, 阿靜覺得佢冇將來先係主因吧? 不能共患難, 其實阿靜本來都唔算好 ...
每一段戀愛都會令一個人更看清自己同對方
感情好既時候 當然甜甜蜜蜜 但到感情決裂 會引出一個人更多面相

其實阿靜初期已盡力挽救 第一次係阿希奪門而去
阿靜主動買玩具修補關系 但阿希自卑心作崇 第二次鬧走阿靜
後來更出現阿樂同校長 哀莫大於心死 有心人又出現 二人先走向結局

多謝慢兄既提議!絕對係非常有趣既建議
更多人物 的確會令故事會更多元 更多發展空間
未來將會有更多人物登場!感激慢兄支持!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-8 07:30 PM 發表 查看引用來源

每一段戀愛都會令一個人更看清自己同對方
感情好既時候 當然甜甜蜜蜜 但到感情決裂 會引出一個人更多面相

其實阿靜初期已盡力挽救 第一次係阿希奪門而去
阿靜主動買玩具修補關系 但阿希自卑心作崇 第二次鬧走 ...
最緊要你唔嫌我口多啫, 希望冇干涉你的創作

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-8 10:42 PM 發表 查看引用來源

最緊要你唔嫌我口多啫, 希望冇干涉你的創作
慢兄言重!好既提議會為故事帶黎更多火花
其實加入更多角色既想法一早已有
但係一直未有確切去構想
黎緊會逐步加入角色 敬請期待!

...

忍唔住..... 了.

尋晚太忙, 唔知已經更新咗, 遺憾未能第一時間追看發展!

呢集主菜係阿靜阿樂的床上表演, 但我更留意校長的遐想同上鎖的房間

我地未知校長的真面目 (只知佢隨時可提供事後丸), 佢可以只係普通男人, 又可以係衣冠禽獸, 如果遐想果度詳細啲, 或者加啲變態性幻想, 咁會引導我地聯想(或誤會)佢會對阿靜不利, 替阿靜擔心, 增加投入感

同一道理, 阿樂間房擺明固作神秘, 不過佢嘅教師背景又想唔出有咩好收埋, 如果話佢嚮房門口進退兩難, 或者有性興奮, 咁就大大加強神秘感, 也更有戲劇性

題外話: 上次阿樂生日 party 冇人問起間房點解上鎖咩? 唔通佢間屋勁大?

好正!阿樂終於同阿靜走埋一齊
好羨慕阿樂有個咁鬼正既女友:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆