上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.2k

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-5-16 12:46 AM 發表 查看引用來源
繼續無限支持
多謝moneyzero既支持!
希望您喜歡我既作品!感激!!

引用:
原帖由 worry26 於 2016-5-16 02:10 AM 發表 查看引用來源
犀利!好文!早知早d開黎睇就唔駛追到咁夜啦~加油!評我就唔識架喇,不過真係吸引到我追落去,係好野黎既!期待下集直至大結局

多謝worry26既支持!!
哈哈 其實我都係新手上路,任何意見交流都無任歡迎,
您既留言非常鼓舞!
我會繼續努力既!!再次感激支持!!

引用:
原帖由 spamna 於 2016-5-16 03:43 PM 發表 查看引用來源
如果校長同阿靜講:阿靜,你已佔領我心裡,我真係真堅愛上阿靜,冇咗阿靜日子,校長真係唔知掂過?唔理阿靜以前發生咩事,我兩去一個冇人識地方,遠走高飛或私奔,重新新生過。如果阿靜聽到校長講番說話,佢心裡 ...
多謝spamna兄既支持!
其實阿靜的確喜歡阿樂,而對於校長,阿靜仍係非常模糊既感覺,
而目前既校長視阿靜既態度,究竟係愛既需要?定係性既需求?
相信校長仍然係愛或性既交界來回...
現時既校長未必會提出呢類要求,而現時阿靜亦未必會答應
敬請期待!再次感激支持!!

引用:
原帖由 奇俠_Ds 於 2016-5-17 04:49 PM 發表 查看引用來源
好精彩!每個細節都好深入 好有投入感
好吸引 好想追落去!
一面好替阿樂唔抵 但係又想睇校長蹂躪阿靜
加油ching!
多謝奇俠既支持!
寫文時其實都會有種交戰既狀態
同樣期待校長同阿靜既發展,同時希望阿靜同阿樂開花結果
我會繼續努力!感激支持!

...

本來想問阿靜有冇收下校長送嘅性感睡衣, 因為上一集冇交代到, 如果收咗, 就提議加插一段阿靜「試身」的片段, 幻想校長如何享用佢嘅身體... 點知今集已經有相似嘅性幻想, 睇嚟我地想法有啲接近噃!

阿樂突然拉起阿靜的頭髮果度, 係一時肉緊? 定暗示佢其實心底裡有小小暴力傾向? 上次睇到話愛的捆綁, 以為係日式扎到成隻粽果隻, 原來唔係, 有啲意外

阿樂係性方面都有一手,似乎阿靜要迷失一排囉
當然我繼續支持阿樂同阿靜開花結果

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-18 08:34 PM 發表 查看引用來源
第十五章  愛的捆綁

阿靜躺在睡床上,休息一會便換了輕便的衣服前去探望阿樂,貼心的阿靜還買了一碗白粥讓阿樂當晚餐,前往的路途中,阿靜嘗試整理思緒,拉住心裡即將崩潰的每一部份,她嘗試整理思緒,人神 ...
好正, 期待樓主盡快更生😁😁😁😁

ching寫得好!
連sm都有:smile_47:  扣返性愛啟蒙之路條題
非常期待下集!!

p.s.讚一讚ching 隔行做得好好
一段段 手機睇得好舒服

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-18 11:04 PM 發表 查看引用來源
本來想問阿靜有冇收下校長送嘅性感睡衣, 因為上一集冇交代到, 如果收咗, 就提議加插一段阿靜「試身」的片段, 幻想校長如何享用佢嘅身體... 點知今集已經有相似嘅性幻想, 睇嚟我地想法有啲接近 ...
哈哈,感激慢兄一路支持,睇黎大家想法相當接近,
想知道係慢兄既角度,阿靜係一個點樣既女子呢?

阿樂既內心係存有暴力既一面,就好似人既黑暗面
而黑暗面會否引發出黎,請慢兄敬請期待!感激支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆