上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.3k

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-5-19 12:03 AM 發表 查看引用來源
阿樂係性方面都有一手,似乎阿靜要迷失一排囉
當然我繼續支持阿樂同阿靜開花結果
多謝kanthegelmarx既支持
阿樂其實都係有經歷既人
阿樂既故事會隨住故事發展 娓娓道來

作為作者 有時會對筆下既人物動之以情
希望佢地都能有好結局,但係有時有些念頭
又會改變故事既走向
目前眾人既結局嘗未有定案,敬請期待!再次感激支持!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-5-19 02:17 PM 發表 查看引用來源

好正, 期待樓主盡快更生😁😁😁😁

多謝Eddyo既支持!!
我會繼續努力既!!

引用:
原帖由 奇俠_Ds 於 2016-5-19 04:24 PM 發表 查看引用來源
ching寫得好!
連sm都有:smile_47:  扣返性愛啟蒙之路條題
非常期待下集!!

p.s.讚一讚ching 隔行做得好好
一段段 手機睇得好舒服
多謝奇俠兄既喜愛
敬請期待!!

...

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-23 06:12 PM 發表 查看引用來源
第十六章 野外露出初體驗

距離交流團出發的日子,阿靜都配伴著阿樂,甚至每夜都到阿樂住所,除了是熱戀期的情侶之間的甜蜜,阿靜更想提醒自己,愛的是眼前這個男子,夜夜纏綿亦希望記得與眼前這男子交 ...
樓主今集寫得非常好, 超超正, 期待更新!!

6+66

下個戰場係阿靜 Yuki 間房? 校長會唔會帶埋兩個戰友嚟打出一段 3 對 2 快攻? 呢個唔係交流團, 係雜交團!

P.S. 今集的戰鬥場面好仔細, 精彩, 充血!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-23 04:38 PM 發表 查看引用來源

哈哈,感激慢兄一路支持,睇黎大家想法相當接近,
想知道係慢兄既角度,阿靜係一個點樣既女子呢?

阿樂既內心係存有暴力既一面,就好似人既黑暗面
而黑暗面會否引發出黎,請慢兄敬請期待!感激支持!
阿靜係一個點樣既女子?

相信一般睇法離唔開兩個字: 淫底

但佢仲有一段「那一次」未交代, 所以佢嘅放盪行為話唔定遲啲會有所解釋

樓主的文寫得好好
昨晚一口氣睇至最後,
看到自己也代入其中
自己也覺得有點像阿靜,
一路看開頭時,很有同感

昨晚也看到有點濕,真的沒想到故事會發展至這樣
很期待樓主的新文

野外露出真係睇到扯晒旗, 下集就3打1 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆