上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.3k

引用:
原帖由 奇俠_Ds 於 2016-5-25 11:27 PM 發表 查看引用來源
精彩!!
ching寫得好有畫面
由第一章睇起 睇住阿靜個變化
扯到行一行
非常好睇:smile_o12:
多謝奇俠兄支持!
睇住阿靜既變化 筆者都有微妙既感覺!
再次感激支持!

...

無野好講, 今集仔細到呢... 直情現場睇一樣!

校長踩住阿靜啲睡衣內褲果度, 感到校長只當佢性奴

不過有小小唔明, 一開始阿靜已冇要求校長帶套, 任由佢中出, 唔通佢預咗校長一定有事後丸提供? 但當見到事後丸又有疑問...

P.S. 女女係咩? 難道輪到 Yuki vs 阿靜? 阿靜今晚都好忙下喎!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-28 05:13 PM 發表 查看引用來源

敬請期待!好喜歡同讀者之間既交流
有時睇返自己既作品 都會有另一番解讀
再次感激慢兄一直支持!
非常同意, 與其話正呀, 好呀, 加油呀咁打氣, 不如講下自己點睇, 有咩感覺, 咁仲有意義

有時難免會估下內容, 其實好想估錯, 因為估中反而擔心作者會介意影響可觀性...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-28 07:58 PM 發表 查看引用來源
無野好講, 今集仔細到呢... 直情現場睇一樣!

校長踩住阿靜啲睡衣內褲果度, 感到校長只當佢性奴

不過有小小唔明, 一開始阿靜已冇要求校長帶套, 任由佢中出, 唔通佢預咗校長一定有事後丸提供? 但當見 ...
多謝慢兄支持!
阿靜自覺受到校長既威脅,本來就唔太敢逆佢意,
係公園如是,黎到房間都是,加上催情劑既刺激,
下集會有一個小動作,解釋阿靜點解可以任由校長中出

交流團結束,下集將回到香港,敬請期待!再次感激支持!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-28 08:08 PM 發表 查看引用來源

非常同意, 與其話正呀, 好呀, 加油呀咁打氣, 不如講下自己點睇, 有咩感覺, 咁仲有意義

有時難免會估下內容, 其實好想估錯, 因為估中反而擔心作者會介意影響可觀性...
哈哈 多謝慢兄意見
筆者對於任何留言都無任歡迎
有時寫到意興闌珊 諗住就此打住
都靠各位留言 一聲鼓勵 先有出文既動力

再次感激慢兄支持!

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-29 09:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈 多謝慢兄意見

再次感激慢兄支持!
加油呀
我會繼續追看

引用:
原帖由 活色生香 於 2016-5-29 09:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈 多謝慢兄意見

再次感激慢兄支持!
千萬唔好放棄呀! 呢個故仔係小弟繼阿綺之後嘅精神食量嚟架

不過每集咁多字又咁詳細, 要保持到定期出文肯定壓力唔細, 如果太攰的話可以暫停, 最緊要話我地知幾時返就得啦

保重!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-29 05:42 PM 發表 查看引用來源

千萬唔好放棄呀! 呢個故仔係小弟繼阿綺之後�精神食量嚟架

不過每集咁多字又咁詳細, 要保持到定期出文肯定壓力唔細, 如果太攰的話可以暫停, 最緊要話我地知幾時返就得啦

保重!
完全同意, 樓主加油, 好多網友都支持緊!!

寫得相當細緻,好有畫面,加油

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆