上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.0k

引用:
原帖由 craxyhead 於 2016-4-21 03:26 PM 發表 查看引用來源
好正!期待下一章!!
多謝craxyhead 既支持

引用:
原帖由 samlikarhei 於 2016-4-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
Gmm正丫,,,thx

多謝samlikarhei 既支持

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-4-22 06:54 PM 發表 查看引用來源
好正!!

多謝Eddyo既支持!

好正丫!!忍不住j左阿靜:smile_47:
幾時有一下集?

...

引用:
原帖由 奇俠_Ds 於 2016-4-23 02:50 PM 發表 查看引用來源
好正丫!!忍不住j左阿靜:smile_47:
幾時有一下集?
多謝奇俠兄支持!

呢個人相當可懝! 校長點解有事後丸?

不過恕我直言, 拍裸照果度有啲怪, 事後丸擺明話校長有古怪, 既然係咁, 點解唔就咁話佢舉機拍攝? 引導我地認為佢一定另有企圖嘛...

如果佢原來唔係衰人, 咪後來先解釋翻囉, 到時讀者仲會覺得: 哎呀, 估錯添!

依家一早講明佢自用, 感覺有啲唔自然...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-4-23 09:10 PM 發表 查看引用來源
呢個人相當可懝! 校長點解有事後丸?

不過恕我直言, 拍裸照果度有啲怪, 事後丸擺明話校長有古怪, 既然係咁, 點解唔就咁話佢舉機拍攝? 引導我地認為佢一定另有企圖嘛...

如果佢原來唔係衰人, 咪後來 ...
多謝慢兄既細心閱讀!!
藥丸方面,為左往後既閱讀樂趣,恕我暫時唔可以說明因由,但相信會給予讀者一個合理解釋。
而拍攝方面,人總會為自己當下不道德既行為想出一啲理由黎說服自己,因為想強調校長當刻既心態,所以安排左呢個橋段,而照片既發展,敬請期待!

多謝慢兄既意見,有新既想法,歡迎提出,咁樣出文先有樂趣!再次感激支持!

support

我本人覺得阿靜比校長搞(可能一半係本能需要,一半淫逼下同校長有關係)正常女仔心裡都會內疚另一半,對不起,照道理喊到七彩,搞完阿靜應該好嬲自己淫賤骯髒女人,都唔會同校長一架車坐,會選坐的士走嗰隻(大部份劇情都係咁),見到你作品好似自己作品咁,支持原創,繼續啊:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆