上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
275  137.0k

樓主好好的鋪排, 故事更加精彩, 超正!!

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-4-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
support
多謝moneyzero 既支持!!

引用:
原帖由 spamna 於 2016-4-24 12:23 PM 發表 查看引用來源
我本人覺得阿靜比校長搞(可能一半係本能需要,一半淫逼下同校長有關係)正常女仔心裡都會內疚另一半,對不起,照道理喊到七彩,搞完阿靜應該好嬲自己淫賤骯髒女人,都唔會同校長一架車坐,會選坐的士走嗰隻(大部 ...

多謝spamna兄既意見!!非常感激你既支持!!

阿靜既心態可以追溯到一直以黎既鋪陳,校長同阿靜既相處,可能會好理解啲!而坐校長車既緣為事件岩岩發生 阿靜剛從酒精同激情醒來 係迷糊同失方寸之間只好跟從指示
而當阿靜沉澱後,清醒後既心路歷程將係下章揭曉, 敬請期待!

其實亦考慮過spamna兄所指既劇情,但考慮到阿靜係休息室裡既表現,所以無採用到
有時人都好難搞懂自己既內心,阿靜正處於呢個階段,而阿靜既心態將會決定整個格局走向。

自知故事仍有更多更好既發展空間,還望各路師兄多多指教!再次感激支持!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-4-24 12:35 PM 發表 查看引用來源
樓主好好的鋪排, 故事更加精彩, 超正!!

多謝Eddyo兄既喜愛,希望Eddyo兄能樂在其中!!

多謝版主予以肯定,實非常鼓舞!!

Thanks for your story

引用:
原帖由 活色生香 於 24-4-2016 21:07 發表 查看引用來源
多謝版主予以肯定,實非常鼓舞!!
真係羨慕你俾板主肯定我寫咁多都未試過,真係葡萄囉:')

引用:
原帖由 Go7dstock 於 2016-4-24 09:54 PM 發表 查看引用來源
Thanks for your story
多謝Go7dstock支持!

引用:
原帖由 spamna 於 2016-4-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

真係羨慕你俾板主肯定我寫咁多都未試過,真係葡萄囉:')
spamna兄謙虛啦~~故事仲有好多不足之處
望spamna兄繼續指教!

...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆