上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] ...

收藏  |  訂閱
120  137.2k

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-5 01:21 AM 發表 查看引用來源
阿希收工了

阿樂以為好快有飯開,但似乎一日阿靜心結未解,一日佢都只能自 high

不如阿靜安排佢同 Yuki 嚟一手先啦,咁咪打和囉

阿希同阿靜目前的確已經走到盡頭
其實阿樂同阿靜只差一個契機 時候到了 就會自然發生

其實阿靜既心早已唔係阿希身
無論阿希點做 都難以阿靜回頭
可知女人一變心 都可以很絕情

引用:
原帖由 craxyhead 於 2016-5-5 10:27 AM 發表 查看引用來源
樓主寫d細節 好有畫面 thx!
多謝craxyhead既支持!

引用:
原帖由 相安 於 2016-5-5 12:22 PM 發表 查看引用來源
多謝相安支持!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-5-5 03:08 PM 發表 查看引用來源
樓主描述阿靜內心世界好詳細, 好正!!

多謝Eddyo既支持!感激留意到我既用心!

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-5-8 01:04 AM 發表 查看引用來源
期待更新
多謝moneyzero支持!將會盡快更新!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-8 01:13 AM 發表 查看引用來源

只怪阿希自己攞攞嚟, 又出言侮辱, 又意圖強姦, 阿靜唔絕情都唔得啦, 不過公平啲講, 果啲只係觸發點, 之前阿希失業頹廢, 阿靜覺得佢冇將來先係主因吧? 不能共患難, 其實阿靜本來都唔算好 ...
每一段戀愛都會令一個人更看清自己同對方
感情好既時候 當然甜甜蜜蜜 但到感情決裂 會引出一個人更多面相

其實阿靜初期已盡力挽救 第一次係阿希奪門而去
阿靜主動買玩具修補關系 但阿希自卑心作崇 第二次鬧走阿靜
後來更出現阿樂同校長 哀莫大於心死 有心人又出現 二人先走向結局

多謝慢兄既提議!絕對係非常有趣既建議
更多人物 的確會令故事會更多元 更多發展空間
未來將會有更多人物登場!感激慢兄支持!

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-8 10:42 PM 發表 查看引用來源

最緊要你唔嫌我口多啫, 希望冇干涉你的創作
慢兄言重!好既提議會為故事帶黎更多火花
其實加入更多角色既想法一早已有
但係一直未有確切去構想
黎緊會逐步加入角色 敬請期待!

...

引用:
原帖由 moneyzero 於 2016-5-10 12:58 AM 發表 查看引用來源
忍唔住..... 了.
多謝moneyzero支持
美人在前,相信正常男人都會忍唔住

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2016-5-10 01:35 PM 發表 查看引用來源
尋晚太忙, 唔知已經更新咗, 遺憾未能第一時間追看發展!

呢集主菜係阿靜阿樂的床上表演, 但我更留意校長的遐想同上鎖的房間

我地未知校長的真面目 (只知佢隨時可提供事後丸), 佢可以只係普通男人, 又可以 ...
多謝慢兄支持!
明白慢兄既意思,黎緊某啲情節會加大力度
容許呢邊做個補充,阿樂家境的確唔錯 ,上次派對並無特別強調友人間對話
當有人問到,阿樂只係會敷衍話係雜物房
而上次阿靜到阿樂借宿一宵
亦差啲誤進
阿樂亦大為緊張,再一次多謝追看!非常感激!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆