23/4大富豪簡短報告

收藏  |  訂閱
27  8.8k

而家澳門不論浴室,桑拿都係買完套票仲要令外再俾錢!

呢個場我都去過好多次,性價比可以,不過全部越南冇中國女仔,唔明點解有C兄要永久blacklist? 可否分享一下? 我本人就未遇過不愉快情況

去個一次  吊黑龍江妹  差D比佢吹爆 又滑  服務好好WO

不過想吊多佢一次要再加12XX  

都係大陸妹 但澳門玩就貴好多

我尋晚都去完,以前都有得睇SHOW 的, 但唔知點解尋晚無SHOW 玩,好可惜呀,
我問經理點解無,佢都無正面回答我原因,只係話:"係呀,今日無"
"咁幾時先有呀?"
"暫時未知"
好失望,...第一次去係兩年前,女女都可以,服務態度都幾好,以前女都有大陸,越南和韓妹但今次去全部係越南妹,無晒國貨, 整体質素無以前高,食物都無以前好
邊位C兄知道邊個場仲有SHOW 睇呢?

引用:
原帖由 helloa 於 2016-5-11 12:21 AM 發表 查看引用來源
我尋晚都去完,以前都有得睇SHOW 的, 但唔知點解尋晚無SHOW 玩,好可惜呀,
我問經理點解無,佢都無正面回答我原因,只係話:"係呀,今日無"
"咁幾時先有呀?"
"暫時未知"
好失望,...第一次去係兩年前,女女都可以,服務態 ...
個SHOW 真係幾正  摸幾條女既波

引用:
原帖由 王甘夾 於 2016-4-26 12:44 PM 發表 查看引用來源
而家澳門不論浴室,桑拿都係買完套票仲要令外再俾錢!

本人想問一吓各位師兄,去買浴室"桑拿套票,去到要再加錢是什麼意思.(本人以多年無去玩了)

引用:
原帖由 kfc2013 於 2016-4-24 11:29 PM 發表 查看引用來源
補充一下,個場最正係個按摩池!我們3 個都比like佢,水力充足,最重要比大陸衛生多.

3個大堂如果唔做,可換成90分鍾中式按犘
呢个都係我常去大記的其中一個原因

樓主意思指女女服務態度喺比香港及大陸好定喺差?:smile_53:

呢個場個show好飄忽, 時有時冇, 但亦好吸引.:smile_46:
唔知有冇師兄知其他地方有show睇

前往最後回覆