利澳祥細報告

收藏  |  訂閱
39  17.3k

引用:
原帖由 ckw0119 於 2016-5-7 11:48 PM 發表 查看引用來源
做經理真好搵講句話就有錢收

無法啦,呢啲可憐蟲,又唔可以好似啲女出賣色相幫客洗啫吹幾下,唯有夾硬話幫你跟好啲問你攞錢,真係肉鬼酸,男人之家開到口問人攞錢

ching 2 Q

引用:
原帖由 幪面超人 於 2016-5-9 09:34 AM 發表 查看引用來源

無法啦,呢啲可憐蟲,又唔可以好似啲女出賣色相幫客洗啫吹幾下,唯有夾硬話幫你跟好啲問你攞錢,真係肉鬼酸,男人之家開到口問人攞錢
D女已經每個月要交月費俾經理,有時仲要俾佢試鐘,仲要R客人小費,

引用:
原帖由 輸到怕 於 2016-5-9 04:36 PM 發表 查看引用來源

D女已經每個月要交月費俾經理,有時仲要俾佢試鐘,仲要R客人小費,

呢啲經理真係不知所謂,仲要同個客講你俾小費我就同你跟好啲,咁唔俾小費你係咪你就俾間柴房我,俾件如花我呢!
佢想收小費係你先提供好服務,人家自然識做,唔係係到挖爛腳

可能個經理之前係扒仔

澳門街拾幾年尼班扑街都係咁衰,N年前我去令一金鱼缸睇完哟女覺得唔啱,話轉頭再上尼,班扑街就攔住唔比比我走,要我擺低二舊女比啲女買嘢食,我同個扑街經理講,我唔係第一次幫櫬,金魚缸不嬲都比人上尼睇女,比咩茶钱,跟住唔能啋佢,㩒立走人。

引用:
原帖由 george96321478 於 2016-5-5 02:13 PM 發表 查看引用來源
之前係深圳玩開啲手推場多,係香討澳門板睇得師兄報告多,覺得澳門同深圳應該真係唔同級數,心思思想去見識下,就決定搵日去望望。
上星期有日假,1800就向信德岀發了。
去到跟師兄意見,搵左星明,揀左利o,1 ...
比小費定義:

衰服務是老奉,広該,
好服務就要加錢!!

边行業衰服務是老奉!!

引用:
原帖由 george96321478 於 2016-5-5 02:13 PM 發表 查看引用來源
之前係深圳玩開啲手推場多,係香討澳門板睇得師兄報告多,覺得澳門同深圳應該真係唔同級數,心思思想去見識下,就決定搵日去望望。
上星期有日假,1800就向信德岀發了。去到跟師兄意見,搵左星明,揀左利o,1 ...
師兄,有些不明白?

消費1789+100+500+605 =2994
1) 500 是什麼收費?
2) 605 其中的505又是什麼收費?

我想問如果利澳 夜晚12點幾先去仲有冇女簡?

3k 真係唔人人消費得起...
不過收費咁貴都有經理r 小費真的難接受。

前往最後回覆