上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
396  318.0k

引用:
原帖由 2323010 於 2016-8-13 11:21 PM 發表 查看引用來源
gooooooooooooooooooooooooood:smile_38:
多謝支持:smile_40: 文筆唔好希望師兄多多包涵:smile_13:

引用:
原帖由 SPMWAN 於 2016-8-15 06:49 AM 發表 查看引用來源
一定支持!
多謝師兄

引用:
原帖由 icq338770670 於 2016-8-15 08:31 AM 發表 查看引用來源
點樣加圖進文?
要detail少少既話師兄要google下,但簡單尼講只需要係網上面搵一張有link既圖,然後滑鼠右click再揀複製圖片既link,再番番入討論區既留言版揀個插入圖片既選項,copy and paste條link入去,咁就搞掂。除非你張圖死左或者格式唔支援,否則都應該得。

引用:
原帖由 吳小賤 於 2016-8-16 09:29 AM 發表 查看引用來源
樓主努力..努力
多謝師兄支持:smile_40:

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2016-8-27 10:23 AM 發表 查看引用來源
更新未呀 師兄
唔好意思呀,真係未有咁快。因為真係好多野搞,然後放假又冇時間掂部電腦。不過請放心,依個故我一定唔會俾佢爛尾的:smile_o12:

引用:
原帖由 紅菜頭二世 於 2016-8-27 06:37 PM 發表 查看引用來源
多謝分享
多謝師兄支持

引用:
原帖由 2323010 於 2016-9-3 12:23 AM 發表 查看引用來源
仲未有啊:smile_27:
首先真係要多謝師兄追故,不過短時間內都未必更新到。近排真係好多野搞,放假又冇時間掂部電腦。但請放心,我一定唔會俾依個故爛尾的:smile_o06:

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-9-4 11:17 PM 發表 查看引用來源
終於出現.
唔好意思師兄,小弟咁耐先蒲頭:')

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-9-6 09:32 AM 發表 查看引用來源
有未呀??我都追晒啦
多謝師兄支持,我盡快啦:smile_35:

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-9-12 01:31 PM 發表 查看引用來源
推一推.
非常多謝師兄對依個故仔不離不棄!雖然到依刻為止我仍然未有確實時間同大家講幾時出到,但我都希望可以少野做啲,唔洗要各位等咁耐:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆