上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
396  318.4k

引用:
原帖由 ssjmf 於 2016-12-4 04:04 AM 發表 查看引用來源
希望可以睇到內射公主的場面。
唔好意思,師兄! 咁遲先覆機。
雖然真係好想如你所願,不過"Amanda"啲圖真係比較難搵,所以短期內未必可以做到:smile_27:

引用:
原帖由 2323010 於 2016-12-26 05:28 PM 發表 查看引用來源
仲未有啊:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
多謝師兄咁有心係海底撈番個故上水面:smile_40:
放心,聽日會交功課。

引用:
原帖由 dennischan224 於 2016-12-28 04:13 AM 發表 查看引用來源
等到頸都長喇 師兄
多謝師兄追故! 非常之對唔住,聽晚十二點前一定會出文

引用:
原帖由 dennischan224 於 2016-12-31 12:33 PM 發表 查看引用來源
快D出文啦師兄
唔好意思,遲左上水,聽晚保證有野睇

引用:
原帖由 fb58cc8914aaf8 於 2016-12-31 04:53 PM 發表 查看引用來源
支持支持
多謝捧場,希望你鍾意啦

~第十章~

通常同個朋友行街正常點都會隨便搵D野講下尼緩和氣氛,但今次面對住Amanda我居然個腦白晒,完全諗唔到有咩可以同佢講。如果以單獨同異性行街,依次應該都係咁耐以尼最靜既一次。

番番尼依個沙灘,人流同頭先冇乜太大改變。我專登望過去頭先棵樹下面睇下仲見唔見ABCD果四個女仔。如我所料,棵樹依舊冇穿冇爛,不過班女女就已經走晒。雖然係有少少失望,但細心一睇原來某D熟悉既面孔依然仲係度。例如係果個同男朋友尼沙灘野餐既女仔,同埋另外果一個望落都幾有陽光氣色既靚女。

其實平時我都唔會點留意係D沙上面點行先會冇咁多沙,但今次我跟住Amanda既步伐,發現佢原來唔會好似我咁係中間行過咁簡單,而係會靠近D個海邊。無論你有冇著住對拖鞋都好,當個人踩落D比較濕潤既沙上面果陣確實係冇剷起咁多沙,而且行起上尼亦易行好多。

今日既天氣其實都幾涼爽,有刺眼既陽光之餘亦有少許涼意,係咁既天氣下沙灘漫步其實都真係一個幾唔錯既選擇。就係我經過頭先坐過既果個位果陣,年紀稍為大少少既果個女仔突然係我眼前出現番。既然剛才有ABCD,咁依家我就暫且叫佢做Elaine先。依個陽光少女除左D膚色有別於其他雌性之外,佢既上圍都幾堅挺,絕對唔係普通既街邊貨色。我對眼一直留意住佢既動靜,原來依個女仔唔係一個人,又或者本來真係一個人,但依家佢就同另外三個男仔打緊排球,而係我印象當中,依三個運動型同肌肉型兼備既男仔都比較生面口,頭先好似冇見過佢地既身影。另一方面,由於Amanda行係我前面,所以基本上佢一舉一動我都瞭如指掌,相反,無論我係佢後面做咩佢都唔必會察覺到。

望左一眼Amanda之後,我既視線又再次去番果個女仔身上。依一刻,佢同我既距離唔係相差好遠,就連黐左係佢身上既沙我都可以睇得一清二楚。為左迎接對面開過尼既發球,Elaine個人稍微向前傾,雙手輕輕撳住膝頭準備接波。由斜對面望過去,佢果對左搖右擺既山峰真係有彈力之餘又不失霸氣,一滴一滴既汗珠逐漸積少成多咁由條頸流到落去條事業線中間,胸口同時因為要不停深呼吸而起伏得特別明顯。除此之外,Elaine果個又圓又大既屁股同樣都係值得留意既景點之一,佢既皮膚睇落滑得尼又有彈性,好似依種咁高質素既視覺享受真係睇到人如癡如醉,今鋪真係唔扯旗都對唔住自己。

「嘭!」一下如雷貫耳既擊球聲劃破長空

排球瞬間由前場好似支箭咁飛到過去Elaine果邊,依下聲音就連一向冷靜既Amanda都俾佢吸引到,即時回頭一望。面對住咁強勁既發球攻勢,依個女仔竟然冇絲毫既猶豫,更加冇驚到係又叫唔係又叫,反而係反應非常敏捷咁接到個波不特止,仲要傳埋俾隔離個隊友還擊,兩個人配合得好好,相當有默契。依個排球係空中彈尼彈去,Elaine對奶亦如是,每一次接波或者扣殺都好,又大又有彈性既淺啡色雙乳都會因為身體既郁動而彈下彈下,依個畫面絕對可以話係波濤洶湧,直頭就快令人窒息。

可能係打友誼波既關係,兩邊都冇計輸贏,球來球往打得好輕鬆。當我同Elaine既距離慢慢拉遠,準備將對眼望番過去Amanda既玉背同埋屁股之際;嘭!

同樣係扣球既聲,不過今次個波去既方向唔係Elaine,而係Amanda。雖然個排球既衝力係打左落沙果下已經緩衝左唔少,但如終個沙灘係有少少斜,所以當個波落左係D沙上面冇停之餘仲開始碌緊過去公主果邊。我都唔知應該話佢聰明定係警覺性低好,由於Amanda已經知道頭先果下巨響又係頭先果班人整出尼既,於是今次佢就冇再理其他人,然後繼續享受陽光與沙灘。眨下眼,個波已經碌到過尼我地依邊,眼見咁既情況,我除左衝上前護駕之外就係好型咁踩停個波執番俾佢地。

可能Elaine都覺得唔好意思,所以就係我走上前果刻佢已經全速跑緊過尼。正當我想執番起個波準備俾番佢果陣,眼前既畫面真係令我D鼻血流到乾塘咁滯。因為Elaine跑果尼果段路,每跑一步,雙乳都會向上彈一彈,震一震。雖然我地距離唔算遠,但睇到既野就好多。我自認好似我依D男人的確係幾賤,有時當見到D女女稍為著得性感D,身材好少少就會好想睇得再多D,甚至好想知對方赤裸裸既一面到底係點。但當我真係有機會見到果個人光脫脫一絲不掛企係我面前,又或者同佢情慾大戰過幾次之後,我又會好想睇番佢著得少布D同埋擺下D特別姿勢誘惑我果個樣回味下。最頂癮既地方係對方唔需要三點盡露,但又有足夠能力令我扯旗,咁就真係冇得輸。

眼前既Elaine就係一個好好既示範,雖然我冇同佢搞過,但好似佢依種咁玲瓏浮凸既身材,我就算唔知佢除晒衫果陣光脫脫係點正法都好,有時就係俾你睇到D又睇唔晒先係最爽。話咁快,成身汗既Elaine已經尼到我面前伸手拎番依個走失左既排球;

Elaine:唔好意思呀,唔該晒!(露出一個尷尬得尼又令人心動既笑容)
我:唔緊要~

簡簡單單既一句說話,一個笑容,再加埋一對令人窒息既豪乳,我既肉體又再一次變得熱血沸騰。望住Elaine果個好有彈性既屁股逐漸離我而去,我又再一次番番過去Amanda隔離陪佢繼續靜靜地咁行。自從頭先俾Elaine撩起左我體內既雄雄慾火之後,每次唔覺意掂到公主既手背或者昅到佢個胸,腦海好自然就會即刻浮現番頭先同佢係間屋入面果D乾柴烈火既情慾畫面,例如係我點樣揸到佢嗌出聲,點樣插到佢出水,點樣借D易入佢後門等等,所有細節到依一刻為止都依然歷歷在目。

雖然兩個人就咁單純係沙灘優優悠咁散步並冇點講過野,但係隨住時間一分一秒咁過,本來覺得行成世都好似未行完既沙灘,唔覺唔覺就差唔多行完。當見到個終點知道冇野可以好行之後,我成個人當堂鬆左。唔知咩原因,明明我之前都覺得公主係一個又靚又索既混血兒,而且仲可以用中文溝通到。綜合晒各樣條件,其實Amanda都算係一個近乎完美既女人。但好奇怪,我就係解釋唔到到底有D咩隔住左大家,就連想搵話題傾下我都開唔到口。我係度諗Amanda跟住會想做D咩?行完就走?搵地方坐低?番去間屋度玩其他野?同我傾心事?

Amanda:Gary
我:嗯?
Amanda:我想一個人靜下,你都係走先啦。
我:俾我陪多你一陣好唔好?(其實我真係好想走)
Amanda:唔洗喇,我想自己一個人靜下。
我:咁好啦,我走先喇,你有咩事就打俾我啦!(YES!)
Amanda:嗯。

既然公主都出到聲,而我留係度亦幫唔到佢D咩,咁我唯有乖乖地聽話閃人。臨走之前,我擰轉頭望一望佢,見佢都冇咩唔妥,只係純粹企係度一邊望住個海,一邊吹海風。雖然同一個唔係好熟既異性行沙灘的確係冇咩feel,甚至有一種形容唔到既距離感,但到左分開既一刻,我個心突然又有少少唔安樂。好地地一個女人俾你搞完,行得果一陣就走左去好似好衰仔咁,如果係真金白銀俾錢人幫你出火我個心都好過D,但依家又唔係。於是我受盡良心既責備之後就決定坐係佢大約二十步既範圍內陪佢吹海風。

過左一陣,可能都企到攰,所以Amanda就抱膝坐左係個沙灘到繼續唔知係沉思定係數緊個海入面到底有幾多條魚。突然之間,有兩個男仔行向Amanda既身邊。

高瘦男:咦?你一個人呀?
Amanda(抬頭望一望依兩個男仔,然後繼續望海)
高瘦男甲:我可唔可以坐低呀?
高瘦男乙:(問都唔問就坐左係公主隔離,繼而想搭隻手去Amanda個膊頭度)
Amanda(再望多依兩咸濕仔一眼之後,最後決定起身走人)

就係公主終於抵受唔住依隻烏蠅既騷擾想轉身閃人之際,果個仲企係度既男仔甲突然之間捉實Amanda隻手,雙眼繼而流露出一種想吞左Amanda既感覺。可能Amanda平日見慣大場面,遇見咁既情況都冇即時大叫非禮,反而仲好氣定神閒咁嘗試甩開對方隻手,然後一巴摑落個男仔塊面度,再一腳踢落脆弱既子孫根;啪!呀~~

高瘦男食左公主一巴之後仲要俾佢一腳踢落下體,雖然冇暈低咁誇張,但見佢痛到即刻訓低左同埋要黯住塊面好辛苦咁,我相信頭先Amanda車落去果下應該都幾勁下,至於佢另外果個friend就得個望字。就係依個時候,我諗我都係時候要出現化解依個局面。

我:喂!你冇野丫嘛?
Amanda:咦?點解你會係度既?
我:唔好問咁多啦!

隨便應酬完佢之後,我就拖實公主隻手行番番去間屋度。雖然我唔知佢會唔會介意我阻住佢懲罰果個男仔,唔知佢介唔介意我自把自為拉走佢,唔知佢介唔介意我係公眾場合拖住佢,唔知佢會唔會介意我冇問過佢就擅自帶佢番去間屋度,更加唔知佢會唔會覺得我突然出現係對佢有咩企圖,但係係依一刻我只係純粹想帶佢去一個安全地方咁簡單。依家既時間大約係四點鐘左右,當番到入間屋裡面,我開始留意到Amanda既態度比起今朝既佢友善左。雖然今朝佢冇乜點,不過相比之下,依一刻既公主慢慢願意同我傾更多關於佢既過去,例如佢點解會過尼香港,佢點睇我地依班下屬,點睇我,甚至連頭先係沙灘因咩事坐左咁耐都有同我講過下。

其實我口才真係麻麻,又唔識氹女仔,但係我眼前既依個Amanda自從除低左個面具之後,我又覺得佢真實果一面其實都幾平易近人,仲令我產生對佢既興趣,甚至有番一種想同佢繼續傾落去既衝動。到左後期,大家仲交換左一D自己甚少同其他人提及過既過去。不過我依D所謂既過去其實阿欣一早就已經聽過晒,所以都唔算係咩驚天大秘密。我同佢傾下傾下,原來唔經唔覺我地已經傾到連個太陽都開始落山。

Amanda見時候都唔早,於是就同我講話今日到此為止。其實我平日都算係一個大男人,但可能係因為職級關係,每當面對住公主我都會好似變左隻死狗咁。佢叫我做既野我唔敢唔做,就算有時佢講既野係有可圈可點既地方我亦唔敢質疑,咁所以無論係公事上定私事上我都會不自覺咁服從佢既命令。就好似臨出門口之前,佢都再三強調以後番工照舊做番我應該做既野,如果俾佢見到我有咩甩漏既話佢都會照鬧唔會有情講。

為左避免俾人發現,公主叫我走先唔洗等佢,成個感覺就好似D臥底見完佢地個handler咁。一路行我個心就一路卜卜咁跳,事關我真係有D驚自己會黑仔到係附近撞到公司D八婆同事又或者頭先拖住Amanda果陣已經俾人發現左都唔出奇。就係我行緊去巴士站既途中,唔知邊個突然之間打俾我,於是我拎部電話出尼睇睇;

我:喂,家姐?
阿欣:聽日你有冇野做?
我:好似冇呀,咩事?
阿欣:我近排學緊整甜品,你有冇興趣上尼試下?
我:好呀!話晒都係你整架喎,我諗點都食我唔死既~
阿欣:收皮啦你!
我:講下啫,咁惡架。
阿欣:真係對你好D都唔得。
我:點會唔得呢,我不知幾恨有人對我好。
阿欣:都唔知你係咪,成日聊交打。
我:乜你咁睇我呀~
阿欣:鬼叫你咁衰!
我:...
阿欣:...
我:話晒係家姐叫到,做細佬既一定出現!
阿欣:唔好同我甩底呀,如果唔係我實扭斷你細佬。
我:一定唔會啦... 放心喎~
阿欣:你係至好講呀!
我:梗係啦!
阿欣:今日有咩搞呀你。
我:冇咩特別呀,都係周圍行下咁囉。
阿欣:哦~ 喂,我有電話入,一陣whatsApp再講啦!
我:好呀,拜拜!
阿欣:拜拜!

同家姐收左線冇幾耐,巴士亦都開始埋站上客。上到車之後,我求求其其揀左個位坐低左就笠住頂帽準備唉係塊玻璃窗度訓覺。原來依個站都係多人上,因為我凳都未坐暖,附近既雙人位好似都開始慢慢坐滿。我周不時瞄一瞄前面,睇下上緊尼既會唔會係個靚女,如果係既話依程長途車就抵搭喇。果然我今日既運氣都唔差,我留意到前面幾排都仲有幾個位,雖然隔離果D都係男,不過最後依個o靚妹都係揀左坐我隔離。

當個o靚妹差唔多行到過尼果陣,佢輕輕望左我一眼就準備坐低。就係依個時候,架巴士一轉彎,可能係因為佢著住條裙唔方便既關係,加上個人又論論盡盡咁,於是就失左平衡唉落我果度。我就梗係唔介意啦,但佢就尷尷尬尬咁講左好幾次對唔住同唔好意思,本來覺得冇乜野既我都俾佢搞到唔知係笑佢蠢好定抑或係讚佢有禮貌好。過左一陣,我因為訓唔著而眼光光周圍望,而當中可以消磨時間既就係撳電話,睇風景,睇roadshow,同埋...昅佢果對白雪雪既腳。

本來一心諗住上車就即刻補眠既我,依一刻既注意力完全落晒係隔離依個應該同我差唔多大既女仔上面,結果好衰唔衰依家就搞到成個人都醒晒,一D睡意都冇。初頭我都想恰一陣,點知依個女仔竟然仲快過我一步去搵周公。只不過係過左幾個站,依個o靚妹已經係度中下中下。原本我都諗住是但搵D野做下尼打發時間,聽下歌撳下電話就算,點知個天竟然安排左個o靚妹係我隔離訓覺,今次真係唔借D易抽佢水都對唔住自己。

當我肯定佢已經完全訓著左之後,我開始將隻手慢慢移去佢大脾,由於為免俾佢發現有突如其來既體溫變化又或者有D咩識郁既野好明顯咁騷擾緊佢而令佢察覺到,所以我將隻手先放係我同佢既大脾之間,用手背掂住佢既肉,等佢可以感受到依家有樣野係到。經過我再三肯定佢都係冇反應仍然係度中緊之後,我膽粗粗嘗試逐DD由大脾外面慢慢摸到入裡面。

其實俾佢對腳不停咁引誘,我真係好想由上而下,再由下而上咁摸下佢對大脾。但可惜到最後我梗係做唔出,唯一夠膽做既就只有趁佢訓著左果陣昅餐飽。就係我由對腳開始昅到上去佢個樣果陣,依個女仔訓訓下就訓左落去我膊頭度,依一下身體接觸雖然係有D突然,如果係男人我一定會叫醒佢,但依家唉落尼果個係靚女,咁所以相應既做法當然就有少少唔同。

我諗依個女仔最後係我膊頭度都唉左半個鐘頭有多,係依段時間入面,我成功將偷拍番尼既合照share左俾NOTHING SPECIAL班咸濕仔睇,而佢地睇完之後既反應亦都幾熱烈下,但不外乎離離去去都係話咩有食唔食罪大惡極果D無聊野。

俾我開左個頭之後,個群組又開始變番熱鬧,你一句時我一句,大量兒童不宜既相又陸續係個群組出現番。有時真係唔可以睇少一張相既威力,由本來死氣沉沉,冇乜人敢開聲講野,到依家又變番好似咩事都冇發生過咁,一切如常。

係我玩緊電話既依段時間入面,架巴士唔經唔覺已經差唔多揸到去我要落既站。通常係一般既電影橋段入面,男主角都會唔介意俾女主角唉到去總站為止,直至個司機走上尼趕人先捨得叫醒女主角。不過現實歸現實,因為依個禮拜真係用左好多""力係唔同地方,所以係依一刻我最想做既就只有趕番屋企補眠,其他咩都唔想再理。

為左達到目的,我好有禮貌咁輕輕拍一拍依個女仔,然後講聲唔好意思就準備起身走人。點知居然俾我發現唔知由幾時開始佢已經訓到連D口水都滴埋係我件衫上面,望見果幾滴口水波係我件外套表面慢慢逐個逐個爆開果陣,我真係唔識點樣形容果一刻既無奈。

俾我整醒左既果個女仔迷迷糊糊清醒番D之後就即刻坐番好個人,繼而一臉尷尬咁同我道歉。與此同時,佢亦留意到自己D口水都滴左落我度。

美腿妹妹:對唔住呀對唔住呀!(嘗試拍走果D已經俾件衫索晒既口水漬)
我:唔緊要~ 好小事啫。
我:既... 唔好意思呀,可唔可以借一借,因為我要落車喇
美腿妹妹:喔喔喔,真係唔好意思呀

一踏入屋企門口,個人好似仲更加眼訓咁,我除左鞋襪咩都冇理就拿拿聲走左上床大覺訓。

老母:喂,起身食飯喇!一陣再訓過啦!

今次到我個人迷迷糊糊咁,望一望出面,原來個天已經黑晒,附近既單位亦開晒燈,就算隻窗只係開左少少,但係我都仍然可以聽到同聞到唔知隔離邊家邊戶係度炒緊餸。我出盡奶力脫離張被既魔掌走出廳食飯,就係我對腳一掂落地下果一秒鐘,個電話又震左一震。本來我都想唔理佢,不過見無無聊聊又冇乜野搞就望一兩眼睇下咩料。

原來係Nicole搵我,我好自然咁撳入去睇下佢同我講D咩;

Nicole:死仔包 [下午 8:15]
我:死女包:smile_46: [下午 8:16]
Nicole:你做緊咩呀? [下午 8:16]
我:岩岩訓醒,等食飯。 [下午 8:16]
我:你呢? [下午 8:16]
Nicole:唔話你知 [下午 8:17]
我:咁都得既 [下午 8:17]
Nicole:嘻嘻 [下午 8:18]
我:日本好唔好玩呀? [下午 8:19]
Nicole:好玩呀,D景好靚,又有好多好多野食 [下午 8:20]
我:月巴 [下午 8:20]
Nicole:衰人 [下午 8:21]
Nicole:不過真係好多野食架!俾D相你睇下 [下午 8:21]

我:但我想睇人多D喎~ [下午 8:23]
Nicole:你求我先 [下午 8:23]
我:求下你啦,我想睇肥妹仔 [下午 8:24]
Nicole:好啦好啦,等我搵下先 [下午 8:24]
我:Oh yeah~ [下午 8:24]

我:嘩... 相入面果個女仔咁靚既? [下午 8:28]
我:邊個尼架? [下午 8:28]
Nicole:係咪架~ [下午 8:29]
我:我想認識佢,你可唔可以俾佢contact我? [下午 8:29]
Nicole:唔可以,你就想喇低B  [下午 8:29]
我:得依幾張咋? [下午 8:29]
Nicole:比住咁多先 [下午 8:30]
我:好啦咁,多謝大佬賞賜:smile_40: [下午 8:30]

我同Nicole就係咁開左個話題之後就開始一人一句,就算係食緊飯我都好專心咁拎住部電話覆佢。一晚既時間就咁就過左,除左幫手洗碗之外,基本上我依一晚既時間又俾晒Nicole咁滯。有時Nicole個人蠢蠢地又真係幾好傾,成個大細路咁,心地幾善良,對人亦冇乜戒心,幾好蝦。但如果講到暢所欲言咩都可以講一餐既話,我諗就只有家姐先做得到。

Nicole:今晚傾住咁多先啦,小妹要訓覺喇 [下午 11:36]
我:好啦好啦,早抖喇傻妹! [下午 11:36]
Nicole:晚安喇,痴線佬:smile_o09: [下午 11:37]

放假既時間總係過得特別快,眨一眨眼又過左一日。琴日朝一起身就要去清水灣搵公主,今朝早一起身又要去搵阿欣,雖然已經係十點幾,不過係依一剎那之間,我覺得個人真係攰到郁唔到咁。但係既然應承得阿欣我又點可以甩底,結果我係床上面典多幾分鐘就死死地氣起身刷牙洗面換衫出門口。

阿欣:起左身未? [上午 10:13]
我:岩岩起 [上午 10:23]
阿欣:Good! [上午 10:25]
我:你又咁早? [上午 10:26]
阿欣:緊係啦,唔係邊有得你食。  [上午 10:26]
我:多謝大佬!  [上午 10:27]
阿欣:一陣就算唔好食你都要同我食晒佢  [上午 10:28]
我:睇下難食成點再決定  [上午 10:29]
阿欣:  [上午 10:29]
我:辛苦你喇,專登整甜品我試!  [上午 10:31]
阿欣:哼,都算你識講野!  [上午 10:31]
阿欣:我隻手污糟,一陣再講。  [上午 10:32]
我:好呀  [上午 10:33]
阿欣:落車話我知。  [上午 10:33]
我:遵命!  [上午 10:34]

望一望電話,我由出門口開始計都係用左一個鐘頭左右就到阿欣屋企樓下,我跟住佢俾我既地址左兜右兜終於俾我搵到佢個屋苑。感覺上好似係重覆做番琴日做過既野咁,又係未去過,又係用電話講個地址我聽,又係叫我過去搵佢。

上到去家姐住果層,我一邊打定電話叫佢開門,一邊沿住指示行去個單位度。條走廊我行左大約一半,唔洗幾耐我就聽到D拉鐵閘既聲。行到去果個單位前面,著住件白色背心既阿欣同我對望左一眼;

我:乜你咁叻既?
阿欣:聽到你D腳步聲丫嘛!
我:好叻喎...
阿欣:不嬲架啦!
我:洗唔洗除鞋架?
阿欣:你鍾意啦,冇咩所謂。
我:整緊咩呀你?
阿欣:法式焦糖燉蛋
我:嘩~~ 好似好勁咁喎...

阿欣間屋望落係屬於無拘不束既一派,雖然個格局係有D亂,但感覺上又好似係亂中有序咁,加上依個居屋單位望出去又有景睇,至少唔算係樓望樓,又或者係近馬路。係我仲係度望緊四周圍既環境果陣家姐已經將佢果盤焦糖燉蛋放緊入焗爐焗。

我:有冇野要幫手呀?
阿欣:冇喇,等佢焗完就OK。
阿欣:你坐埋一邊先啦。
我:哦,咁好啦。

家姐點左我坐埋一邊之後佢就繼續埋頭苦幹做佢既野。本來我都想扮下野幫手,但係見到佢好似好享受依個整甜品既過程我又廢事阻到佢,於是我就由得佢自己一手一腳搞掂就算,再加上我亦唔想中途叉隻腳落去搞破壞,到期時我越幫越忙就真係死十次都唔得掂。

阿欣:搞掂~
我:咁快?
阿欣:係呀,放入去焗咋嘛。
阿欣:校左時間,一陣等佢響鐘再噴埋個面就食得。
我:勁喎... 真係一手一腳搞掂晒喎~
阿欣:依D野洗你講既!
我:得喇得喇,巴閉喇!

雖然個廚房D野仲係亂亂地,不過阿欣似乎未有打算理佢地住,反而係第一時間除低條圍裙行埋尼我依邊再係我隔離細細聲咁問我想唔想入佢間房參觀下。既然大佬金口一開,做細既冇理由唔跟呀!? 更何況我一早就想咁做好耐,依家得到左主人家既邀請,咁我又點可能拒絕呢!就係咁,我開始跟住阿欣走入睡房,一路行入去,阿欣就一路同我講佢屋企D野我知。例如相入面依個女人就係伯母,同埋略略講下佢果個都幾複雜既家庭背景等等。

我入到阿欣間房之後,整體觀感都係正正常常一間睡房咁,雖然周圍D野係有少少亂,但望住依個境況又幾有自由奔放既感覺。起碼唔洗局限自己所有野都要分門別類放係某個位置咁麻煩。 唔洗幾耐,當家姐入到房之後就即刻回復本性變番做隻小野貓。

有D野真係講默契同埋熟練度,事關我仲係遊緊魂既依幾秒鐘,阿欣已經開始除衫,然後再用個屁股輕輕磨我條賓周引誘我。如果佢唔拎出尼我諗我都已經唔記得左,就係佢剝左自己件白色背心之後,家姐就係張被下面拎番我送俾佢既聖誕禮物出尼笠上身,亦即係果件為左滿足我自己私心先買俾佢既性感內衣。

一路換衫,阿欣就一路望住我。到佢笠好左件衫,而我亦自動波爬上佢張床,至於家姐就繼續除埋佢剩低既果條底褲預備俾我入佢中路。有時睇D講劇情既AV,佢個情節大多數都會鋪排到果對男女主角係至少都要交流十分鐘至十五分鐘先開始入戲肉搞野,不過對住阿欣就唔同講法,當大家熟悉左對方既風格之後,基本上前戲都唔洗搞咁耐,最多只係出少少力刺激到佢下面出水其實都已經可以收手,之不過今次佢既然引狼入室,我又點可以好似平時咁咁易放過佢。

唔覺唔覺,對住家姐咁有線條美既身材,熊熊慾火已經慢慢燃燒起尼。我隔住佢件野開始輕輕撫摸佢對豪乳,因為質地都幾透薄,對奶俾我揸幾下就已經成個形出晒尼,雙乳俾件內衣包得好貼服好fit,甚至可以話係將女人既美態都昇華到另一個層次。雖然真係有D誇張,但對於我個人而言,我覺得女人著住依類性趣內衣的確會比就咁戴個bra更加吸引同瀲發到男人既原始獸性出尼。

揉夠佢對波之後,我開始向細妹埋手,左手伸左入去一邊玩佢對波,而另一方面,右手就由肚臍開始向下移動。經過果一小撮陰毛,我用中指輕輕捽佢陰蒂既下方;丫~~~

手指一左一右咁捽佢粒野,捽得愈快,佢就嗌得愈起勁。食左一陣前菜,小穴D水開始滲緊出尼,我為左保持住佢依種感覺,於是就拿拿聲準備上主菜。已經係熟手技工既我好快就將佢件內衣除左,然後再用頭先玩完鮑魚既手指塞入阿欣個口入面等佢幫我啜番乾淨隻手,至於揸完奶既左手今次就換去下面用摩打手插入去陰道,務求要佢細妹冇一刻可以停落尼。

眼見個洞口已經夠晒濕,我逼家姐係我面前自己摸自己,初頭佢都有扮晒野拒絕我,不過我要脅佢話如果佢唔郁我就唔郁,結果唔洗幾耐佢未又係係我面前又揸波又用手指插自己小穴俾我睇。唔知係俾人玩會特別好feel定係佢就我先會淫叫既關係,佢自己同自己玩果陣其實都幾靜下,最多只係用手指自插果陣會皺下眉頭同合實個嘴唇咁大把,就算係揸自己個波果陣亦會好輕手,唔似得我粗粗魯魯咁用力揉。

大約兩分鐘過後,阿欣個人明顯開始有D熱,而且仲愈來愈飢渴。見到咁既境況,雖然我都已經硬晒,不過對於依個老江湖,唔出多少少力都好難令佢乖乖就範。為左可以刺激到佢之餘又可以滿足埋我細佬,我先企起身,然後再擰轉個人跪係佢個心口上面準備塞條腸俾佢含順便幫佢奶幾下。家姐真係咩都識,當見到我擰轉個人果陣佢好似就已經知道我想點,我擺好位之後佢已經即刻一路幫我打飛機一路將條腸放入佢個血盆大口慢慢品嚐。到左最後,依個女人仲當我係佢既腳踏咁用交叉腳夾實我,俾佢咁搞一搞我真係想走都唔係咁容易。

本來我都想溫柔D對佢,不過遇到咁既狀況,我唔對佢衰D都唔得。俾佢箝制住個人,我唯有用手一邊捽佢果粒最敏感既弱點,一邊用中指同無名指插入佢既陰道不停來回磨擦。初時我仲諗住佢頂唔住之後就會即刻鬆番開對腳,點不知我愈插得勁佢就愈箝得實。結果,我都係要係用粗魯既方法尼解決,而個方法就係用手夾硬係後面分開佢對腳。雖然個過程係有D唔就手,不過到最後都成功救番細佬出尼,條腰唔洗因為再彎得咁辛苦,成個人當堂鬆番晒。

為左發洩心頭之恨,我一校番好個位就即刻好狼死咁托起阿欣對腳,然後再將條暖笠笠既賓周塞入子宮;丫~~~~~ 好正呀!

唔知係咪有一排冇摸過佢大脾,依家托住佢對腳果陣好似覺得佢D皮膚白滑左靚左,之前明明有D地方俾蚊咬到紅紅地,但依家散左之後就即刻變番好似豆腐花咁滑溜。我由家姐對腳開始掃視上去,係插佢既同時,我試下用手捏落佢屁股同大脾之間既敏感位置,就係我隻手指公一野撳落去果下,阿欣個人即刻震左一震,然後子宮頸亦啜實左我條腸,佢個樣望落就好似俾人擠緊,但又反抗唔到咁,成個人十足隻生蝦咁典下典下,想捉住我隻手又捉唔到。結果,家姐唯有逼於無奈忍住痕改捉床單尼減輕果種想R痕但又R唔到既感覺。

家姐﹕丫~~~ 好痕丫~
家姐﹕夠喇~~ 停手丫~ 你再捏我就瀨尿架喇!
我﹕你求我先啦。
家姐﹕得喇得喇,我求下你啦,你放過我好冇?
我﹕好啦!

阿欣係依一刻已經俾我玩到大汗搭細汗,就連下面隻鮑魚不斷分泌緊D海水出尼。只係玩左一陣咁大把,依個人已經開始透大氣,之後仲攤開晒對手訓係床好似就尼冇電咁。難得可以搞成佢咁,我又點會咁易放過佢,就係家姐仲想抖一抖果陣,我即刻諗都唔諗就將佢對手捉到實,然後一路拉住佢一路用我下盤向前頂。有時唔同既角度,唔同既姿勢,睇到既風景都會有D唔同,原因係當我捉住佢對手用力插佢果陣,對奶由於俾對手擠左去前面,所以睇落都會大D澎湃D,兩舊豐滿既肉係度搖下搖下,非常有動感。

我用力時佢又用力,於是玩左幾分鐘之後我又要轉過另一個姿勢。我輕輕力鬆番開佢對手,然後捉番比較順手既腳,不過今次我捉住既地方唔係大脾,而係轉左去腳腕既位置。係阿欣仲嗌得好淫蕩果陣,我一邊捉住佢對腳,一邊啜佢D腳指,或者女人既腳係特別唔同D,每次當我除左自己對襪果下我都會覺得對腳臭臭地,但係今次我唔只聞咁簡單仲要用口啜,真係就連我自己都唔知點解我突然之間會好依味野;丫~~丫~丫~ 唔好丫~~~ 好痕丫!

我就係D咁既人,我愈得唔到既野我就愈係會出盡辦法去得到手。咁所以每次當家姐嗌到聲嘶力竭果陣我就愈興奮,就算要我精盡人亡都好,我都會盡全力屌到佢反白眼為止。不過好可惜人既創意係無限,但我既體力就非常有限,琴日先玩完一場勁既,今日又要尼多鋪。如果我D子孫好似金庫D錢咁多就話啫!至弊依一刻既我彈藥真係就尼用盡咁滯,想揸多D都冇。過左冇幾耐,我感覺到條腰同對腳就開始有少少攰,真係想唔認老都唔得。為左廢事俾家姐發現我咁冇用,於是我借D易扮晒野轉pose再扒係佢身上面,然後保持上身唔郁下身郁既方法,求其住均速入佢幾下就算。

阿欣﹕死仔你係咪頹皮喇?
我﹕邊有咁快丫!
阿欣﹕扮咩丫你!
我﹕我依D叫留前鬥後,你識D咩丫。

雖然我口裡說不,不過個人真係開始放緊電,而D電既消耗量好似仲快過阿欣咁。我無可奈何唯有訓低抖下,但係條子孫根就依然係阿欣既子宮入面出出入入。正面望住佢固然有野睇,不過依家就算背住佢個人個景都唔差,睇真D其實阿欣既身材比例真係幾好,我好嘆咁用手臂枕住個頭,然後再係佢條纖腰上面輕輕力一上一落咁摸。

我﹕呀... 今次真係攰喇。
阿欣﹕你條友仔,真係!
阿欣﹕訓低啦死仔!
我﹕哦。

處於被動既家姐依一刻竟然為左可以俾我可以抖下而主動就我,佢串完我冇耐就一手攬實我條腰再用腳頂住張床,一個鯉魚翻身,話咁快就坐左係我身上面,然後再擺出一副好有陰謀既衰樣。

阿欣﹕受死啦!嗯~~

家姐用雙手頂住個人,再用擺動佢條腰一下上一下落咁chok我條賓周,感覺好爽皮。雖然仲有少少隱隱作痛,但既然唔洗郁就有人夾我,又可以咁近距離望住個又圓又大既八月十五,就算原本有幾攰都即刻抵番晒。

阿欣既主動權維持左我諗都有五分鐘多D,為左可以俾佢抖下,今次到我做番負責郁果個。不過係開turbo一口氣插到射係佢入面之前,我對手又開始有痕痕地,咁所以點都係要揸番佢幾下先繼續下半場。我用陰力慢慢搓幾下又揸幾下,揉都咁上下,我用食指將佢兩粒乳頭輕輕撳入裡面,然後再用力磨佢尼收尾。

阿欣﹕做咩呀你?
我﹕冇呀,我叉夠電喇。
我﹕你準備俾我既子孫攻陷你啦!
阿欣﹕白痴仔

阿欣﹕嗯~~~

我係阿欣身上領悟番尼既扑野精髓就係有時對女人要係適當既時候粗魯適當既時候溫柔,如果太粗魯又會俾對方覺得你一味識衝冇乜技術可言,只不過過份溫柔又會俾個女人覺得你悶,唔夠激情,咁所以要成為一個剛柔並濟既食家真係唔係話咁易。

滿足完對手就梗係要滿足埋細佬,揸夠阿欣對波之後我細細力推低左佢,然後捏實佢屁股果兩舊肉再一野將條賓周插晒入家姐入面。條巨龍話咁快就俾阿欣吞晒,係我抽插佢既同時我一邊繼續幫佢按摩佢個屁股。平時真係比較少一邊揸佢屎忽一邊入佢,我都係到依刻為止先發現原來一路屌佢果陣一路用力捏佢個八月十五既話佢係會咁爽,除左D呻吟聲嗌得比平日更加淫蕩之外,依家就連佢個子宮壁都好似收緊左唔少,每當揸佢一下佢就縮一縮;丫~~丫~~丫~~~ 唔好丫~~~~ 唔好咁大力丫~~~

阿欣把聲真係好振奮人心,每次聽到佢依個老江湖既淫叫聲果陣我個人都會不自覺咁扑得更加投入同有衝勁。唔知係咪頭先太落力,本來白雪雪既屁股唔洗幾耐就俾我揸到有兩個淺紅色既手掌印,依家細心望番佢果個可憐既屁股仔,忽然之間我都覺得自己好似真係粗魯得滯。說時遲那時快,玩左一輪,我個好細佬終於都忍唔到要爆!就係我準備一口氣將我既精子大軍攻入子宮之前,我循例上點都要請示下阿欣可唔可以內射佢。

阿欣﹕嗯,你射係入面啦。

時間好似突然停頓左幾秒鐘,當我肯定我D子孫已經一滴不留射晒入去之後,俾我中出完既家姐係依個時候已經攰到攤左係張床度休息,而我亦慢慢將條野抽番出尼。龜頭幾經磨練終於重見天日,我一邊滴住果D都幾稀既精液,一邊騎上阿欣個人上面,然後再毫不猶豫執起佢一執頭髮逼佢咁得奶乾淨條賓周。雖然望落好似好衰,但其實我同阿欣扑野既風格就係咁,事關佢話佢鍾意D男人對佢粗魯D,唔洗就住就住咁冇癮,玩起上尼感覺會更加好喎~

阿欣﹕做咩今次咁快頹晒皮?
我﹕依排搞得太密,唔夠彈藥呀!(唔通我又要話你知我琴日先同Amanda搞完尼咩~)
阿欣﹕你個虧佬!
我﹕收皮啦你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆