上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
750  317.9k

引用:
原帖由 Eddyo 於 2016-7-9 10:51 PM 發表 查看引用來源

好正好正!!

多謝支持,希望你鍾意啦

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-7-11 08:15 PM 發表 查看引用來源

條女鍾意你OR比錢.
有道理,不過依家開到好似7-11咁,我諗大路尼講只要有錢應該冇野係做唔到
BTW, 師兄去開澳門邊間,環境好嗎?

引用:
原帖由 markerma 於 2016-7-11 09:49 PM 發表 查看引用來源
Thank you very much, Ching:smile_35:

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-7-12 09:14 AM 發表 查看引用來源

有道理,不過依家開到好似7-11咁,我諗大路尼講只要有錢應該冇野係做唔到
BTW, 師兄去開澳門邊間,環境好嗎?
10幾年前去夜總會, 10個8個只穿胸圍底褲十八廿二少女任選, 全身任玩, 都系收2, 3千, 而家10間執左9間, 得D浴室.

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-7-12 08:24 PM 發表 查看引用來源

10幾年前去夜總會, 10個8個只穿胸圍底褲十八廿二少女任選, 全身任玩, 都系收2, 3千, 而家10間執左9間, 得D浴室.
依家生意難做,加上女女搵錢方法多左,未必要揀夜總會會。而且如果真係有心搞野既男人都未必會再去夜總會。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-7-16 02:39 PM 發表 查看引用來源

依家生意難做,加上女女搵錢方法多左,未必要揀夜總會會。而且如果真係有心搞野既男人都未必會再去夜總會。
市道唔好, 貴3倍, $6000, 點去.

引用:
原帖由 cih2006 於 2016-7-18 02:05 PM 發表 查看引用來源

市道唔好, 貴3倍, $6000, 點去.
咁又係~ 的確係好唔化算,但依家過一過澳門都唔平喎。

~第七章~

係床上面恰左一陣,我矇矇矓矓聽見客廳個電話不停咁響,於是就半睡半醒咁瞄下個掛牆鐘,時間係01:17。我諗諗下邊個咁無聊咁既時間打電話過尼,突然醒起大家姐同小蘭好似都差唔多時間放工食完宵夜番尼。不過頭先我閂門果陣好似太好手尾順便率埋左,可能係因為咁搞到佢地冇門口入要打電話叫我地開門。

諗左十秒左右,一回神我就即刻準備衝落去樓下開門,但廢事動作太大會整醒阿欣,於是我每步都如履薄冰咁行,然後細細力打開門出去。

我:對唔住呀對唔住呀!一時醒唔起你地未番就率左門。
大家姐:唔緊要~ 今晚好唔好玩呀?
我:幾好呀。
小蘭:阿欣訓左喇?
我:係呀,佢一番到尼衫都唔換就走左上床大覺訓。
小蘭:哈哈,有冇攰成咁呀?
我:唔知佢呢。

入到屋,小蘭除左對鞋坐低冇耐我就遞番抽鎖匙俾佢,原因係我怕聽日唔知醒起身,佢地番左工之後就再見唔到佢地,但又唔想就咁放係枱面咁求其唔講聲就走人。所以我就襯依家仲見到果陣順便親手物歸原主交還番抽後備匙,以及多謝佢地既照顧。小蘭同大家姐見到我咁都即時顯得有D唔捨得,又握住我隻手話咁快就走,幾時有假再番尼探佢地咁。或者係我諗多左都唔定,話晒唔洗再對住我地兩舊垃圾,生活應該會過得輕鬆D。

講左幾句,要講既都講左,大家姐先入左沖涼房梳洗,而小蘭就入左房換衫,至於我就入番房陪阿欣。今晚個人真係有D攰,如果平時係香港咁樣放假,我估要我訓到一點都冇問題,不過話晒聽日都係最後一日係深圳,我都想可以好似今朝咁同大家姐激戰多次,始終機會轉眼即逝,所以就算再攰,我都係要校定個鬧鐘逼自己早D起。

當諗起一訓醒就要番香港繼續做野,心入面就會即時湧起一種依依不捨既感覺,就好似D小學生中學生去完學校旅行或者運動會,休息完一日之後又要開始繼續上堂讀書一樣。依刻既我真係好想留多陣先走,但我知咁係冇可能。既然諗咁多都冇用,都係訓醒再算。

係依個安靜既睡房入面,一陣偷笑聲將我係熟睡既環境下拉左出尼,刺眼既陽光已經連窗簾都抵擋唔住射到去我既眼皮上面,而依然仲係訓到十足隻死豬既我忽然感覺到右邊膊頭好似俾人拍緊。於是我出於自然反應唯有矇起對眼望下邊個咁大膽阻住我訓覺。原來,依個擾人清夢既罪人就係;阿欣。

我:嗯?
阿欣:快D起身啦~

依一刻,陳嘉欣全身赤裸咁跪左係我隔離望住我,好似人地瞻仰遺容咁,而我當然就係被瞻仰果個。不過人地就有著衫而且神情嚴肅,相反,佢就係衫都唔著而且一臉唔正經咁係度傻笑。但最離奇既唔係阿欣,係唔知由幾時開始就連大家姐都走埋上尼陪佢癲。

我:嘩,咩事呀?
阿欣:今日我地要番香港喇,所以…不如我地送份禮物俾家姐。
我:...下?
我:咁你想送咩呀?
阿欣:送...你。
我:哦。

因為岩岩俾人嘈醒,我都唔知發生緊咩事,所以只係求其應左一聲就咪埋眼繼續訓覺。突然之間,條頸俾條濕淋淋既俐騷擾,我本能下用手頂住佢,但都係俾人撥開左。

我:你俾我訓啦~

係咁易反抗左陣,經過幾下既阻擋,我唔洗睇都知道煩緊我果個係阿欣,而順勢檻過我既腰間,坐左係度壓住我既就係大家姐。兩姊妹齊心合力咁將我整醒晒,然後好快手咁除晒我D衫衫褲褲。

阿欣奸計得逞之後就學大家姐咁坐住我,不過佢坐既地方係我塊面,擺明就係要我奶佢。阿欣面向大家姐,然後兩個人開始擁吻,錫到鬼死咁投入。係我用手玩緊佢隻鮑魚既時候,大家姐開始一前一後咁郁動佢既下身刺激我條賓周。支棍開始俾佢搞到愈來愈硬,大家姐掂都唔洗掂,只係用條腰郁幾下就順利搵好位將細佬塞入子宮,巨龍熾熱既體溫即時傳入佢體內;嗯~~

與此同時,又軟又暖既陰道亦啜實住條巨龍,入晒去之後,大家姐似乎未有咩動作,只係一邊同阿欣打車輪,一邊俾阿欣揸佢,上面就用雙手攬住對方濕吻,下面就用子宮感受緊我既肉棒。

大約一分鐘後,平陽公主開始擺動佢既纖腰,巨龍因而係佢體內左搖右擺,兩者互相磨擦。而阿欣見家姐玩得咁開心佢又唔抵得,於是就捉住我對手放去佢胸前示意我揸佢,依家我面前果隻俾我插到濕淋淋既鮑魚已經毫無阻隔咁壓住左我個嘴。初頭仲諗住可以抖下,唔洗一訓醒就食海味,點知到最後都係走唔甩,家下唯有一係唔奶,一奶就要奶到佢出水為止;嗯~

隨住阿欣既呻吟聲,係前面大家姐都開始抽插,不過佢講求既係技術唔係力度,大家姐唔似我依D凡夫俗子咁下下都用力頂到最入,反而係好溫柔咁輕輕力一上一落咁入,而速度就係我平時既三分之一。但對於我尼講都係睇情況而定,冇可能一本通書睇到老。係依種咁寧靜咁舒服既環境下,慢慢玩的確係會更有情趣。

大家姐既體液已經黏滿肉棒表面,動作逐漸加快,每入一下佢都會輕聲呻淫,發出類似「唔~~~~既聲音。不知不覺,由於龜頭附近既敏感地帶不斷受到陰道既緊迫,感覺開始愈來愈強,依個平陽公主果然真係唔簡單。原本仲諗住唔洗郁,就咁舒舒服服內射大家姐就算,點知阿欣無啦啦又話佢都想要,於是大家姐聽到之後就讓左個位俾阿欣。當巨龍從子宮離開果陣,本來受到溫暖既子宮包圍既巨龍突然變得又冷又空虛,好彩唔洗幾耐就到阿欣坐上尼,肉棒就係咁又再次得到呵護。

唔同既人就有唔同既風格,大家姐既特式係享受循序漸進,將交合既舒適感覺延長,所以時間同動作就會比較慢。而依家已經好似上左摩打既阿欣就鍾意節奏快,夠大力,夠深,夠刺激,但我所指既快當然係條野要郁得夠快,而唔係射得快啦。望住阿欣爽到咪晒眼,做男人做到咁都算係死而無憾啦,雖然到目前為止仍未為社會作出過咩重大貢獻,但至少能夠為身邊既女人帶來歡樂,諗落都未嘗唔係一件值得光榮既事尼既。

佢非常享受依種強勁既抽插頻率帶俾佢既快感,阿欣捉住我對手十指緊扣,一邊握實一邊用力壓,將巨龍頂入子宮。今次佢進入狀態既時間比我想像中快,可能係因為佢頭先同大家姐玩完一輪,所以身體已經變得非常敏感。

阿欣抽插既速度開始加快,上下上下不停咁磨我條柱,就連乳房都被強烈既擺動牽連,每下都跟住身體既碰撞向上震一震,透明既體液不知不覺愈流愈多,佢一路入一路淫叫,好highO晒嘴,就係下一刻,佢話就尼忍唔住;丫~~ 救命丫~~~!不過因為怕整濕張床,於是阿欣就係D水噴出尼之前拿拿聲爬落床射落地下;嗯…

今次我幾乎係冇郁過,所以體力自然亦冇乜點消耗過。相反,全程都係佢用力同主動既陳嘉欣就腳都軟埋咁坐係地下休息。

大家姐:阿風,到我喇喎!
我:哦,好呀。

既然大家姐鍾意舒舒服服咁慢慢玩,我自然都要就下佢,將個節奏減慢少少。巨龍既表面已經黏滿潤滑劑,加上頭先又熱過身,所以依家都唔洗點整就可以直接進入前門。為左令佢更加享受,我刻意逐少逐少咁塞入去,而大家姐亦好好咁擺出M字既姿勢等我可以方便入佢中路,入左一半大家姐已經好有feel咁皺住眉頭呻淫;丫~~ 正!

肉棒有節奏咁一下一下插入陰道,因為郁得冇平時咁快,所以今次我仲好有閒情逸致咁去欣賞大家姐個陰唇點樣俾我支棍逐D撐開。頭先同阿欣玩完十指緊扣之後好似玩上癮,於是我又照板煮碗一路扑野一路捉住大家姐對手,但係今次就調番轉由我做主動既一方,而大家姐就係訓係度嘆果個。佢對奶就好似兩個好大既布甸咁,點搖都唔會散,永遠都可以保持住咁大咁有彈性。每次當我下身一頂,佢個人就會向上郁一郁,對大波亦同時因為咁而彈一彈;丫~

我見我地兩個都開始尼料,於是就慢慢加速,啪!啪!啪!啪!啪!

感覺真係不得了,巨龍俾佢夾得好緊,磨起上尼好正好舒服,兩個人扑得興起之際,佢愈捉愈實驚死我會放手咁。係依個時候,已經重新叉電既阿欣又走埋過尼湊熱鬧,無啦啦爬上床向大家姐使出一招六成功力既揸波龍爪手,又搓又捏,果對本來跳得好有規律既珠峰突然俾佢咁搞一搞即刻變到翻天覆地好似海嘯咁。

當陳嘉欣係上面手多多阻住晒果陣,我就有理冇理繼續係下面入阿大家姐。雖然我想靜靜地一個人享受征服大家姐既樂趣,但毋庸置疑自從多左阿欣加入之後,大家姐既呻吟聲的確叫得更加淫蕩同興奮,冇幾耐仲主動鬆開左我對手,然後再微微攤開自己雙手,將個胸擺係阿欣面前任佢魚肉。我都唔明佢又係咁揸我又係咁揸,點解大家姐俾阿欣依個傻妹蝦都可以咁享受,仲好似係好心甘情願,而且都幾享受依種感覺咁,到底我係咪差咁D乜野呢。又或者,阿欣的確係好了解大家姐最想要既係咩。

玩左廿分鐘左右,賓周終於有料到,我個人開始不自覺咁急起上尼,大家姐好似又知道我都果頭近咁,於是就捉實雙腳,將下盤稍微提高俾我入我順暢D

淨係係床上面玩開始覺得有D單調,於是我就輕輕力拉住大家姐隻手一齊走落床,然後同佢係床邊玩推車,我用盡全力插左一陣,佢好似已經開始腳軟,要用個櫃搭住尼借力先企得穩,睇見大家姐俾我屌到腳軟真係一件好有成功感既事,為左令佢更加爽,我再次將頻率加快;丫~~~ 好正丫~~

臨尾插抽插多一陣,反應愈來愈強烈,我稍微忍一忍唔射出尼住,然後再加速入多兩三下,果種射精前既快感運行至全身每一個毛孔,每一個細胞。冇幾耐,健壯既精子大軍亦隨即趕到,瞬間衝入子宮既深處。望住跳動緊既肉棒係大家姐既陰毛下慢慢冷靜落尼,咁亦同時意味住今次既北上探親之旅已經接近尾聲。

出完一身汗,三個人一齊逼左係張雙人床上面休息左一陣。到差唔多時間,大家姐去左洗頭,而我同阿欣就開始收拾行裝。食完係深圳既最後的早餐之後,我地四個終於都要同大家講拜拜,雖然只係係依度過左三日兩夜咁大把,但我覺得自己受到既對待已經超出我想像,真係點諗都諗唔到會發生D咁既野係我身上,除左攬住小蘭同大家姐講多謝佢地既照顧之外,我都唔知仲可以點樣表達我對佢地既感激。因為欣媽好似惹左D麻煩野上身,所以阿欣就話想早少少番香港睇下佢點,而我都想快D番去搵我兩老。於是,我同阿欣未夠八點半就到左村口個巴士站等車番火車站。

無論係尼果陣抑或係走果陣,大家姐真係好似大家姐咁,好錫我地兩個細佬妹,本來叫佢送到落樓下就得,唔洗專登行出去,但到左最後佢仍然堅持要送到我地去巴士站,仲陪埋我地等車。雖然我地好客氣咁叫大家姐上番去,不過大家姐始終都係冇聽我地講,係都要見到我地安全上車先放心。

望住附近逐漸熟悉既街景,感受真係好深。由第一日落車,心底裡係度諗點解條村咁九曲十三彎,兜尼兜去,幾時先到,點解唔係一落車就到目的地,加上要去見一個陌生人,佢叫咩名我又唔知,佢係咩樣我又唔知,佢份人係點我都唔知,果陣我帶住又緊張又擔心既心情行依段路,但依一刻,我真係好唔捨得走,好彩唔係一落車就到,好彩仲有一段路要行。

初時我又點會估到自己竟然會同依家行係我前面既大家姐係咁短時間內發生親密關係,仲要咁大個仔第一次玩4P添。依個世界上果然真係冇野係冇可能發生,如果果日我唔係應承左阿欣陪佢番大陸探親,而係番屋企做宅男既話,我就唔會有今次依個咁難忘既回憶,依家回想起真係好慶幸果陣既我咩都夠膽做。

不知不覺,三個人傾傾下計咁就行到出村口既巴士站。大家姐坐左係櫈上面又再講同我多次,無論咩時候都歡迎我地過去深圳搵佢,第日要多D番尼玩,臨尾仲叫我一定要好好對阿欣,唔好俾人蝦佢,如果唔係佢就唔會放過我。係隔離玩緊電話既阿欣依個時候就插嘴;

阿欣:算吧啦!靠佢不如靠我自己仲好!
大家姐:有時做女人就係要係適當既時候扮下蠢扮下可憐男人先鍾意架。
大家姐:阿風,可!
我:既...我又覺得冇咩所謂既~
阿欣:邊理得咁多丫。
我:放心啦,我唔會俾佢有事既!
大家姐:嗯,係至好呀!
阿欣:喂,車到啦!
我:哦,拜拜喇大家姐!
阿欣:拜拜家姐!
大家姐:拜拜喇~ 小心呀!
我:拜拜!

期待下集:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆