上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
750  318.4k

引用:
原帖由 KIREN 於 2016-10-16 06:48 PM 發表 查看引用來源
幾個月都冇更新,相信都係爛尾多!:smile_41:
真係唔好意思,咁耐先上水:')
聽晚會交功課,我係唔會俾佢爛尾的

引用:
原帖由 tom.care 於 2016-10-24 01:45 PM 發表 查看引用來源
mark
:smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 AiUehara 於 2016-10-25 12:17 AM 發表 查看引用來源
多謝樓主發功

真係唔好意思,咁耐先上水:')
聽晚會交功課,我係唔會俾佢爛尾的

~第九章~

放完依三日充滿意外驚喜既聖誕假,眨下眼又係時候要重新投入工作,每日番工要做既野不外乎係聽D客同埋同事既電話,再唔係就要處理一大堆排山倒海既文件。唔知係咪放假放得太爽,抑或過幾日又有新年假放既關係,我覺得自己依家好似得番個殼咁,每日番工等lunch,lunch等放工。當個人做到攰既時候偶爾望一望日曆果個紅色數字,唔知點解個人好自然又會莫名奇妙咁精神番。

除左等放假依個原動力之外,另一個番工既樂趣就係昅女。自從果個蠢得尼其實又幾可愛既新同事Nicole開始熟習我地既工作環境之後,我同佢既交流亦逐漸多左,而其中一個主因係因為公主安排左阿欣負責教佢,如果Nicole有咩唔識佢都可以即刻問阿欣。而佢坐既位大約就係同阿欣有一條通道之隔既隔離位,至於我依舊垃圾大約就係係Nicole既八點鐘方向。

依個叫Nicole既女仔,據我所知佢係岩岩大學畢業,廿幾歲既o靚妹一個,31G、21、31,單憑外表我已經覺得佢係滿分,佢既特質甚至可以話係完全符合晒我一直以來心入面所幻想出尼既女神咁既樣。長頭髮,眼大大,個樣夠晒清純可愛,上圍仲要咁豐滿,有前有後之餘仲有少少baby fat添。塵世間突然出現好似Nicole依種咁高質素既女仔,試問我依D凡人又點能夠忍得住唔望多一兩眼呢~ 依家令次諗番起第一日見到佢尼interview果個天真無邪樣就令我印象好深。

或者有部份人會用MK妹、港女、公廁等等既字眼尼標籤時下既女仔,不過到目前依刻為止,我都認為佢唔能夠歸納於以上既類別。除左公事上,當阿欣手頭上有野忙緊果陣,間唔中都會將依個新人交俾我帶。就係因為咁,我同佢好快就由普通同事既關係變成每晚點都會傾一陣閒計先訓既朋友,而我對佢既好感亦與日俱增。時間一日一日咁過,關於Nicole既野我亦知道得愈來愈多,例如佢係係中產家庭下長大,獨女,一朵嬌嫩既溫室小花,初中讀傳統女名校,到左高中之後就轉左去男女校讀。除此之外,佢之所以用十一個公主圖案尼做WhatsApp status係因為想表達自己十分幸福入面有十一分,意思係幸福到爆。

而係拍拖經驗方面,佢竟然就只係得一次,而果次就係係中五果年同佢個同校師兄拍左一年拖,過程短暫得尼仲要非常純潔。聽佢講佢果次初戀仲要過左成個月先肯俾果個男仔拖佢隻手,之後果幾個月除左錫之外都冇其他野做過,簡直就係名副其實既神交。係Office依種咁靜焗既工作環境下做野,有時真係點都要搵D無聊野調劑下心情。而我近排既解悶方法就係成日留意住Polly著咩衫番工。每當我近距離望住佢果陣,唔知點解個大腦就會不其然咁閃出唔同既畫面。

望一望個日曆,過埋今日終於就係放紅假既大日子,同時亦都係新一年既開始。本來今年除夕想約阿欣出去倒數癲番晚,點知佢條友竟然咁唔俾面話要去老蘭食西餐,叫我自己同自己倒數。雖然依舊檸檬食落有D酸,但其實我係問佢之前一早就預左佢會寧願揀去蒲都唔會理下我。聽完阿欣依個答覆我只能夠話我真係好了解佢,至於果種被人拒絕而失落既感覺亦只係維持左三秒鐘左右就消失得一乾二淨。

埋頭苦幹左幾個鐘頭,終於捱到一點正食飯時間。原本食飯時間係可以抖下,但因為聽日係公眾假期既關係,真係有辣有唔辣,我地既工作量同時都多左好多,唔好話休息,依家連飯都冇乜時間食。

正當我個頭仲出緊煙,心入面不停反覆問自己點解可以咁多野做果陣,阿欣已經走緊過去茶水間攞杯麵食,而我做埋手上果份文件都諗住起身攞杯麵之際;

Nicole:阿風!
我:下?
Nicole:(拋出一份用三角形膠盒裝住既蕃茄碎蛋沙律三文治)
我:咦,俾我架?
Nicole:係呀!唔好再食咁多杯麵啦~
我:哦,多謝!咁你呢?
Nicole:我有呀~ (係枱底個手袋拎出另一份三文治)
我:咁我唔客氣喇~ 多謝晒!
Nicole:傻既!

雖然我真係唔太鍾意食蕃茄依種咁健康既蔬菜,但既然依家有個靚女咁有心幫我準備埋糧草,為免浪費左人地對我既一番好意,就算果樣野再難食都好,我點都會扮到好似前世未食過咁好食既三文治咁款。

當阿欣走左過去茶水間整佢個杯麵果陣,我個位附近就只係剩番Nicole一個人仲坐係個位度埋頭苦幹。我用純熟既昅女技巧擰轉面偷望左Nicole好幾次,而每次我都依然覺得依個o靚妹真係好得意,好惹人憐愛。佢一邊含住半份三文治一邊好認真咁打字,望落滑過剝殼雞蛋既面珠俾舊三文治塞到漲卜卜。轉眼間,阿欣已經雙手捧住個熱辣辣既杯麵番緊尼。就係咁,今日既痴漢時間又暫告一段落,而我亦繼續專心食住Nicole份三文治尼趕工。

大過塊面既掛牆鐘果支分針已經轉左好多個圈。眨下眼,原本堆積如山既工作不知不覺就俾我消滅左接近八成有多。因為我見仲有時間剩,於是又忍唔住做一陣無聊野;

我:低B,今晚有冇人約呀? [下午 5:34]
Nicole:本來有,依家冇喇
:smile_13: [下午 5:36]
我:點解咁慘呀? [下午 5:37]
Nicole:原本淨係約左個大學roommate出街架咋,點知佢最後愈叫愈多人 [下午 5:39]
Nicole:我見咁既情況就推左話唔去嚕... [下午 5:39]
Nicole:寧願靜靜地兩個人講下無聊野慢慢行仲好 [下午 5:40]
我:咁你有冇興趣同我去西九數321呀? [下午 5:41]
Nicole:冇喎,我要翻屋企大覺訓,哈哈哈 [下午 5:43]
我:真架? [下午 5:43]
Nicole:講笑咋!一陣放工我地一齊去啦
[下午 5:44]
我:咁我約實你架喇![下午 5:44]
Nicole:OK!No problem
[下午 5:45]

雖然今日真係好多野做,但唔知由幾時開始原來依家手頭上果份已經係最後一樣要今日之內處理既文件。可能做人有目標真係唔同D,知道有得同女女出街果陣,心情都特別澎湃,裡面團火即刻升溫。為左成功得到佢個人,佢個心,今晚絕對真係係非常重要,甚至可以話係世界上已經再冇任何野可以阻止到我狩獵依個小女孩。

係我仲做到死死下果陣,一抬頭就見到D高層開始一個接一個咁執野放工。忽然之間好感慨,當一個人既能力愈大,責任亦都愈大,不過工作量就未必成正比。每次到左放工時間,好多咩經理,主管,team leader,一夠鐘就會即刻閃人,話知你班下屬係公司做到捽死都唔會望你一眼。但無可口非依D就係社會現實,職場上唔會有幾多人係對你真心真意,浪費時間去關心你依個可有可無既小薯仔。有彩永遠係佢地攞,有咩蘇州屎就要我地執。依家望番自己,其實我至少仲有阿欣同Nicole兩個好同事,好朋友。

撳埋個SEND制之後,要係今日之內完成既野亦終於搞掂晒,有驚無險又可以準時收工。勁到竟然唔洗OT都做得完D野既我依刻用緊勝利既目光偷望左後面果兩個靚女幾眼。佢地一個係度轉住筆咁揭文件,另外後生D果個就望住部電腦查資料。就係依個時候,我突然發覺自己蠢左,其實我頭先做得咁快又有咩用呢,到頭來未又係要等埋Nicole先走得,頂~

即使我搞掂晒D野隨時可以放工,但既然我約左Nicole出街,又冇理由唔等埋佢一個人自己走先。結果到頭來,我最後又係坐左係office等佢。

我:你果邊搞成點呀低B,做唔做得切? [下午 6:29]
Nicole:我諗都七七八八,應該7點前可以走:smile_40: [下午 6:31]
我:加油! [下午 6:31]
NicoleEllie姐好勁呀,咁快搞掂既。 [下午 6:32]
我:熟能生巧嘛~ 你遲D都得架。[下午 6:33]
我:(我頭先仲快啦,如果唔係為左等你個低B我又點會仲坐係度做化石)
Nicole:希望啦 [下午 6:35]
我:搞掂WhatsApp我,俾心機![下午 6:35]
Nicole:知道 [下午 6:35]

當D菇係我身上面生出尼之前一刻,我終於等到Nicole搞掂晒佢D野可以執野走。趁頭先果段空閒時間,我偷偷地利用公司既資源上網搵左一陣有咩餐廳係岩一男一女撐枱腳。比較過D食評、圖片、價錢、地點等等各項因素之後,我不費吹灰之力就搵到間都幾有情調得尼仲要評價唔錯既西餐廳。

有時有D野真係冥冥中自有主宰,唔到你唔信。初頭我都預左今晚未必會有人同我一齊出街倒數,事關我知道阿欣一定有自己既節目,而好似Nicole依D咁既純情小妹妹我估亦實有唔少人約佢,幾時輪得到我。就係我已經心灰意冷,預左放工就番屋企沖涼大覺訓果陣,個天竟然係依個時候俾左另一個機會我。

依一晚,高樓大廈既外牆燈飾已經變成紅色為主色,而係街上面享受節日氣氛既人亦比起平安夜果晚多,但因
為今次我有一個有樣又有身材既靚女係我隔離,我已經唔再需要羨慕其他情侶有幾甜蜜有幾恩愛。雖然Nicole個人唔算高,個頭大約只係到我心口咁上下,同佢一齊並排咁行果陣,感覺上真係有D似呀哥同細妹出街。再加上唔知由幾時開始Nicole同我黐得愈來愈貼,就算有時親密到手肘會唔覺意掂到佢個波,但個人好快又會若無其事咁黐番埋一齊繼續行。到左依一刻,我都依然唔相信眼前所發生既野係真既。點解Nicole會咁易落搭,樣靚身材正之餘性格仲要咁活潑開朗,行到依步如果我再唔溝佢真係對唔住自己。

餐廳職員:先生你好,請問幾多位?
我:兩位丫唔該!
我:Book左七點半姓陳既。
餐廳職員:好呀,請等等。
餐廳職員:麻煩手提電話頭四個數字丫唔該。
我:9273
餐廳職員:好呀唔該你,麻煩依邊丫。

入到間西餐廳,不得不讚既係佢個樓面環境同埋裝潢的而且確係設計得幾有情調 。柔和既燈光配合埋一D我唔識欣賞既古典音樂,加起上尼其實好似又真係可以令人放鬆心情咁。兩個人坐好左之後,我提出不如叫一個二人套餐然後大家share。因為我覺得咁樣食法好似感覺上會溫馨少少,唔似得真係自己叫完自己食咁寡。

我地一邊傾住計一邊等野食,佢聽我講我以前D故仔既同時我又聽番佢講佢既過去。幾分鐘後,熱辣辣既香草烤羊架,煎牛扒,再加一碟德國咸豬手就送到尼枱面。一路食,Nicole同我就一路講自己朋友既是非同埋平日係公司既所見所聞,一輪嘻嘻哈哈咁就食左差唔多成個半鐘。

礙於時間關係,而且Nicole又唔忍心見到其他人要係門口等咁耐,於是我地飲飽食醉之後就決定埋單走人向西九進發。出左九龍站,我地兩個細聲講大聲笑,唔覺唔覺就行左十分鐘有多,話咁快就行到過去海旁。每逢好似除夕依D咁既大時大節,無論係搭緊港鐵,抑或係係旺角、尖沙咀同西九依類倒數熱點都一定會人山人海,插針都插唔入。而係咁嘈同埋人多擠逼既環境下我地仲要搵位坐同嘆野飲。

入到去西九範圍,人流明顯比起岩岩係九龍站落車行過尼既時候多好多,我怕嬌嬌滴滴既Nicole會俾人撞甚至搏懵抽水,所以身為正人君子既我就即時將頭先既幻想付諸實行,滿腦歪念咁打正旗號以保護佢安全為由,先攬膊頭,後攬腰。初時我都以為咁做好小事冇乜野,但點知當我一攬實佢膊頭果陣,佢塊面即刻紅晒,然後好驚訝咁瞄左我一眼,而我亦有D尷尬咁唔係幾好意思望實佢。

當我地穿過左最多人既地方之後,入面既活動空間即刻多左好多又冇咁逼,就連吸落既空氣都特別清新D。係依電光火石既一瞬間,我把握住依個多人得尼又唔算特別多人既時機,將隻手由Nicole個膊頭放到去佢條腰度。如果要講安全感,攬膊頭一定會比攬腰好,但講身體接觸同埋興奮程度既話,攬腰絕對係冇得輸。我同自己講,頭先要尷尬都尷尬左,既然係咁就一不做二不休,要攬就攬實D佢。應該幾怕擠既Nicole條腰突然之間俾我依個咸濕仔咁掂一掂,身體係條件反射下稍微挨左向我依邊。

就係郁手之前,其實我都有一刻猶豫過唔知佢會唔會黑我面然後粒聲唔出走左去,不過真係好好彩最後又俾我符符碌碌咁過到關。借D易攬左Nicole一陣之後,佢對手開始好自然咁擺左係前面方便繼續俾我攬。我都唔知自己既直覺有冇錯,但Nicole依個o靚妹對我頭先所做過既野都冇乜點抗拒過,反而仲好似幾鍾意果種俾人保護既感覺咁。

平日係公司昅就昅得多,但今次都係第一次同個女仔出街冇耐就可以係大庭廣眾下攬住佢周街行。我除左話自己真係乾左好耐同埋有D猴擒之外,有時真係唔讚下自己咁夠薑都唔得。

行左冇幾耐,我地終於都發現係冇幾遠既地方有D空位可以坐。因為我地唔係為左去野餐,所以D咩坐墊、野食同埋用尼玩既野我都冇帶過去,依家係手既就只係有岩岩行街經過買既Applecider,一人一支。去到個空位,我將件外套除左俾Nicole墊住尼坐,而我就諗都唔諗直接坐係地下就算。

由依個角度望過去,Nicole咁岩就係我面前走光。佢果條無花紋既淺藍色底底真係完全能夠突顯出佢果種清麗脫俗既可愛。

依家距離十二點仲有唔夠一個鐘頭,而我既計劃就係要係倒數之前錫到Nicole,其中既先後次序係先攬膊頭後攬腰,跟住就係表白,拖手,再錫佢個咀。人生就係咁,當你以為自己真係咁順風順水既時候,有時又未必全部都會如你所願。正當我準備面對面同Nicole表白之際,一陣澎湃既電結他聲就將我打斷左,而Nicole亦即刻擰轉身望向D聲傳過尼既方向。

竟然夠膽打亂我節奏既原來係一班同我地差唔多大既男女,其中包括兩個結他手,一個鼓手,以及一男一女既主音歌手。經過一輪簡單既自我介紹,依幾個熱血青年完開始用唱歌尼帶起全場既氣氛。

真係好奇怪,初頭我都理解唔到點解依班友要咁自私,唱歌未唱歌,點解係都要係我附近唱,仲要阻住左我同Nicole獨處,但過左一分鐘左右,我自己都解釋唔到點解我會Nicole跟住佢地一齊打拍子,而頭先係心入面果股怒氣唔知由幾時開始亦漸漸消失。

係聽佢地唱歌既同時,我偶爾都會乘機望下Nicole。佢果種投入既眼神同埋微笑真係有一種令人內心融化既魅力。無論係任何一個表情,我都會覺得佢好可愛,好傻。

雖然我估係今晚之內都未必可以做到我想做既野,但自從頭先俾人打亂左我既部處之後又令我醒覺到一樣野。
就算我係果陣夠膽咁進取同佢表白咁又點,如果真係咁順利就固然係好啦,但萬一真係衰左既話就分分鐘嚇親佢,到時日日番工撞口撞面想唔尷尬都幾難。

有表演睇時間真係過得特別快,再加上每首都係香港人熟悉既粵語歌,聽落特別有共鳴。歡呼聲一浪接一浪,唔覺唔覺過多五十秒就要迎接新既一年。我用撐住地下企左起身先,然後再借D易叫Nicole遞隻手俾我拉起佢。無驚無險陰計順利得逞,Nicole果隻又白又滑既手就咁俾我依隻豺狼捉到實一實。

Nicole:夠鐘喇夠鐘喇!

10! 9! 8! 7! 6! 5! 4! 3! 2! 1!

HAPPY NEW YEAR~~!

新年快樂~~!WOHOO~~~

原本氣氛已經夠晒高漲既西九文化區係依一刻俾我地既歡呼聲變得更加熱鬧。尼到新既一年,有拖拍既,有伴既就當場熱吻,再唔係就好冧咁攬埋一舊。而果D單純同朋友去既就係度歡呼,彈下彈下,不停影相同埋拍打果兩支西九提供既吹氣棒,而我就係其中之一。

過左大約十分鐘,現場熱鬧狂歡既氣氛開始逐漸消失,尼湊熱鬧既人亦開始排晒長龍走人,留低影相既影相,睇夜景既繼續睇夜景,攬攬錫錫既繼續如入無人之境咁攬攬錫錫,而好有公德心幫手執垃圾都大有人在。

我同Nicole執完附近D人留低既垃圾之後,影夠相亦開始跟隊走人。由入到人群入面果刻起,間唔中都會俾人推撞幾下,本來我都想收斂下唔好咁多手,但依家既環境仲多人過頭先尼果陣,我諗係因為依個時間D人走係一齊走,而唔似尼果陣D人都係分開逐DD入,咁所以依家我地就俾人夾到好似個雙層芝士孖堡入面果兩塊芝士咁。

係咁既情況下,我真係怕一陣會同Nicole失散,又或者佢有可能會俾後面班人係咁撞而整親。出於依個原因,我今次真係可以理直氣壯咁保護佢而唔係單方面為左滿足自己咁簡單。

我首先捉實Nicole隻手,再同佢眼神交流示意完之後就輕輕拉左佢去我前面,好man咁用我個人尼做佢既擋箭牌,然後雙手輕輕搭住佢條纖腰,全方位保護佢既生命安全。雖然佢有個啡色背囊仔隔開我地兩個,但個袋話大唔大,如果我真係要攬晒佢成個人既話,依舊野根本就唔會影響到我。

係人群入面俾人推推撞撞左五至十分鐘左右,Nicole同我終於都行左一半,但離西九個出口就仲有D距離。雖然行左近十分鐘都未離開到西九既範圍,但條路行下行下又開始闊番,周圍D人既步伐都慢慢加快左。

過左冇耐,附近已經冇人再逼埋尼我地度。既然我唔洗再做貼身保鏢,咁亦冇理由再搏懵黐住佢。當我對手一放,Nicole就擰轉面望住我;

Nicole:多謝你。
我:傻既,唔洗咁客氣喎~
我:係我要帶你尼D咁多人既地方先既,我有責任咁做。
Nicole:你對手好暖呀。
我:可能係岩岩飲完支Applecider掛~
Nicole:佢D酒精邊有咁勁呀,你唔好呃我喎...
我:係咩,哈哈!

聽完佢咁講之後,睇尼我頭先咁做冇嚇親佢之餘仲令佢對我既好感多左唔少。就係我諗住同佢保持番正正常常既距離繼續行果陣,Nicole突然之間唉埋尼翹實我隻手,佢果對令我期待已久既31G圍就咁砸落我手肘到。雖然攬實左冇咩太大感覺,但當你知道你掂緊果度係女人既私人部位既話,唔知點解個手肘就會好唔規矩咁輕輕力頂下佢。

我:下,做咩事?
Nicole:冇呀,突然好想搵D野俾我攬下。
我:你都好就手喎~ o靚妹!
Nicole:洗乜講!
我:咁你記住攬實D喎...
Nicole:點解呢?
我:因為夜晚好多拐子佬架,你小心D會俾人捉走左!
Nicole:...
Nicole:實係咁啦~

依一晚,我真係好耐都冇試過咁開心。除左阿欣之外,Nicole就係第二個值得我用個心去對佢好既女仔。果種當你見到佢開心果陣你就會唔知點解開心埋一份,但如果佢唔開心,你又會好自然會陪佢一齊唔開心既感覺真係唔係個個都做到。我地晚飯又食完,除夕倒數又數完,煙花又睇完。既然佢冇食宵夜既習慣,依家又差唔多到一點,係時候要安安全全咁送小公主番城堡就寢。

Nicole:多謝你送我番尼。
我:客咩氣丫!
Nicole:你送到依度得架喇,快D上番車啦!
我:我送到你出閘啦!反正今晚通宵既,唔洗驚我番唔到屋企喎!
Nicole:咁好啦,辛苦你喇。
我:唔辛苦~
我:...
Nicole:我走喇,拜拜~
我:拜拜!小心呀!

「嘟」八達通拍卡聲

Nicole:(回眸一笑)

雖然到最後我都係冇將想講既野講出口,但反而我覺得個人仲輕鬆左。至少我依家可以自由自在繼續扮豬食老虎,有咩行差踏錯又唔洗同邊個交代。就好似聽日要去清水灣搵Amanda 咁,如果我今晚真係成功將Nicole據為己有,但下一日又單獨同第二個女人去海灘唔知搞乜既話,到時一個唔覺意俾佢發現到我地一齊左唔夠一日就咁對佢,我真係唔知仲可以點解釋。

可能我真係開始年紀大,以前讀書果陣捱夜簡直就係家常便飯,但依家都只係夜訓左少少就呆呆滯滯冇咩精神咁。半夜番到屋企,我個人已經咩都唔理就即刻走過去睡房既方向再趴上床大覺訓。

番到屋企恰左陣之後,唔經唔覺仲有兩個幾鐘就要去搵Amanda。雖然直覺話我知放假都要我見佢其實都應該唔方有咩好野益我,但無奈我就算再攰再唔想出街都始終要應約。

清水灣依D咁隔涉既地方平時真係好少去,自問對香港既地理位置同交通都略知一二既我今次都俾佢考起。上網搵左一陣之後原來又冇我想像中咁麻煩。換好衫之後,我滋滋悠悠咁行過去港鐵站搭車過鑽石山,然後再搭 91 號巴士去清水灣個總站。

我:Arrived. [上午8:32]
Amanda:OK [上午8:35]

原來清水灣D水真係特別清,雖然唔可以同馬爾代夫果種清到似泳池水多過似海水既級數比較,但以香港普遍既海水水質尼講其實佢都算係咁。通常D旅遊節目主持要介紹D沙灘海灘有幾靚有幾大都會用話風景怡人,一望無際,或者係水清沙幼等等尼形容俾D觀眾聽。而我某程度上都覺得其實依度既環境都係幾寧靜同舒服既。

對比起前幾年,今年既室外氣溫的確係冇以往咁涷。雖然今日既天色真係好到冇得彈,用風和日麗依四個字尼形容就最貼切。可能仍然係有D涼意,依刻既沙灘唔算多人,部份既女女驟眼睇亦都會係咁易笠番件t-shirt保暖。

我見既然Amanda又未到,而我又冇乜野做,於是就索性係沙灘揀左個最多雌性聚集既範圍坐低左,一邊等Amanda,一邊吹住海風昅女。係最陰盛陽衰既地方昅左陣,有兩樣野真係幾吸引到我既注意。一開始最令我留意既係果D好似天生就唔怕涷既外國人,唔知係咪佢地家鄉既天氣普遍都係涷,所以無論香港涷成點都好,只要係沙灘見到佢地,依D外國人都只會著住件三點式或者一件頭,甚少會見到佢地裡面著住泳衣,出面再笠件有袖衫咁係沙灘行尼行去。

除左衣著上有D唔同之外,佢地果種享受大自然既心態都特別過人。綜合咁多次係沙灘見到外國異性既經驗,通常佢地唔係一班人一齊打排球就係一個人係D樹蔭下睇書或者玩電話,再唔係就訓係度曬日光浴。當依D鬼妹附近都係一班天真爛漫既小朋友,個個係度大呼小叫追尼追去果陣,兩者就成為左好大既對比。

香港有唔少女人會覺得D鬼仔特別型特別有吸引力,而係唔少男人眼中亦會覺得鬼妹既身材特別火辣特別有睇頭。但對於我尼講,我又唔會對鬼妹有太多既暇想,可能係因為佢地俾我既印象一向都唔錯,即使件泳衣有幾少布,身材有幾玲瓏浮凸都好,我望住依D外國人都冇特別諗咩污糟野,純粹係好佩服佢地唔知點解可以由頭到腳都散發住一種無憂無慮既悠閒氣息。

除左昅D比較少見既外國人之外,就係冇幾遠既地方又俾我留意到有個幾靚既女仔係海邊同佢個friend玩緊水。我用肉眼係佢附近搜索左一陣,發現佢只有三個女性朋友陪佢尼玩,方圓幾米範圍都冇類似係佢男朋友既身影出現過。我確定現場環境安全之後就開始神不知鬼不覺咁拉近同佢之間既距離,然後再係依四個女仔既附近揀左個空位尼坐。坐左一陣,我覺得依個選擇絕對係明智既,事關距離拉近左,望既野都細緻D。

依個女仔個樣真係好甜,笑起上尼同Nicole一樣都係有一種傻傻更更既感覺,十足個大細咁。至於身材方面,佢瘦得尼又有少少肉地,上圍話大又唔算大,但話佢細佢又唔係,比例上望落都幾均勻。講起佢另外兩個淨係坐係沙灘上面睇風景同曬太陽既女仔friend,真係一山還有一山高,雖然同樣都係著三點式,但相比之下佢地既身材好似就仲更加波濤洶湧。而同佢一齊玩緊水果個睇落就屬於五官標緻,身材同我睇得上眼果個都相差唔遠,純粹係個樣冇咁甜。

我暫且將依四個女仔分做ABCD四個;第一個係最先望到個樣好甜果個o靚妹,第二個係係佢隔離陪佢玩緊潑水果個,第三個係依家準備走過去加入果個,而最後一個就係坐左係我附近負責睇袋果個。為左方便我記,一於就A for Annie,B for Bonnie,C for Connie,D for Donnie。

B

C

D

正所謂牡丹雖好都需要綠葉扶持,雖然佢地唔係我果杯茶,但就係因為有依幾塊嫩葉襯托下,朵牡丹既顏色同形態先可以咁突出。如果唔係同公主有約在先,我諗我淨係坐係度睇住佢玩水都夠我打發時間,至少我想睇樣既又有得我睇,睇身材既亦有好多唔同既選擇。或者係因為佢班friend附近得我一個男仔比較礙眼,而且衣著打扮又唔似係尼游水咁,於是唔洗幾耐佢就留意到我既存在。起初依個o靚妹知道有人望住佢之後都顯得有少少尷尬,個人收斂左冇頭先玩得咁癲,加上少左望番過尼,對住自己班friend傻笑既次數亦都冇之前咁多。

A

過左一陣,原本坐係度曬緊日光浴既Connie同隔離果個講左幾句之後就起身走左過去海邊玩埋一份,剩低Donnie留係原地睇住D袋。依個準備下海既o靚妹一起身,一對睇落都好似幾好揸既上圍受地深吸力既影響下而微微向下垂,雖然稱唔上係好大,但兩座山丘俾件泳衣收緊左之後,一條引人犯罪既事業線就咁形成。另一方面,汗水將D沙黐左係佢既背脊同屁股既表面,望落粗糙既沙係皮膚上面黐到實一實,我作為一個熱心既青年人係依一刻真係好想伸手幫佢掃一掃。

自從多左個人參戰之後,Annie又再一次回復原來既本性同佢果兩個friend,即係Bonnie同Connie玩到忘晒形。本來兩個大細路互相向對方潑水,個畫面都好幾靚幾健康,十足拍緊賣泳衣既電視廣告一樣。但唔知由幾時開始,Connie就夾埋Annie一齊恰呀Bonnie,唔係擠佢就係揸佢個波,兩個大細路前後夾攻,一個負責捉住Bonnie對手唔俾佢郁,而另外一個就負責係佢後面好輕鬆咁解開對方件泳衣。

孤軍作戰既Bonnie到最後都係鬥唔過佢地兩個癲婆,結果上半身個罩一下就俾Connie扯左出尼。係短短既一瞬間,Bonnie曾經將自己既私人部位完全曝露晒係所有人面前,包括我在內。不過Bonnie知道自己就快走光,於是好醒目咁即刻遮實自己先,然後一邊笑一邊追住Connie,再用一把好可憐既聲哀求呀Connie唔好再玩。

驟眼睇,依三個女仔似乎已經完全陶醉係佢地自己既世界入面,甚至有可能投入到連依度係一個公眾地方都唔記得左。場面誘惑到咁,好彩咁岩附近冇好似我依D咁既咸濕仔望到實,如果唔係就真係分分鐘俾人睇蝕晒。

正當Bonnie走到過去Connie前面想伸手搶番自己個罩果陣,Connie就好貪玩咁將個罩拋左過去俾Annie,而Bonnie轉身想搶番個罩結束依個遊戲果陣,Annie快佢一步將個罩又拋番番去Connie度,結果Bonnie就好無奈咁扁晒嘴托住兩邊面珠,如此類推扔左三四次之後,依兩個o靚妹終於都肯放過Bonnie一馬,俾番個罩佢。

初時我都以為佢地咁快就玩完散場,點不知正當佢伸隻手準備準備拎番Annie手中個罩果陣,個犯罪主腦又試手多多想咁扯甩Bonnie條褲。係依個時候,Bonnie果已經露左半條股溝出尼任人望,但因為條褲已經俾海水浸濕過既關係,一般尼講會比冇濕過既啜,再加上佢扯落尼之前咁岩Bonnie及時用隻手拉撳住左前面,咁所以到最後Connie都未做到佢想做既野就俾人發現左。

大約過左十五分鐘,我估依三個靚女應該都玩夠皮,於是三個人就手拖手好似咩事都冇發生過咁嘻嘻哈哈行番上尼有樹蔭既地方下攤抖。係行上尼既時候,俾人蝦果個o靚妹仔Bonnie竟然同我有接近三秒既眼神交流,就係依三秒鐘之間,佢果對水汪汪既眼就好似一隻好可愛既狗仔嗲你問你攞野食咁,個樣好惹人憐愛。就係佢愈行愈近我果陣,我個好細佬又試忍唔住扯晒旗。好彩今次我著既褲都唔算薄身,所以我估無論隻雀仔係條褲入面點樣發癲都好都應該都唔會太覺眼。

當我想扮冇野繼續留意下佢地上到尼有咩新搞作之際,原來唔知由幾時開始Annie已經察覺到我依個咸濕仔成日望向佢地果邊,而且仲要每次當我鬼鬼祟祟昅佢地果陣佢都會扮晒野轉移視線望去第二度。好似佢依D個樣又生得可愛,望落又怕怕醜醜咁既女仔真係特別令人流口水。

我都好想知點解次次係我最聚精會神做一樣野就總係會俾人騷擾住,而今次依個就係Amanda;

Amanda:Where are you? [上午8:56]
我:二灘入口既左手邊,附近有幾棵樹。[上午 8:58]
Amanda:I’m here. [上午 8:59]
Amanda:(一個清水灣地址) [上午 9:00]
我:你想我過尼搵你? [上午 9:01]
Amanda:Right. [上午 9:01]
我:OK... [上午 9:01]
Amanda:如果你不懂路可以問問人。 [上午 9:02]
我:I try my best. Haha! [上午 9:02]
Amanda:Good! See you later! [上午 9:02]

收到公主下達既命令之後,我依家個心真係十五二十。一半係好想繼續留係度昅女,而另一半我又真係幾有興趣想知道公主到底想我點,到底即刻就走人去搵Amanda好定係留多陣睇定D環境再抄埋牌先走好。處於迷茫狀態既我用左半分鐘時間考慮,而我最後既決定係一於抄埋牌先走,反正都唔差得幾耐,但如果依家走左分分鐘鐘下次遇唔番咁高質既女女。有時唔一定要食既,做個朋友得閒飲茶都好丫~

為左避免好似果晚咁俾自己太多時間猶豫,所以今次考慮完之後冇幾耐就嘗試好型咁走過去同佢地R水吹,例如講下我識玩Flyboard,試下佢地會唔會有興趣同我出去玩下又或者係教佢地游下水咁。如我所料,Annie同Bonnie見到突然有個男仔走埋尼聊佢地傾計都顯得有少少愕然同唔知點好,相反,訓係佢地隔離既Connie同Donnie就輕輕笑左一下,然後大家係咁易打完招呼之後我就用聽落好似好友善既語氣同佢地講左大約分幾鐘既垃圾。過左冇耐,我見都差唔多係時候,於是就單刀直入問佢地拎電話number。面對我咁突然既要求,Connie望住Donnie睇下佢會唔會有咩表示,我初頭都以為會空手而回,點知...;

Donnie:好~ 咁你記住佢,9177 7778,我叫
Charlotte。
我:好呀!
我:(如果我冇記錯既話,英國果個小公主好似又係叫Charlotte)
Connie:你真係俾佢架?(細細聲係Charlotte耳邊問)
Charlotte:嗯。
Charlotte:喂,你記住唔好將我個電話周圍傳呀!
我:當然啦!遲D有時間再約出尼交流下啦!
我:我有野做,要走先喇咁多位靚女!
我:拜拜!
Annie、Bonnie:拜拜~

就係咁,我就用左我人生中既幾分鐘抄左個牌。如果我冇記錯既話依次應該係我第二次主動問一個唔識既女女拎電話number。依家諗番起,第一次單拖問女女拎電話number都應該已經係好耐之前既事。果陣我好似仲讀緊書,基本上我地都係一班乳臭未乾既死o靚仔死o靚妹,點都唔會諗到攞電話number就代表要扑野,果刻純粹係為左可以同你暗戀既女神用電話SMS傾下計,大家講下無聊野都已經好開心。而係問人攞電話既同時唔少得既一定會問埋佢係咩台,因為果陣如果兩部電話唔同台send SMS係要收錢既。而講起成功率,其實只要你個樣生得唔係太樣衰又或者奇奇怪怪既話,基本上D女仔都會甘願俾個電話number你,有D仲會主動問你攞電話添。

我:到左樓下。 [上午 9:18]
Amanda:OK. 上來吧! [上午 9:19]

去到之後,道門已經開左,我跟住佢指示行上去搵佢。

Amanda:終於到喇?幾叻喎!
我:既...ok啦~
Amanda:隨便坐。
我:哦,好呀。
Amanda:知唔知我今日搵你出尼做咩?
我:唔知呀~
Amanda:唔怕同你講,前幾日我發現我男朋友竟然背住我搞我好姊妹。
Amanda:就係果一刻開始,我對你地D男人真係死晒心,因為你地真係好唔可靠。
我:(咁...關我咩事呢?)
Amanda:反正你地都淨係識得用下面尼諗野,我就睇下你有幾勁。(開始慢慢走埋尼)
我:但係點解...要揀我...?
Amanda:...
Amanda:你唔好忘記你之前做過D咩。
Amanda:依家你只要聽我既說話去做就得,唔好講咁多無謂野。

我係沙灘果邊行過尼氣都未透順,Amanda就已經對我步步進逼,愈行愈埋。睇尼真係同我之前諗既一樣,無啦啦放假約我去D咁遠既地方,如果唔係想同我扑野既話唔通係去BBQ咩。去到同我相差只有一個身位左右,Amanda開始慢慢解開佢身上既衫。雖然我赴約之前都已經估到少少,但始終階級有別,我都冇諗過真係會發生,亦唔知點解會揀我。而Amanda既身材一向都係咁索,係好耐之前我已經對佢有好多幻想,如果唔係有阿欣出現俾我發洩下既話,我分分鐘到依一刻都仍然幻想緊除晒衫既Amanda到底係有幾正。

依個公主成隻白骨精化身咁,佢一邊用對妖惑人心既雙眼勾引我,一邊係我面前將D衫一件一件咁除落尼。不知不覺,係我眼中一向身份尊貴既公主竟然將佢潔白無瑕既肌膚毫無保留咁呈現係我眼前。即使之前都見過唔少女人係我面前光脫脫打大赤肋咁走尼走去,但今次比較特別既係對方竟然係自己上司,雖然平日番工都有少少交流,但大家既關係又稱唔上係親密,所以今日能夠有機會俾我親眼見到平日望落冷冰冰既Amanda另外果一面實在係極之難得。

Amanda:做咩呀,唔夠膽呀?
我:既... 不過...

其實由細到大我都覺得自己既EQ係比常人低,因為每次當D人睇死我依樣唔得果樣唔得果陣,我都會用行動尼證明俾果D人睇我唔係佢地口中所講咁冇用,而我既能力甚至係可以超出佢地既想像,今次亦都唔例外。我深呼吸左一氣之後就開始採取攻勢慢慢靠近Amanda再攬住佢條腰,繼而嘗試同佢尼番個濕吻熱下身先,點知依個女人竟然咁唔俾面用手撳住我心口唔俾我貼咁埋;

Amanda:我冇話過俾你錫我喎~
我:(我望住佢果個突然嚴肅既樣)

俾佢窒左窒,我都唔知跟住落尼仲可以做D咩,但反正都已經開左個頭就梗係咩都要試下,而且佢約得我尼依個地方都唔會告我強姦架啦。既然係咁我就試下將對手由佢既腰間逐少逐少移上上面;嗯...

睇尼我咁做Amanda都幾受落咁,對咸豬手一邊輕輕幫佢雙乳按摩既同時,佢開始不由自主咁咪實對眼捏住我件衫。當見到佢個樣好似愈尼愈辛苦果陣,我就知道佢已經飛唔出我既五指山。Amanda既身材雖然唔算瘦,但係佢依個身材就同佢果對34E既上圍好夾,一D唔自然既感覺都冇。依兩舊肉俾我揸左一陣之後都開始有少少紅,與此同時,透過佢果D細微既小動作我開始察覺到佢都差唔多尼料,於是我將隻手慢慢由胸部貼住皮膚移向下面既小穴開始摷佢。

就算依個公主頭先有幾清高,個樣有幾傲慢都好,去到依一刻未又係衰係我依條淫蟲手上。事關由我落足心機幫佢對車頭燈按摩果刻開始,佢既身體已經不由自主咁接受我既侵犯,之前仲話唔俾我錫,依家未又係主動向我投懷送抱攬住我尼咀,一邊同我打住車輪摸我細佬,另一邊就好似等唔切咁幫我除衫除褲。我見大家都開始投入,於是就開始勘探佢下面個窿。當我用中指同無名指插入個窿入面果陣,雖然D水唔多,但依然有少部份已經係個洞口等緊流出尼。基於Amanda唔算係一個特別敏感既女人,所以我諗我今次都應該會幾有興趣去認真對付佢。

同對方玩左大約五分鐘,先發制人既係Amanda。我地一路攬住對方錫既同時,Amanda就一路帶我去客廳個梳化果邊,當佢個人訓低左之後我諗住都檻埋上去繼續纏綿,點知我今次又俾佢阻止左。Amanda一手頂住我,一手撐開個陰唇要我奶佢。依個上司果然係有番D上司應有既氣勢,咩都唔講就攬住我個頭隊落佢隻鮑魚前面。陰唇被撐開左之後,小穴既入口清晰可見,去到依個環境我勉為其難係咁易奶左佢幾下交差。雖然真係唔多情願,但既然最終既目的都係為左要挑釁佢既話,我唯有再花多少少心機去搞搞佢。

我對住隻鮑魚好似D小朋友奶雪條咁,由下而上,陰道口至陰蒂,每一下都係以磨擦陰蒂尼收尾;丫~~

進展比我想像中順利,依個混血公主好快就頂唔住係我面前係咁淫叫。佢果粒野就十足一個開關制咁,一掂親佢佢佢就會好自然令身體分泌出更多既淫水出尼,當我啜得愈認真Amanda就叫得愈忘我。就係佢興奮到咪晒眼要撳住我個頭阻止我再啜佢粒野果陣,我快手快腳咁檻左上梳化坐左係佢後面,然後一手揸佢個波一手卒佢下面粒野。之前同阿欣搞得多點都學到少少野,再加上經過佢既悉心指導,我發現原來依個方法係最容易令俾你搞果個女人對你投晒降,而箇中既原因就係你可以係搞佢既同時俾到安全感佢。

由於個女人係俾你蝦緊既時候咩都做唔到,對手又唔知可以放係邊,於是當你對手從後攬住佢地果陣一尼可以俾佢有樣野揸下,二尼佢地又會覺得咁樣好暖好猜安全感。除此之外,當你伸隻手去前面卒粒陰蒂果陣其實咁係最就手同最易令果個女人有感覺。女人最需要既就係安全感,係依一刻佢雖然俾你搞緊根本就冇得反抗,而當你係佔盡上風既同時仍然不忘用對手去攬實佢地,就好似一條會發熱既安全帶咁。就係咁簡單,佢地內心就會深深俾你吸引住。而事實證明,依個方法用係Amanda身上一樣有效。

Amanda:戴左佢先。
Amanda:丫~~ 快D,我忍唔住喇...
Amanda:快D放入尼。
我:你掹開D對腳先。
Amanda:丫~~~~~

我笠番個套之後一邊抱實佢條腰方便用力,另一邊就不停將我條熱辣辣既巨龍塞入佢個窿入面起勢咁插佢,我一邊用力插到底佢就一邊好興奮咁呻吟。唔知點解對住依個咁高傲既女人我真係有一刻衝動好想一次過用力插到射為止,然後不負責任咁中出佢就算,不過軟弱無能既我當然就只係諗下,並冇咁做到。

我望住眼前依個俾我插到咪晒眼既
Amanda真係好痛快,波大其中一個好處就係係扑野既時候都扑得特別開心。當你一出力插佢果陣,佢果對又圓又大既山峰就會跟住上下上下咁跳,你愈插得大力佢就跳得愈明顯;丫~~~丫~~丫~~丫~~

玩左一陣我背脊都開始出汗,平時通常都係屌人果個D汗會多過俾人屌果個,但唔知點解今次Amanda又會咁快出晒汗,如果唔講我仲以為自己真係咁勁,入佢幾下就搞到佢咁high。我好用力咁抽插左佢一輪之後開始放慢速度留前鬥後,由好似打樁咁變成一下一下溫柔得尼又保持到個節奏同頻率。冇幾耐,公主都開始回復意識望住我。Amanda依一刻果個樣真係好淫蕩,一邊含住隻手指,一邊露出好似好可憐既眼神。

本來都好地地,但當我一望到佢依個咁淫蕩既樣身體忍唔住又開始發力,公主既子宮開始將我既肉棒夾實,然後再用雙手扶住我條腰好似想我繼續好似頭先咁插佢。就係因為一個淫邪既眼神,我又俾佢打亂左我既節奏,原來當留力慢慢折磨佢,但唔知點解依家我又會唔受控制咁用力頂佢。維持左依個姿勢冇幾耐,龜蛋開始有一種好似觸電既感覺。我最唔想既事終於要發生,Amanda既小穴就好似一個黑洞咁吸引住我條巨龍,每下插佢果陣我都爽到唔想抽番出尼咁。雖然佢既陰道都算窄,但估唔到吸引力真係咁大,肉棒俾佢啜到愈來愈硬,龜頭俾子宮不斷吸啜,感覺就好似不停俾條又暖又軟既吸管啜實左咁。大約十五分鐘左右,我一邊捉住佢對腳借力,一邊無間斷咁用力抽插。最後,我竟然用左短短十五分鐘就忍唔住射左。

Amanda:乜你就係得咁多架咋?
我:
...
Amanda:之前見你係office同阿欣搞果陣冇咁快就射架喎...
我:
...
我:係你勁啫!

初頭仲以為佢咁快就尼料,點知依家睇番佢好似由頭先開始已經冇再流咁多汗,反而我就係依十五分鐘入面搞到個人都濕晒,而且我好似好快就喘晒氣咁,而Amanda望落都幾氣定神閒,純粹係個人出多左少少汗咁大把。我實在諗唔明點解我可以咁冇用,明明只係十五分鐘我就竟然頂唔住,完全唔似係平日既我。唯一可以解釋既係可能我依幾日太攰都唔定,如果唔係一定唔會快成咁。我真係好唔甘心,於是我嘗試扭轉頹勢,係未經公主既同意下就推低左佢個人,再係後面準備入多一次。

巨龍好快已經回復雄風隨時候命,而依個
Amanda俾我推低左之後亦冇特別抗拒,反而仲趴左係度等我搞佢,我見既然佢咁益我唔反抗咁我就梗係要去盡佢。即使依家個condom已經留左好多我既精液係入面,但我見公主已經係我前面擺定pose等我插佢,就係咁,我冇換過個新既condom就繼續走埋去佢後面預備打埋下半場。一條仲流緊芝士出尼既腸仔慢慢再一次步近公主既小穴口;嗯~~

由於射完一次之後,第二次都會冇乜力同埋感覺會冇乜強烈,搞起上尼有時都要就住就住。有時我會覺得搞到攰都仲未有得射係一件好麻煩既事,但今次我反而覺得冇咁快有料到絕對係一件好事,因為我真係唔想第一次同
Amanda搞野就咁失威,半個鐘頭都頂唔住。為左唔好俾佢影響到我,今次我係佢後面一邊揸佢個波,一邊望其他野分散注意力。Amanda既小穴俾我玩左一輪之後D淫水開始分泌愈尼愈多,有左D潤滑劑幫助下,我又再次愈插愈快。過左一陣,我感覺到條巨龍既狀態非常好,硬得尼又冇想射既感覺,我一路盡量保持住適當既節奏抽插Amanda。我望一望隻錶,今次既表現好似唔錯,同公主玩左一陣到依家都未有衝動想射住。

突然之間,本來處於被動一方既公主又有新招使出,正當我插到最入果下,Amanda無啦啦又收緊自己個子宮頸再用力夾實我條腸用腰力chok我。嘩~ 依下真係不得了!頭先明明插左佢咁耐都冇事,依家俾佢一下反擊就足夠KO我。同頭先一樣,龜頭又唔生性開始有想爆發既感覺,為左避免同類既事情同次發生,依次我以粗暴既方式對待公主,一手係佢既脊椎骨尾部同盆骨之間果節用力撳低佢個人等佢乖乖地唔好再亂郁。

俾我撳低左之後,巨龍亦同時抽番出尼。我諗左兩秒,為左唔想俾佢想點就點,於是我今次就唔跟常理出牌,拎番果個已經用到殘殘地既
condom出尼,然後再乘機掹開佢屁股果兩舊肉,再將肉棒一口氣撐開朵菊花插入去入面;丫~~~

雖然係偷襲既期間Amanda都有嘗試收緊佢既屁眼尼啜實我,但感覺上效果就冇前面咁顯著。朵小菊花俾我依個粗人蹂躪左五至十分鐘左右,終於都逼到我要射第二次。依一次我既信心都滿足感都番番晒尼,事關今次我真係扑到佢不停大呼小叫,係咁呻淫。

Amanda:邊個俾你咁做架?
我:你理得我!

兩個人做完一輪運動出左身汗之後,Amanda話想過去二灘行一陣吹下海風,於是我地各自去左淋一淋個身就換番好D衫往沙灘進發。

thanks ching
keep it up

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆