上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] [文迪作品] 呀嫂實在太誘惑

收藏  |  訂閱
323  342.2k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-7-17 03:26 PM 發表 查看引用來源
文迪香討作品總結重溫 (共 28 篇)

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25414695&extra=page%3D22

Mandy 香討作品總結重溫 (共 9 篇)

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25981557& ...
唉 , 睇翻香討文區人材頂盛既時期 , 其實只係相隔幾年 ,
但己經仿如隔世 ...

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-8-21 11:43 PM 發表 查看引用來源

Tina 姐,別來無恙,已經少經此地,原諒咁遲先覆妳,重 post? 好吖,橫掂我已轉職做 CD Rom, 到時可以慢慢細心欣賞妳篇文,等妳, 重 post 果陣記住要通知我。
:smile_38:重 post 了兩回了, 有看到嗎?

廸廸,
好掛住你啊.

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-8-24 01:01 AM 發表 查看引用來源

做咩啫? 而家咪響度囉, 下次打多幾隻字啦, 唔係一陣又比版主話妳灌水扣妳分呀 :smile_30:
廸廸,
扣分咪扣分,無咩大不了.
咁要打幾多隻字,先至唔係灌水啊?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2017-8-24 12:59 AM 發表 查看引用來源

已在妳篇文內回覆了 :smile_38:
文迪師兄,小妹真是要送你一個"服"字!

用了夢境來滿足部份讀者的願望,但又不會破壞女主角的形象!

本以為故事會以"朋友妻,咪走雞"的法則來完成,言而,結局竟然是出人意表,並且是個Open-ended!

Good story

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-11 08:04 PM 發表 查看引用來源
好耐都無再響度出文, 真係有啲久別重逢嘅感覺, 但可能真係人大左, 好多事同物都無左以往嘅熱衷感覺, 所以就連寫文都已經變為得閒, 有心情, 諗倒野, 同獨處嘅時候先肯去繼續, 所以, 我估有部 ...
支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆