[原創作品] [文迪作品] 呀嫂實在太誘惑

收藏  |  訂閱
8  342.6k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-25 01:27 AM 發表 查看引用來源
已經呆哂� Shirley, 見佢亦開始慢慢咁襟住紙箱咁企番起身, Shirley 開始呆呆咁抽番條褲上黎之後, 跟住就彼頭散髮倚住響啲紙箱邊咁呆企住。

George 出左野後開始有啲清醒, 「Shirley…..」 Shirley 紅 ...
好正!!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-29 02:22 AM 發表 查看引用來源
番工時候, 平時除左耷低頭做野之餘, 鴿女亦都係番工�其中一個主要�工作之一, 就好似坐我隔離枱�菁菁咁, 雖然佢就真係無我呀嫂咁正, 但呢條女其實同我又真係幾玩得咁�。

菁菁做做吓野又再撩我, 「喂傑仔, 你話 ...
超正, 加油!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-5-30 01:52 PM 發表 查看引用來源
我繼續係咁咀佢奶佢, 我一路咀, 一路就向下移住, 個咀已經去到西毛之處, 我開始響草叢堆度尋覓緊呢道縫源之地。

我開始擘開楚喬嘅兩腿, 一道稚嫩嘅縫道已經微張住咀咁響我面前展現住, 我哄個頭埋去,  ...
好正!! 期待樓主更新!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-5 12:13 AM 發表 查看引用來源
一堆恨左好耐�正相已經響手機上呈現住出黎, 我左手一路捽住部機黎去相, 右手就一路係咁 chok 住我條硬撚, 嫂呀嫂, 妳做咩會影埋哂啲咁好�野黎比我打飛機用架。

我係咁細意欣賞住呀嫂�裸照, 估唔倒呀嫂響 ...
真系好正!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-6 12:35 AM 發表 查看引用來源
「Shirley 靚女, 快啲過黎同我影番張合照!」 「好呀!」

「我又要同 Shirley 影合體相!」 「合體相就留番你同你女朋友夜晚先去影啦!」

「Shirley, 我要同妳抱住黎影相!」 Shirley 諗左一陣, 「好呀, 驚你 ...
好正, 開始嚟料喇!!

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-6-10 01:17 PM 發表 查看引用來源

好明顯係被食啦1
最緊要有得食!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-12 06:37 PM 發表 查看引用來源
哦, 想起我底添, 咦, 咁咪即係對我有意思? 我個腦即時好快就轉倒啲野咁。

我坐左響菁菁側邊, 「菁菁, 朋友最貴乎就係坦誠相對, 啱唔啱先?」 菁菁諗左一陣, 跟住就點一點頭, 我再食住上, 「既然 ...
好正, 期待更新!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
百無了賴, 呀嫂響屋內正隨意咁走住, 行到另一間房門前, 呀嫂好慣常地咁就開住房門黎望左一望, 嘩, 呀嫂突然比房內�情景嚇左一嚇, 跟住見佢好快趣急急咁就關番埋度房門。

房內, 我同菁菁正咩都無著咁就攬住黎響床 ...
咁快完, 好正正, 幾時再有新作呀!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-20 11:05 PM 發表 查看引用來源
我聽到大佬又話去, 咁我又似乎比較放心左一啲。

話咁快就到左星期六朝頭早, 我地約哂響港外線碼頭度集合,  成班人一早就已經到齊哂響碼頭度, 雖然大佬都有黎到, 但我反而擔心班友會開呀嫂啲相比大佬見 ...
好正, 阿嫂呢鋪飽喇!!

前往最後回覆