上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

原來伊恩師妹係女仔,唔怪得知個處境如幻如虛,好有幻想空間
好想睇更多你嘅相,可以j多幾次:p

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-19 10:48 AM 發表 查看引用來源
原來伊恩師妹係女仔,唔怪得知個處境如幻如虛,好有幻想空間
好想睇更多你嘅相,可以j多幾次:p

咦,師兄,你咁講,算唔算性別歧視㗎?
我之前有po相,主要係因為原文(頭三篇)貼响隔籬「引人入性」版先嘅,據我觀察嗰邊嘅文化好似係要語言簡單啲,最緊要出相(真人),所以伊欣先至入鄉隨俗啫,認真見笑咯 嚟咗呢版之後,我都係想用腦寫返好少少啲文先,費事本末倒置,嘻

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-19 11:35 AM 發表 查看引用來源
五月十七,#16:
見伊欣師妹「有朋自遠方來」(姨媽)

一月不見,如隔四周(証明我有讀妳文,仲識偷妳「心」機句子),四七廿八,一個。。月經。。過得快若似虛渡青春。。

有幸是伊欣師妹竟突然出現喺馬雲「下面」(見引用此帖#42 之上的#41)。早好,遲好,回來就好,世事總像啱啱好。
啱啱好喺我「下面」。。我最軟弱的位置,能否堅強起來,看妳了。:smile_o05:

至於妳所講的「某位哥哥」,佢份人「淫蟲見首不見尾」:smile_o13:,為想人為佢「三洩一哭」,咋極昏迷都無人埋位,唯有繼續唔願清醒,聞說佢仍然日日寫故,不過只給一人獨佔所有故事,不知是真是假
「某位哥哥」你好呀,我唔小心,又躡咗喺你「下面」喇 (#53之下的#54,「唔生唔死」,真欲仙欲死?)

你係咪同人勾過手指尾,應承過畀人家獨佔你嘅講故事時間先?有勾過,就係真㗎啦,唔好賴帳喎
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-19 11:42 AM 發表 查看引用來源
伊欣好危險啊。。
唔使驚,摸摸妳心口定定驚。
再告訴妳已經渡過「危機」,亦即係。。(被妳反應快地搶答):”即係「安全期」”(講完妳面即紅)
嘩哈哈哈哈 :smile_30:
係呀,雲哥哥,我煞有介事咁特登告知你:“我而家「安全期」呀“,你聽完好似都即刻面紅喎-咦,耳仔都紅晒咁嘅?
呵呵呵~

師妹文筆流暢自然又好睇,加埋相更加不得了,我等你下個update
引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-20 02:38 AM 發表 查看引用來源

咦,師兄,你咁講,算唔算性別歧視㗎?
我之前有po相,主要係因為原文(頭三篇)貼响隔籬「引人入性」版先嘅,據我觀察嗰邊嘅文化好似係要語言簡單啲,最緊要出相(真人 ...

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-19 05:19 AM 發表 查看引用來源
《旺角激情停電夜》(上)

要喺一個陌生人面前、燈光包圍之下,坦然赤裸相對,並唔係一件隨便或容易嘅事,何況我其實係好怕羞嘅呢?
好身材係上天既禮物,可以赤裸相對係好事呀

係屋企,係好朋友家,係野外,我都試過一絲不掛。平時就盡量上身赤裸。初初會有d緊張,但突破自己就唔會怕

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-5-13 03:12 PM 發表 查看引用來源
~~~~~~~~目錄~~~~~~~~

《女學生情趣劇場筆記系列

第一集 《客席情人2016》
1. 〈楔子〉- #2
2.〈久旱逢甘露〉- #3
3. 〈琴挑愛人〉- #4
走甜小插曲:〈脫軌-追記第一個吻〉-# ...
話說從來,性事放引版好匹配,當時我自中伏扣分,費九時理,但冇得睇你的好文及傾計有小許失落。
全力支持。

《旺角激情停電夜》下:

〈「三插伊人」〉

哈利頓時被我突如其來嘅「自衞」嚇窒咗。

「伊欣,你做咩呀?」

「熄燈⋯⋯瞓覺囉。」我心虛地弱弱講出一句事後都覺好笑嘅說話-玩嘢,帶人遊花園,抑或淆底呀?單嘢萬一「揚」開去,仲使立足「江湖」?(下,你而家咪喺度自爆咗囉?

「而家瞓覺? 你摸下我呢度(捉我手摸向已甦醒處)⋯⋯你唔係咁忍心呀嘛?」

「我真係諗住嚟『借宿一宵』㗎咋,無諗過要『引』你『咩咩』㗎⋯⋯well, I mean, 我都有諗過我哋有『咩咩』嘅可能性,但唔係我嘅意圖,⋯⋯」

哈利哭笑不得,但「舉棋已定」,斷無撤退之理,懶得同我廢話:「妖,是但啦,點話點好啦!」

熄咗燈之後,狹小嘅空間之內漆黑一片,只有一隻窗仔微微折射出街燈昏黃嘅光綫。 哈利低頭伸手褪去我身上僅餘兩塊布,再隨手掉向床邊;用觸覺代替視覺,俯身感受面前一隻迷途小羔羊嘅體溫。 下身嘅摩擦令我濕漉痕癢難受不已,眨眼間,哈利已經分開咗我雙腳,深深進入我體內。 黑暗中哈利嘅動作,猶如凌晨四點鐘紅van盡情於公路超速駕駛;速度等於高度,快到可以飛天,你high,我high,帶畀乘客一級方程式般嘅極限體驗。  「請勿超越黃綫」嘅誘惑既然已經克服(屈服)咗,正如某位人兄勸告世人:「既來之,則fuck之」,我就此放下心理包袱,放鬆自己。  我一邊適應呢個陌生嘅尺寸,一邊含糊輕聲咿咿吖吖⋯⋯幻想而家同我交合緊嘅人,係一個我仰慕深愛而佢亦鍾情迷戀我嘅對象-情,可以催慾,慾望強烈與否,亦必然有一個「情度」,因為有性無愛,始終唔係絕大部分女性所擅長嘅本領-包括我在內。

「啊⋯⋯好舒服,唔⋯⋯幾好插」,哈利埋頭苦幹,正想轉個pose之時,「砰」一聲,叫停咗我哋嘅動作。

「喂,喂,哈利,你部notebook跌咗落『街』呀。」 由我到步、坐上床同哈利一齊睇片破冰,至開波埋牙⋯⋯整個過程推移得太快,連部電腦都嚟唔切安置好,由佢企响床邊旁觀,結果一幕不期然嘅「床震」,震咗佢落床,跌地一下發出巨響。

「Oh my God,執返佢起身急救先。」於是佢位深入陣地嘅小兄弟緩緩撤退返出嚟。

「哦,無事喎,開到機,仲睇到片,應該無嘢啦。」哈利搖身一變,變成「IT神童」,呀唔係,係「電腦奇材」先啱,㩒咗三兩下掣,部腦就着返晒,猶如無事發生過一樣。

雖然如此,我仍提議「技術性暫停」一陣,等電腦、我、佢都回一回氣先。 哈利同意咗。  時間大約係凌晨一點,並不慣於夜瞓嘅我睡意漸濃,於是我側身瞓喺床上,由得自己嘅意識慢慢飄去同周公捉棋嘅幻境⋯⋯

朦朦朧朧、輾轉反側之間,我感到自己赤裸嘅身體旁有另一副赤裸嘅身軀,從後攬住我,又不時輕撫我嘅腰同pat pat,有人自言自語:「你嘅線條好靚,腰好幼,pat pat好彈,吸手波好好揸⋯⋯」 原來哈利仲未瞓着。 呢句「陰濕股滑好雙乳」嘅白話伸延版實在係令女仔面紅心甜嘅盛讚;我扭一扭轉身面向同床者,張開手臂搭向佢嘅肩膊、腰間,又好似一條柔軟嘅魚,游游下,貼近另一條魚,然後好似出於口乾想飲水嘅自然動作,咀咗對方一啖⋯⋯我一咀埋去,佢就肉緊攬實我,手一面掃,嘴一面回吻。 受傷嘅手臂維持同一個動作受壓太耐,有少少痛,於是我慢慢爬起身,轉而趴喺哈利身上,繼續同佢親吻愛撫,同時輕輕按摩佢挺起嘅兄弟,繼而聽話含住佢,畀新朋友感受一下舌頭嘅佻皮同口腔嘅溫暖潮濕,直至我坐起身,將佢沉沒喺小貓之內,扶住佢腰際慢慢un。

「啊⋯⋯」我一路un,哈利一路出手捽我「下面」,一種未試過嘅快意好似電流咁陣陣來襲,「咁樣做,女仔先至會高潮㗎,我要搵你個『G點』,你唔好拎開我隻手。」但又感覺太大,一時間手足無措;我係咁撥開佢隻手。 「哎吖,嘿,等我嚟主導。」哈利「單」聲之後,就坐起身同我面對面,頂咗幾嘢,然後抱我到床腳,擘開我大髀、捉住我pat pat,分唔清係前後前後抑或上下上下咁抽插。

「哇⋯⋯好深,咁樣好深,我有少少頂唔順,你輕啲、輕啲⋯⋯」以往從未同男伴試過呢個姿勢嘅我,挨响床板上有氣無力地哀嚎。

「啊⋯⋯呢招係咪好舒服呢,求我唔好停,快啲。」但我好倔強,聽完呢句勝利宣言,反而唔肯如佢所願,咬緊雙唇,拒絕演繹AV女主角吟叫「唔好停,唔好停,好舒服,好舒服」嘅浮誇;呢個時候,哈利突然撻一聲開返着盞廳燈:

「哇,做咩開燈呀,好『殘』眼呀!」我發脾氣,用力甩開哈利。

「我想望住你嚟搞呀,而家咁黑,咩都睇唔到咁滯,你唔好怕羞,畀我有啲視覺刺激啦。」

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

深夜三點,喺正頭殼頂刺眼得失敗嘅廳燈乖乖瞓覺,而床邊依然光亮-不過今次柔和得多;哈利終於醒起可以開隔籬浴室盞燈,一樣有照明效果。而床上嘅我哋,正進行緊第三次「出土文物野外勘察打樁工程」-簡稱「出嘢行動」:我上半身趴喺枕頭上,下半身正高高佶起,受到哈利啪啪聲嘅撞擊,「啊⋯⋯好正呀伊欣」,「嗯⋯⋯好刺激呀哈利」;哈利嘅動作毫不憐香惜玉,不斷用力衝刺狂颷,同前度傾向溫柔嘅動作不可同日而語,卻帶嚟一種近乎受虐嘅快感,子宮壁不自覺咁一收一縮,夾緊支「取經棍」。

就响哈利驀地完全抽出,意圖想深深入洞之際,「哎呀!」我哋雙雙叫咗出嚟。

「嗚嗚,你篤唔中呀,呢下好甘,好痛呀⋯⋯:')」

「噢⋯⋯對唔住呀,sorry sorry,抖下先啦⋯⋯」

就係咁,第三次行動以快感開始,以痛意結束,同樣埋唔到尾;呢一晚上映嘅鬧劇,據伊欣《情趣劇場筆記》記載稱為「三插伊人而不射」。 最後,男女主角乖乖地瞓覺,直至第二朝女主角道別離開。 下? 你問我咁以後仲有無下文? 唔知呢。

~下編完~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆