上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 09:44 AM 發表 查看引用來源

「某位哥哥」多謝問好,回伊人妹妹安,伊人亦是「見手(寫書)不見妳」。。
除了一次又一次躡咗喺我「下面」,一見是欣,兩次是緣,三會定姻緣 :smile_o15:
伊欣師妹文彩有如女版「唐伯虎」,馬雲雖不是「秋香」,倒也想偷香
(特別有人題及「讚香代表想扑嘢」):smile_35:

吾生吾死,化蝶離生死,梁祝化身我共妳:smile_o13:
我係同人勾過手指尾,蝶進雲端說傳奇:smile_o11:

馬雲出名有口齒,我就好似妳老豆。。。。所講,越來越少既至「真」呢種人,就係我 :smile_34:
引用:
周星馳《整蠱專家》「洞房論」。(問:洞房係點㗎?)「洞房,即係首先男女雙方都進入相當興奮嘅狀態,然後男嘅將佢嗰條⋯⋯褲頭嘅帶鬆開,女嘅就將佢嗰塊⋯⋯頭巾揭開,然後佢哋就⋯⋯開始洞房喇。」
妳反應快地搶答 :”即係「安全期」”(講完妳面即紅
雲哥哥,我煞有介事咁特登告知你:“我而家「安全期」呀“,你聽完好似都即刻面紅喎-咦,耳仔都紅咗添喎
大道至簡:1+1=2 ,

再回至2人合為1體,射精,生仔,進化為 1+1=3

原來「洞房論」,可以由「低班小學生」簡淺數學,升華至超越: 「問世間,加數為何物」既「境界」。。。
「洞房論」真係好「論」堅呀,好論好用:smile_o12:
唔好咁心急,咁快掛住「洞房」先。
時間關係,我已經沖好你最愛嘅Lipton紅茶,「洞房」之前,要「合巹交杯」先㗎 :smile_30:
(都可以改為「歃血為盟」嘅-知你鍾意呢味嘢。

三插伊人,聽個名呢集嘅愛情動作戲份應該多啲:p
引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-20 05:57 PM 發表 查看引用來源
〈「三插伊人」〉

(待貼)

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-20 12:18 PM 發表 查看引用來源
師妹文筆流暢自然又好睇,加埋相更加不得了,我等你下個update
有師兄「等待」,伊欣定當更加畀心機,睇情況再貼相酬知己
引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-20 03:42 PM 發表 查看引用來源
好身材係上天既禮物,可以赤裸相對係好事呀
係屋企,係好朋友家,係野外,我都試過一絲不掛。平時就盡量上身赤裸。初初會有d緊張,但突破自己就唔會怕
咦,記得師兄之前野外露出嘅分享,今日又見你提一次-莫非呢個就係用「外在解放」帶領「精神自由」嚟擁抱自然嘅哲學? (諗到呢度,先留意到師兄網名係"Kant-Hegel-Marx",請恕伊欣發現得咁遲

初見羞澀,皆因唔熟對方,淆底在所難免-enlighten me
引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-20 05:22 PM 發表 查看引用來源
話說從來,性事放引版好匹配,當時我自中伏扣分,費九時理,但冇得睇你的好文及傾計有小許失落。
全力支持。
粗筆師兄唔使失落,以後得閒嚟搵伊欣傾下計,不談物價升漲宦海浮沉,只談文章風月,真開心

巳拜讀所有文篇,保持自己生話態度,開心開心。舊文好回味。
橫琴篇你好大膽,應該男友一見你立刻吹口琴,表達對你的思念。
30-40日不見,從文字中見你好像淫蕩了。你妹妹相好鍾意。應是多毛大大三角型。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-20 07:02 PM 發表 查看引用來源
咦,記得師兄之前野外露出嘅分享,今日又見你提一次-莫非呢個就係用「外在解放」帶領「精神自由」嚟擁抱自然
冇咁多考慮,我只係覺得著衫係束縛。剛剛搭小巴去做野,我我冇著衫就上左車,比全車人望住哂,但自己唔驚就得。

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:05 PM 發表 查看引用來源

甘貼雲在伊欣下,三會定姻緣己成 :smile_o05:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:08 PM 發表 查看引用來源

有意思。。我常用「送禮」既cheap 茶包 :smile_30:
有心思。。好一句「歃血為盟」:smile_o01:
引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-20 07:13 PM 發表 查看引用來源

吓,原來仲有下篇,:smile_o04: 仲:
「一朵鮮花插在,三插一鮮花内」 :smile_o14:
「停電」文妙意難嚥,雲難再續別帖於默言。:smile_o08:

伊欣師妹,今篇就此告別,下篇再結姻緣。。:smile_ ...

雲哥哥,不要走,你我「姻緣」已成,斷唔能夠因為伊欣「少少過去」不顧而去呀~
:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆