上一頁下一頁
發新話題

《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
253  29.8k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2016-6-20 10:04 PM 發表 查看引用來源
巳拜讀所有文篇,保持自己生話態度,開心開心。舊文好回味。
橫琴篇你好大膽,應該男友一見你立刻吹口琴,表達對你的思念。
30-40日不見,從文字中見你好像淫蕩了。你妹妹相好鍾意。應是多毛大大三角型。
多謝師兄支持
通常只有我表演吹玉蕭,佢大男人,未試過咁樣對我(乜都好啦,都分開咗喇)。 話雖如此,即使佢想嚟,我亦會怕羞
多日不見,當然有調整過喇,至於你話「淫蕩」咗,真冤枉啊:')  伊欣都係為咗大家性福,「扮」出嚟㗎咋,其實仍然好清純,同我妹妹一樣

引用:
原帖由 kanthegelmarx 於 2016-6-21 11:31 AM 發表 查看引用來源

冇咁多考慮,我只係覺得著衫係束縛。剛剛搭小巴去做野,我冇著衫就上左車,比全車人望住哂,但自己唔驚就得。

香港地夏天真係好悶熱嘅,我老豆都不時打赤膊出街㗎。(又擺咗佢上枱)

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2016-6-22 08:20 PM 發表 查看引用來源

:smile_o09:
雲哥哥,我聽聞discuss有版規係留言唔可以太過簡短,否則有灌水之嫌。 你咀得一下,好似唔係幾夠喎。

:smile_o09::smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-6-20 06:39 PM 發表 查看引用來源
三插伊人,聽個名呢集嘅愛情動作戲份應該多啲:p

heehee, go check it out

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-6-22 08:50 PM 發表 查看引用來源

有的葡萄馬兄添,但細佬既已為人夫,況且亦唔會奪呢位戰友�所好,睇見你/妳地係咁球來球往,合拍非常,似乎不久既將來都好事近囉,但請記住,近排最 hit 既話題就係 - 贏在射精前,所以,要生個尖子,請計住日子 ...
多謝迪迪,嘻嘻

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-22 08:26 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄支持
通常只有我表演吹玉蕭,佢大男人,未試過咁樣對我(乜都好啦,都分開咗喇)。 話雖如此,即使佢想嚟,我亦會怕羞

多日不見,當然有調整過喇,至於你話「淫蕩」咗,真冤 ...
澳門返工男友分手了??
感受到你是淫底。未全情爆出來,依家你是單身?

必撐你。
寫自慰篇。估計好睇。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-22 08:26 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄支持

多日不見,當然有調整過喇,至於你話「淫蕩」咗,真冤 ...
分開左?!
點都好啦,祝性福快樂。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-22 08:29 PM 發表 查看引用來源

香港地夏天真係好悶熱嘅,我老豆都不時打赤膊出街㗎。(又擺咗佢上枱)
Haha,我而家都赤膊緊,剛剛仲要赤膊飲茶同搭巴士

期待又可以裸體行山

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆