《戀戀馬教授》-全十二章連載完畢- 【7/8-後記】

收藏  |  訂閱
11  29.8k

樓主原來黎左呢度
你身型真係好好

樓主唔見左?等你出post呀

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-5-17 11:18 AM 發表 查看引用來源

多謝支持喔~!:smile_o09:

今晚更新。  原來小妹嘅相都有師兄想睇,咁我識做㗎喇
至於幾時再貼相呢就視乎環境啦-又要睇下篇嘢點配圖法,先至再即刻補影,同埋反應如何(影相同 ...
試下係其他版回覆

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-5-19 03:35 PM 發表 查看引用來源
〈歡樂尚餘今宵〉

這樣的溫柔激烈,三次才了。「賭」之為「博」,正是因為結果無人能計及,一樣是輸。⋯⋯

星期六即晚就執兩Q,然後雙雙攬住裸睡,對於熱戀中嘅情侶嚟講實屬等閒事

Morning Q之後,我哋散步一輪,就一齊返咗去佢屋企-佢同佢二弟同屋,仲有個同我同齡最細嘅細佬就同父母一齊住。  咁啱佢二弟嗰日無出街,我哋就匿響房入面依泣,佢彈結他、我唱歌。 唱唱下,咀咀下,摸摸下,又撻着咗,佢「想入」、我「飛飛」:
你男朋友好可愛,鍾意一路彈結他引你

我都有類似經歷,當時我同女朋友野餐緊,而我已經全裸。我女朋友要我做佢男model,其中一個post就係彈結他。我索性唱埋歌比佢。我可能係佢第一個全裸歌手。

當然唱唱下佢跟住我既節奏玩弄我肉棒。我一手放低結他,另一手抱起佢,就係飛鳥見證下交合。

好耐冇見樓主,希望慢工出細貨
下一次update更精彩

樓主去左邊呀?

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-17 09:43 PM 發表 查看引用來源
多謝催稿/支持。:smile_o06:

會更新嘅,而家唔得閒,夜啲再講。

(btw: 1樓目錄已經更新)
終於等到,仲一次過黎3篇

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-19 05:19 AM 發表 查看引用來源
《旺角激情停電夜》(上)

要喺一個陌生人面前、燈光包圍之下,坦然赤裸相對,並唔係一件隨便或容易嘅事,何況我其實係好怕羞嘅呢?
好身材係上天既禮物,可以赤裸相對係好事呀

係屋企,係好朋友家,係野外,我都試過一絲不掛。平時就盡量上身赤裸。初初會有d緊張,但突破自己就唔會怕

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-20 07:02 PM 發表 查看引用來源
咦,記得師兄之前野外露出嘅分享,今日又見你提一次-莫非呢個就係用「外在解放」帶領「精神自由」嚟擁抱自然
冇咁多考慮,我只係覺得著衫係束縛。剛剛搭小巴去做野,我我冇著衫就上左車,比全車人望住哂,但自己唔驚就得。

引用:
原帖由 祝伊欣 於 2016-6-22 08:26 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄支持
通常只有我表演吹玉蕭,佢大男人,未試過咁樣對我(乜都好啦,都分開咗喇)。 話雖如此,即使佢想嚟,我亦會怕羞

多日不見,當然有調整過喇,至於你話「淫蕩」咗,真冤 ...
分開左?!
點都好啦,祝性福快樂。

前往最後回覆