純情社工 (第一至十四部)#211更新

收藏  |  訂閱
6  245.7k

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-6-11 11:07 AM 發表 查看引用來源
雅妍入到房, 見陳大軍果樣好似好痛苦咁 (其實佢又係扮出黎), 就話: 陳生, 你仲好辛苦啊? 我都係第一次同男人做呢D野…….一陣如果整到你唔舒服, 記得出聲啊。陳大軍點頭。心入面捻, 你肯同我打飛機, 一陣痛都話爽啦, ...
好正, 期待更新!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-7-16 10:30 PM 發表 查看引用來源
紋身佬同金毛好快手咁除晒自己D衫, 2個男人光脫脫起雅妍眼前。雅妍心捻自己今日都係逃唔過俾眼前兩個男人輪姦既命運, 純潔既處女身體原本打算新婚當日先俾老公享用, 點知到今日因為好心救人而貢獻左俾2個才認識不夠1 ...
好正, 加油!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-7-20 09:24 PM 發表 查看引用來源
紋身佬成個人壓住起雅妍身上暈左, 而金毛手拎住枝鐵通。金毛: 你條仆街玩咁撚多女人, 輪都輪到我試下破處滋味啦掛, 條女咁索你想做佢第一個男人, 你就想! 係都俾我破先啦!
講完就起個床頭櫃拎左樽哥羅芳出黎, 倒左 ...
呢鋪金毛爽晒!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-8-18 08:32 AM 發表 查看引用來源
過左一個鐘左右, 雅妍漸漸恢復知覺, 下體傳來陣陣劇楚, 好似裂開一樣, 陰道口有種黏黏感覺, 原本流出黎既金毛同睇場既精液已經乾左, 但依然感覺到子宮有種暖暖地既液體起入面滑動。雅妍忍痛企左起身, 發現除左條裙之 ...
好文!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-9-2 10:38 PM 發表 查看引用來源
到達唐樓樓下, 雅妍又回憶番之前俾金毛強姦既畫面, 雖然最後都冇因姦成孕, 但心態上已經覺得身體好污糟, 再唔係以前純真既自己, 更加對唔住第日既老公, 因為自己已經係二手貨……”喂! 雅妍, 做咩呆晒咁企左起度啊?  ...
雅姸又有得食!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-9-23 11:58 PM 發表 查看引用來源
中年大叔見機不可失, 兩條女都迷得一陣陣, 就馬上攬住佢地條腰抽下水先! 明顯同圍住佢地班中年女人唔同, 完全唔覺得有豬腩肉, 身上發出既陣陣香水味傳入鼻中, 心捻今次冇死啦! 竟然黎左兩個又索又後生既女, 一陣神父 ...
超正, 期待更新!!

引用:
原帖由 thisisalcpd 於 2016-9-27 09:55 PM 發表 查看引用來源
原來羅神父之前係一個生活起大陸湖南既騙子, 原名羅勇, 48歲。 有日放假同D酒肉朋友之間吹水講起某某人起香港申請左假結婚, 唔使兩年就可以拎到單程証, 仲可以立即申請到公屋拎綜援, 宜家唔使做野都個個月有六千蚊用 ...
好正好正, 期待更新!!

前往最後回覆