上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  579.6k

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2016-5-29 23:18 發表 查看引用來源
期待你的後續
而家仲有無做差人?
i am not police woman

引用:
原帖由 kelvinman1222 於 2016-5-29 23:24 發表 查看引用來源

唔通係入境署:smile_41::smile_41:
唔好估啦........

睇住先......

好,見大家都咁想知我比男友撞破3P的故事,我就同大家分享下,希望大家唔好介意我有時有D 長氣同會講左其他野。

首先要交代下D人物先,當然第一個係我前男友,就叫佢阿卓,同我一齊左已經3-4 年,感情都係一般,有性生活但不算愉快,而家諗番就算無呢件事發生,都應該會同佢分手,因為佢真係好無用。

另外兩個,當然係我床上的對手,你地唔好以為其中一個一定係阿華,咁你地就估錯哂了。我就叫佢地A B 啦,佢地兩個都係紀律部隊,不過唔同部門,身材當然有番咁上下,大大隻隻,黑黑實實,體能好果種,至於佢地兩個支炮,真係次次都插到我入心人肺,爽到拆哂天,佢地同阿華又唔同,佢地比到我的刺激又係另一個層次。

(至於點識,同埋佢地同阿華有咩關係,我會響其他TOPIC 度同大家講番)

話說當日我收早響更衣室準換衫收工,收到佢Awhataspp話佢地兩個想約我去食 tea,我知佢地邊有咁簡單,約好地點,佢地就過來接我。其實我同佢地已經唔係第一次 3p,又或者約食tea已經成為左我地之間的暗號,大家明會發生咩事。

一上車,阿A已經同我濕吻,而阿B就上下其手,又渣我個胸,又拍我個PATPAT,為左令阿A專心駕駛,我就叫佢地唔好玩住,好多人會見到,同埋快D去食野先。點知阿B就話「琳琳,你好餓咩?不如而家餵一餵你先啦……」我當場偏嘴,其我響果時已比佢地兩個阿阿華調教到一比人錫或者摸敏感位就會濕哂,同埋當日真係好想要……….佢地又氹番我,點氹?咪又係用手搞我下面,搞到我濕哂,阿B仲除左我條底褲,唔比我著番,又話「琳琳,你條底褲都濕哂啦,唔好著啦」

其實,食野已經唔係重點,佢地兩個響屋企附近的一間茶餐廳叫左常餐,好快咁隊完就急急帶我上車走。其實我同A都住得好近,去到A屋企先知原來佢屋企當日有水冇電,於是佢地就提議去我屋企,正當我心大心細之時,佢地兩個又對我上下其手,搞到我個人軟哂,半推半就下應承左佢地。

其實當時已經係下午5點幾,我男朋友如果準時收工就會7點半左右就返到屋企,佢地兩個玩好多花臣,未必會咁快走到,所以我都好驚會比男朋友知,雖然我果時計起偷食都已經有3-4 年但次次都好小心,同時真係好少會帶男人回家玩,但就係呢次,我帶左呢兩個男人回家,就鑄成大錯。

我本身同男友住村屋,房響2樓,個廳響地下,佢地一入屋都好醒目咁推左我上2 樓入房開波。佢地次次玩3P都有個主題,今次就係女傭,於是我就除左件衫同BRA換左條T BACK,著住件圍裙,其實已經習慣左響佢地面前裸體咁換衫,有時發現自己已經冇哂道德低線。

今日,佢兩個角色係大少同二少,我係新請番來的女工,阿琳。

「兩位少爺,麻煩你地除左D污糟衫出來比我去洗丫」
AB同時示意我同佢地除衫…….
「你來同我地除啦,做左成日野好攰」
當然,除衫過程佢地會上下其手,A就隔住件圍裙渣我對波,B就已扯開左我條T BACK係咁瀨我下面,有時仲會用手指……..仍地一個已搞到我半死,佢地兩個一齊,我真係有幾次比佢地前戲都虛脫………

玩左一陣,AB交換位置,A就響佢個袋度攞左支假狗出來,差唔多成7吋咁長,佢準插用支假狗入我下面,我準爭札,但阿B響後面撐大我對腳,成M
字腳,放便阿A用假狗玩我,阿B響後面伸個頭前來同我嘴,呢個時A插左支野入我下面仍一路抽插,一路渣我LIN 頭,佢地分工好清,一人玩一邊,一邊大力,一邊細力,下面又有支假野刺住,我都唔驚鄰聽到,我放肆咁呻同呼,只係覺得當時好口乾,同好熱………..

俾佢地玩到有D暈暈地,都唔知幾時俾佢地就抱住我入房上床玩,佢地兩個都已除哂褲,AB的細佬都已硬崩崩咁響我面前,佢地好鐘意輕力咁用佢地支炮仔打我塊面,打左幾下,我就先同A含,老實講,我未成功用口令佢地出過,真係好慚愧,同A吹緊時,B就埋首我下面,不停咁瀨,果種舒服同打冷震感覺由後尾枕一路上到個頭度………我好專心咁同A吹,由兩粒荔枝玩起,先吞哂入口,用條利係咁轉佢,之後又吐番出來,再吸,再吐,來回幾次,之後先食佢支炮,佢地兩個支炮,真係好硬,如果佢地扯到最行,真係會貼住D腹肌…….我由下至上,由上至下先錫一次,再成支吞,因為真係好硬,下下都頂到好入,次次牙較都好痛………….

當我同阿A吹奏的時間,阿B已經同佢細佬著好雨褸,準備好轟炸我下面,阿B雙手抽起我屁股,一下響後面入左,我都來唔切反應,佢已經響後面瘋狂推插,我只好繼續扶住阿A條腰,跪響佢面前,呢種突然而來的刺激,令我口中阿A的細佬都甩左出來,阿A見狀,又用佢條GERGER打我塊面,我都分唔到上面果D係我D口水,定係佢D分泌。

B響後面推左一陣,就由阿A轉位,阿B除左個套,企響我面前,阿A就響後面抽插,呢個姿勢維持左幾乎半個鐘,佢地不停換位,我都唔清楚佢地邊個打邊個。

但其實原來我已經同佢地玩左成兩個幾鐘,差唔多到我男朋友回家的時間,但我地可太投入,未有察好危

呢個時候,阿A已經射左,阿B仲未射,阿B男上衝左一輪,佢要我女上俾佢回下氣,我一路UN,一路同射完的阿A用口清潔佢個細佬,一唔UN,一路含,一路發出微弱的呻吟……….

就係呢個時候,房間出現左第4個人,呢個就係我男友,阿卓。

佢響我地做緊的時間已經企左響房外一段時間,當時成個空間好似停頓左咁,4個人,都呆左,當中最呆一定係我男友,相信佢呢一生都唔會忘記呢一幕,平時同佢唔太願意做愛的女朋友,呢一刻居然響自己床上同兩個男人做。

大家唔洗擔心,當時冇電影情節大打出手,只係我男友好淡淡然咁講左句,你搞完先找我吧,咁就走左。

最終我都冇再找佢,只係有一日我回家時,見佢已經搬走哂佢自己D野,而我同佢呢段3-4年感情,亦告一段落。

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2016-5-30 00:27 發表 查看引用來源
好精彩l師姐等妳更新,重有icon相好靚!
THANKS SUPPORT~

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2016-5-30 00:54 發表 查看引用來源
有機會放相嗎
NOLA,嚇親人呀.....

引用:
原帖由 pc6983 於 2016-5-30 01:29 發表 查看引用來源
仲精彩過睇AV,期待樓主下一篇分享
:smile_o01::smile_o01:

多謝支持

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2016-5-30 01:33 發表 查看引用來源
真係好到肉
係咩? 我都係第一次寫故仔......

引用:
原帖由 13888 於 2016-5-30 01:38 發表 查看引用來源
無得頂!
多謝支持~!:smile_o12:

寫完呢個TOPIC
大家想睇咩先?

1) 同阿華響出學堂的性事
2)為左升職陪上司去TRIP陪訓
3)比阿華帶左去同其他男人GROUP SEX?

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-5-30 08:32 發表 查看引用來源
其實你被佢發現之後,心裡面諗緊乜,可否交代多少少

好似你完全對ex已經一d感覺都無,仲要無埋罪惡感

投票第一次group sex

其實當時我個反應而家諗番都好心寒,我當時冇做任何野去挽救番呢段感情,唔知點解仲有一刻感覺自己冇做錯,可能一向同男友都冇咩衝擊同比較,男友本身係一個好人,冇咩不良嗜好,只係成日想發達,但又冇恆心去做每一件事,大家應該明佢係咩類型。
可能自從俾我識到呢三個男人,有左比較,令我知道其他男人係點,咩先係真男人掛。
其實當日俾佢發現左之後,我同AB佢地都好似冇野咁仲繼續扑,你地話恐怖嗎?
所以話,女人個心一改變

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆