上一頁下一頁
發新話題

琳琳姐姐與兩個小鮮肉玩3P (#2222) P.149

收藏  |  訂閱
823  579.6k

引用:
原帖由 瑞士雞翼正 於 2016-5-30 20:10 發表 查看引用來源
等唔到,我明天可能都死左啦

RIP

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2016-5-30 20:02 發表 查看引用來源

梗係,陶傑上身咩⋯⋯ :smile_o01:
我勁憎佢。

引用:
原帖由 瑞士雞翼正 於 2016-5-30 20:36 發表 查看引用來源
妹妹請盡快更新,好多男網民睇到你的文章都扯旗,樓主文憑試中文作文是否攞五星星

我邊有咁後生同叻。

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2016-5-30 21:19 發表 查看引用來源
又大圍、村屋、自己住
紀律部隊、太多貼士
5怕太揚
驚呀,咁點算好呀?:smile_46:

引用:
原帖由 jackso0826 於 2016-5-30 22:52 發表 查看引用來源
好多人等睇故仔
開工中,希望今晚有文出。

出住先,仲打緊

要大家久等,對不起。

響開始之前,一定要交代下D人物:
阿華,第一節已經有提及,
阿A同 阿B,已經出現響第二節,
LINDA,阿華前女友,亦係我地同部門的同事,佢同阿華雖然分左手,但仲會有性行為,最重要係 阿A 同 阿B都係LINDA 的SEX PARTNER

我有聽過阿華講佢會同阿A同阿B一齊扑LINDA,因為我心諗,阿華一個已經係好勁同好識做愛,仲加埋另外兩個男人,LINDA 點頂得順同有冇咁大食……
不過阿華漸漸開始引導我去睇群交,兩男一女,甚至多男一女的AV,成日問我有咩感覺,漸漸,我開始自己上網找D群交,GROUP SEX 情節的AV 來看,對群交的抗拒都開始降低。

阿華都好幾次提議帶埋我去睇佢地玩GROUP SEX,但都比我拒絕左,我成日諗有咩咁好睇,同埋見到LINDA,我覺得好尷尬,因為始終大家都係同部門同事,第日見到面會好ODD,所以我都拒絕左好多次,阿華都冇迫我去,成日話等我READY先。

有日我阿華扑完,佢居然一Q就話好攰,平時佢都起碼比兩Q我先肯收手,我問佢點解,原來阿華早幾日又去左同佢地GROUPS SEX,佢又響我面前分享佢地3個點玩LINDA 的場面情節比知,當時我真係聽到有D 反應,感覺到下面又濕哂……

呢日,阿華又問我有冇興趣去睇,我今次冇拒絕佢,我就問佢LINDA 會唔僧尷尬,另外果兩個男人係咩人,佢地會唔會MIND之類好多問題………阿華都一一解答,阿華再問我係唔係真係想去睇,佢話如果我驚都唔會勉強我,我最後都應承左。

阿華之後SEND 左幾個MSG,就話今晚會去我家接我。
點半,阿華車就到,佢通知我叫我落樓,我一上車仲以為佢地會響車上,阿華話佢地約左響附近茶餐廳食D佢地。原來LINDA分鐘車程就會到。不過響呢5落左車,我同阿華行去茶餐廳,我突然好想拖住阿華隻手,因我當時好驚,同緊張,但又好矛盾,好驚尷尬………終於見到佢地,首先同我眼神交流係LINDA,同時佢已經捉住我對手,阿華就行左埋去同佢地兩個男仔打招呼,佢地都係咁講下普通野,成個氣氛完全唔似準備GROUP SEX 咁,LINDA,你淨係睇,唔洗驚.....

同阿華都係煙民,佢地食完野就出左去呼吸,成張枱得番我同佢地兩個,佢地兩個都好NICE 呼同B型,而且仲好大隻感到成身都係肌,同埋好高大,我女仔來講已經唔矮有差唔多170CM打比阿A野,叫佢地兩個帶我上LINDA 經覺覺阿華同我講過佢兩個都身懷長物,我斬有意冇意之間去望下,睇下佢地有幾長,但都未睇到…….

LINDA 樓,有電梯,但好細部,根本上4個人入左電梯,仲有另外兩母子入左LIFT又慢又焗,短短一程LIFT同B當時隻手已經唔規矩,趁人多將隻手放左響我個PAT PAT呢,就用佢下面向前頂左我幾下,其實單單係佢地呢幾個小動作,我已經有左反應同埋知道自己可能成為其中一個女主角。

出左LIFT未入到屋,已經傳來一陣女的呻吟聲,一開門,我地就見到阿華同LINDA 響大廳扑緊,佢地兩個連衫都未除哂,阿華好努力咁後面推緊LINDA,原來阿華同LINDA已經一早上左來開戰,LINDA 當時仲係著住件恤衫,但D鈕就解開哂,個BRA就比阿華扯開左一邊,隨住阿華後入的節奏,前後咁搖,LINDA 對波真係好大,應該有E CUP,我當時都好自悲,阿華推緊LINDA 果時,阿A同B已經好純熟咁埋左位,阿A響LINDA 面前,除左條褲,要LINDA 用口同佢除左條底褲,阿B就訓左響地上面,乘住LINDA 對波係咁搖,同阿華一人渣佢一邊,阿華衝刺埋最後幾下,終於射左,LINDA全身痙攣抽搐,應該係高潮,我第一次親眼見另一個女性高潮……

呢個時候我可以見到阿A支炮,真係好長,而且仲好硬,根本唔係中國人應該有的尺寸,目測都應該有7吋半,成支野身上好多筋,感到佢細佬好有力,因佢太硬,LIND日有幾次含唔實成支野彈出來,LINDA孜好有技咁將佢吞番入口,但係當時應該未係扯到最硬的SIZE。阿A見阿華完事拔出,佢亦都提槍上馬,LINDA 好配合咁將開雙腿,阿A用男上女下,用一個高角度插入去,每入一入LINDA都會發出一下痛苦的呻吟,可能因為阿A太長,隊得好入,響呢個時候,阿B都忍唔住,佢已經除埋自己條褲,半跪坐響LINDA 身上,扯底埋佢個BRA,用LINDA 對大波同佢夾腸,可能佢嫌LINDA 對波唔夠濕潤,佢攞左LINDA手袋入面支CRABTREE,擠左一大PATLINDA個胸上面,幫助佢響上面玩,阿B冇阿A咁長,但好粗,但都係一好有力同滿佈青筋,我唔識點型容,唔係阿華唔勁,只係阿A同阿B不論響SIZE同埋力量方面比佢更厲害……

BLINDA 乳交,阿A就響下面插,LINDA又一次高潮,響呢個時候,阿A都射左,我可以用一個「鑿」宇來形容阿ALINDA時的力量,因為當時LINDAPAT位比阿A大比撞擊到紅哂,至於阿B亦好合拍咁響呢個時候射左入LINDA個口。

阿華響呢個時候坐左響我隔離,問我覺得點,我當時都比唔到反應佢,因為觀能上的刺激太勁了。

佢地中場休,當然係LINDA同佢地三個一齊沖涼,我唔知響浴室佢地有冇搞到,但LINDA出番來,佢已經換哂衫,佢而家只係著左個NIKE 運動型BRA TOP 同一條棉質短褲,佢上圍真係好驕人,我膽粗粗問佢對波有幾大,佢好坦白咁同我講,佢係35E,怪唔知得佢地玩夾腸咁開心,仲叫我摸下,我心大心細,佢就捉住我隻手放響佢個胸上,真係好軟,同摸自己對波好唔同。

當時都已經係夜晚9點幾,我同LINDA響梳化睇佢地打機,佢地3個都冇留意我同LINDA,之後我同LINDA乒左房,佢比我睇佢D情趣內衣,仲有好多玩具,震旦,假狗,手扣,眼罩,口枷,佢同我講,男人會貪新鮮,一定要搞多D花臣,先可以留到男人個心,佢又問我對AB有咩感覺,我話冇咩特別,佢都好直接問我想同邊個玩,定係兩個一齊,我就話我今晚睇下就夠啦,兩個都咁勁,比我一定死,仲要兩個上,唔好搞我。

我同LINDA之後都負責整宵夜比佢地食,食完阿華就建議玩D集體遊戲,我都冇咩意見,其實我當時都有D眼訓,仲打算走,阿AB佢地又叫我玩多陣先走,最終我地玩左D白痴GAME,都係輸左要除衫果D懲罰,最後LINDA輸得最快,佢個BRAUNDER都除左,仲坐左響阿A大腿上面,仲有時會同佢打下車輪,飲埋同一杯野飲,之後幾條仔開始針對我,不過玩得又唔會唔認數咁衰女,點都要守規,搞到我得番個BARUNDER,我果日都係普通衣著,T恤牛仔短褲涼鞋,入面就襯左套黑色LACR BRAUNDER,當我一除件TEE,佢地3個都牛咁眼睇住,雖然我冇 LINDA咁大波,但可能我成日有做運動同SITUP,所以都有腹肌,視覺上對波同LINDA唔差太遠,佢地又點會甘心我除剩UNDERBRA,佢地再夾埋,我首先上面失守,之後再輸,想用手遮都冇手了,其實呢個時候佢地3條仔都已經除哂,我地5個人都全裸,
LINDA同阿華又話要抖下去食煙,我地又抖下。

響呢個時候,阿A同阿B一左一右走響我身邊,開始錫我同玩我對波,我開始時有D反抗,但我一邊推開阿B隻手,一邊同阿A KISS,當阿B同我KISS時,我又推開阿A對手,佢地咁樣搞左我一陣,阿A就提議我地入房玩,於是佢地兩個就抱左我入房度玩。

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2016-5-31 00:21 發表 查看引用來源
簡直係超班嘅故事,睇到如白癡如醉,好想身處其中,樓主請努力寫呀,好多人追住睇架!

但係呢,小師妹已經好眼訓,明天先出埋戲肉,我同A/B大戰............

明天見

引用:
原帖由 pig1124 於 2016-5-31 03:46 發表 查看引用來源
原來紀律部隊咁淫亂
你而家先知?

引用:
原帖由 cywhkd 於 2016-5-31 08:09 發表 查看引用來源
想知咁多角色而家感情情況係點,方便講嘛?

講下都ok

阿華剛同女友結左婚
阿A同Linda結左婚
阿B就追梗我,但我真係冇意思
而我,就仲係一個人

引用:
原帖由 rondal 於 2016-5-31 09:34 發表 查看引用來源
請問A勁定系B勁~?
好難去compare
各有優劣
A就長,B就粗
技巧就B
力量就A
耐力就差唔多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆