想尋回仙記的回憶

收藏  |  訂閱
27  3.5k

想尋回仙記的回憶

雖然喺香港成日去玩
但澳門就淨係試過一次
3年前去仙記,返黎之後仲出過篇報告(嗰陣冇澳門討論版,要喺返香港夜遊版出)
嗰次同幾個frd喺信德買套票
2000已包船票同埋基本洗費
有2個大堂、一個正骨同60分鐘開大
嗰陣仲加左個大脾根
過程唔詳講,樣樣野都好正
條女雖然大陸,但竹筍走肥吹功一絕
由下晝2點幾,中間同frd食下野吹下水
得閒同啲越南妹妹仔大堂師傅flirt下,玩埋game
玩到夜晚11點

間野聽人講變左做東方
其實咁多廢話係想問下依家仲有冇場有類似咁嘅玩法
好想搵日再過大海走轉
貴就一定預左,但如果質素仲keep到我都覺得ok

现在个个都在讲俩叁佰的消费,去得起澳门俩叁仟的人点会有时间左此吹水!

引用:
原帖由 dee5354 於 2016-7-7 01:36 PM 發表 查看引用來源
现在个个都在讲俩叁佰的消费,去得起澳门俩叁仟的人点会有时间左此吹水!

澳門桑拿一定係一二千咁講架啦
兩三百就留港搵企企好過

引用:
原帖由 雲夢 於 2016-7-6 12:41 PM 發表 查看引用來源
雖然喺香港成日去玩
但澳門就淨係試過一次
3年前去仙記,返黎之後仲出過篇報告(嗰陣冇澳門討論版,要喺返香港夜遊版出)
...
今時今日二千蚊埋到單嗎?

引用:
原帖由 fm701 於 2016-7-9 01:51 AM 發表 查看引用來源

今時今日二千蚊埋到單嗎?

就係唔得
所以想問下邊度有類似服務
貴啲就預左

引用:
原帖由 雲夢 於 2016-7-6 12:41 PM 發表 查看引用來源
雖然喺香港成日去玩
但澳門就淨係試過一次
...
雲夢兄,

你個問題我都想知, 但呢度太靜喇, 有時全日都無一個回覆, 好奇怪, 可能同香港個帖差不多或者應該更甚.

我都有一年無去過喇, 通常桑拿同浴室各半, 最近兩次桑拿都去1x, 係d fd 話去既, 但超多人又無服務, 女都算多但餓狼更多, 真係有爭食/輪米的感覺, 女有70%以上可以食用, 但反而又無d令我撲出去爭既.  

同d客吹開水, 佢叫我試下利x, 但一直未試.

東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q
咁玩法似乎又ok
唔知今年仲係咪依個價
有時係驚啲場想你快快手做完趕你走
但過得去梗係想攤抖下,最好有啲大堂按下
咁就完滿啦

引用:
原帖由 性急仔 於 2016-7-12 11:03 AM 發表 查看引用來源

雲夢兄,

你個問題我都想知, 但呢度太靜喇, 有時全日都無一個回覆, 好奇怪, 可能同香港個帖差不多或者應該更甚.

我都有一年無去過喇, 通常桑拿同浴室各半, 最近兩次桑拿都去1x, 係d fd 話去既, 但超多 ...
係播,可能香討過大海師兄唔多
又或者大海冇以前咁抵玩

1x我都聽人講麻麻
打x嗰啲又係
聽過朋友講東望洋ok
利x都想試下,但唔知咩玩法

引用:
原帖由 性急仔 於 2016-7-12 11:03 AM 發表 查看引用來源
雲夢兄,

我都有一年無去過喇, 通常桑拿同浴室各半, 最近兩次桑拿都去1x, 係d fd 話去既, 但超多人又無服務, 女都算多但餓狼更多, 真係有爭食/輪米的感覺, 女有70%以上可以食用, 但反而又無d令我撲出去爭既.  

同d客吹開水, 佢叫我試下利x, 但一直未試.
我以前去親都多數18,不過後來嫌人太多,就少去。我去親都鍾意響大堂hea下,所以又好少去浴室。

前往最後回覆