想尋回仙記的回憶

收藏  |  訂閱
27  3.5k

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q
最近兩次,我都係去東方皇堡(都係近一年內的事);再對上一次,已經兩年半前,就係去東方水療

東方皇堡主打制服,真係好鍾意就不妨去試下;不過除左制服外,就少D野玩。玩邪的就只有大脾筋,其他只有大堂按摩修甲、正宗擦背。東方水療就有得搵靚女除哂黎同你擦背,仲有除哂響大池同你一齊浸,好有露出feel。呢兩樣我都鍾意,不過東方皇堡就無喇,所以下次再有機會去都係揀東方水療了。

順便講埋女,去東方水療那次係夜晚,人好多,要爭。有唔少都唔錯,我揀著那個就OK啦。東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少。第一次加錢揀俄羅斯,真係幾正;第二次加錢揀中國model,但後來睇真個樣幾假。之前個俄羅斯唔敢講唔假,但唔係咁明顯。東方皇堡唔駛加錢的普遍我都揀唔落手,只係第一次有一個還可以但個俄羅斯太吸引,覺得加錢都抵。

又唔好那麼悲,其實呢個討論區都有好多有實力的CD-ROM,不過呢度管理同氣氛那麼和諧,好多人唔出聲吧!

前幾個月walk-in入十八(有人贏左請),消費都三千出頭,本來一心hea下就算,不過沖涼時兩個越南妹沖涼聊雙飛口爆聊到慶合合,好唔容易拒絕入到休息廳,幾個東北妹身材性感又夠騷,進取到直頭攬實你動手動腳,最後都忍唔住上左房,服務又OK啵!漫遊波推環保簫做到夠,屌到軟鞭又同你吹翻硬,包你出到為止,老實講真系算系甘!

出到水池見女女列陣,大部分都OK啵,特別系日本妹,相頭身材都系頂級,開4K直頭系抵,唔系比東北妹搞到軟曬我一定翻轉頭來多炮!

有陣時唔好下下計一Q幾錢,過大海周圍逛逛街食下野屌下西,懷念下以前大富豪中國城D明星級女女(什麼冪冪什麼冰冰連幫她們做妹仔都唔配),都幾好吖!

引用:
原帖由 wubidick 於 2016-7-19 19:11 發表 查看引用來源
又唔好那麼悲,其實呢個討論區都有好多有實力的CD-ROM,不過呢度管理同氣氛那麼和諧,好多人唔出聲吧!

前幾個月walk-in入十八(有人贏左請),消費都三千出頭,本來一心hea下就算,不過沖涼時兩個越南妹沖涼聊雙 ...
多謝広告,去到如果有一半如你說收貨:smile_38:  :smile_34:

引用:
原帖由 雲夢 於 2016-7-6 12:41 發表 查看引用來源
雖然喺香港成日去玩
但澳門就淨係試過一次
3年前去仙記,返黎之後仲出過篇報告(嗰陣冇澳門討論版,要喺返香港夜遊版出)
嗰次同幾個frd喺信德買套票
2000已包船票同埋基本洗費
...
你三年沒出過?:smile_34::smile_34::smile_34::smile_45::smile_40:

廣告?哈哈!賣左間十八都請唔起我幫他們賣廣告。

當你明白潘盧鄧少閒這五個意思,那你無論溝女叫雞,桃花自然旺。

所謂閒,就系叫你唔好星期六晚十一點上去的意思。女女由中午十二點比人插左十幾輪,咪話西水,連口水都無,你話服務點會好!

唔好話吹簫,講野都無力!

想問揾靚女?好的都比熟客mark曬啦,輪到你?

想女多,服務好,自然要揀平日啦,就算去K都系,女多客少,自然服務好!

不過甘,有D人,朝八晚九打份牛工做足六日都系得果一萬幾千,系唔會明白架啦!

翻屋企打飛機啦!

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2016-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
東方唔岩咩,我上年去2568
2大堂+大脾+背+1Q
個價ok喎 :smile_47:

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2016-7-19 11:46 AM 發表 查看引用來源

我以前去親都多數18,不過後來嫌人太多,就少去。我去親都鍾意響大堂hea下,所以又好少去浴室。
真係好很多人 :smile_42:

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2016-7-19 11:51 AM 發表 查看引用來源

最近兩次,我都係去東方皇堡(都係近一年內的事);再對上一次,已經兩年半前,就係去東方水療

東方皇堡主打制服,真係好鍾意就不妨去試下;不過除左制服外,就少D野玩。玩邪的就只有大脾筋,其他只有大堂按摩修 ...
東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少 - 大約有幾多揀:smile_41:

加錢揀俄羅斯 - 加多少:smile_41:  會唔會好寬闊 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wubidick 於 2016-7-19 07:11 PM 發表 查看引用來源

前幾個月walk-in入十八(有人贏左請),消費都三千出頭,本來一心hea下就算,不過沖涼時兩個越南妹沖涼聊雙 ...
我都知好多有實力的CD-ROM, 如果有問有答就讀更加好. :smile_30:

我又未試過有你講個d服務喎 :smile_14:

引用:
原帖由 性急仔 於 2016-7-25 04:16 PM 發表 查看引用來源

東方皇堡去兩次都係early afternoon,兩點幾三點的時候揀女,女預左少 - 大約有幾多揀:smile_41:

加錢揀俄羅斯 - 加多少:smile_41:  會唔會好寬闊 :smile_30: :smile_30:
之前在海參威試過,皮膚算白滑,超大波,玩腳玩成晚,但真係完全唔緊

前往最後回覆