[文迪作品] 三部曲 (淫賤收數記 P.1/茶仔呀珍 P.6/抉擇 P.10) 全文共二十九章完

收藏  |  訂閱
4  91.8k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-7 01:58 AM 發表 查看引用來源

你好叻呀, 咁都比你估........................錯喎 :smile_42:
快d開估喇!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-9 08:13 AM 發表 查看引用來源
諗左一陣, 我有個建議, 「薇薇, 不如咁嘞, 件事始終因我而起, 就等我去搵青兒同佢解釋, 總知一切後果就由我黎獨力去承擔, 就睇吓青兒佢肯唔肯網開一面咁放過妳同 Steven 先嘞!」

主意已決, 我決 ...
故事性好強!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-10 08:16 AM 發表 查看引用來源
我地到左 Steven 公司之處, 有個女職員同我地講, 話 Steven 同一眾高層正響會議室度開緊緊急會議, 薇薇同呢個女仔講, 話叫佢入去會議室內叫 Steven 出黎, 我地有啲好緊急嘅事情想搵佢出黎商量一吓 ...
好正!!  繼續支持!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-11 08:36 AM 發表 查看引用來源
窗邊, 薇薇仲係捉緊住我隻手臂, 我地無出到聲, 但就正在眼神交流住, 薇薇正細細聲好冷靜咁同我講。

「文, 要跳我地就一齊跳落去, 與其為左以前嘅舊事而要再受咁多苦, 倒不如而家我地就一齊拖住手咁去第二個 ...
節奏好快, 好正, 不想那麼快完!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-12 12:40 PM 發表 查看引用來源
淨身過後, 我同薇薇就咩都無著咁就一齊行入房內, 我地已經爬到床上, 好快四仔情節就已經開始。

薇薇正在呻吟, 「啊吖….啊吖….啊吖…..」

而我亦正在喘住氣, 「噓…噓…噓…噓.…..」

...
Good ending!!

前往最後回覆