[文迪作品] 三部曲 (淫賤收數記 P.1/茶仔呀珍 P.6/抉擇 P.10) 全文共二十九章完

收藏  |  訂閱
4  91.7k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-7-10 12:39 PM 發表 查看引用來源
果然, 有條大陸佬真係走埋黎問我, 「喂聲生, 要唔要車呀?」 個大陸佬指住路邊果架麵包車, 「咁去中山收幾錢呀?」 「中山咁就...」 大陸佬皺一皺個眉頭, 「中山就五百蚊位啦!」

嘩我屌吖, 你唔好去搶, 大陸佬 ...
Keep up the good work,  waiting t for next update  

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-7-15 08:08 PM 發表 查看引用來源
我攬住秀秀黎玩住佢對奶, 「呵...好舒服呀, 秀秀, 妳又真係幾抵錫架啫, 一陣妳同我搞完, 就輪到我搞番到妳舒服死為止吓!」

同秀秀玩完熱鴛鴦加花灑煲奶之後, 跟住我同秀秀就已經一齊出去爬到上床, 秀 ...
So far so good XD

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-7-30 12:37 PM 發表 查看引用來源
再搞左一輪之後, 門外已經響起一片嘈雜, 我聽到後即時就起身行去開門, 救護員已經抬住擔架行緊入黎, 幾個人已經跑到呀珍處幫佢做緊檢查, 薇薇又響房度行番出黎, 今次佢見倒咁就知道我地唔係響度玩緊。

薇薇衝到埋 ...
No....the relationship end here..

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-7 07:18 PM 發表 查看引用來源
Steven 收左線後, 跟住再繼續埋首工作, 公司門外正有幾個人行緊入黎, Steven 等人望吓出便, 咦, 係公司高層 Andrew 同幾個國內高層都黎左喎, 眾人行到埋黎, Andrew 正逐一介紹住呢幾個國內高層比 Steven 佢地認 ...
Waiting for #26....
Keep up the good work

Thanks

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2016-8-11 11:40 PM 發表 查看引用來源
淨身過後, 我同薇薇就咩都無著咁就一齊行入房內, 我地已經爬到床上, 好快四仔情節就已經開始。

薇薇正在呻吟, 「啊吖….啊吖….啊吖…..」

而我亦正在喘住氣, 「噓…噓…噓…噓.…..」

...
Over all good is very good story and very good ending....
Gonna wait for your next new story

前往最後回覆