台北之旅

收藏  |  訂閱
36  14.4k

台北之旅

啱啱見到有亞洲夜遊同我啱啱去完台北。寫返啲嘢啦。

7/18,我去台北工干。開完會約下午6點,副總搵我一齊食晚飯。我同副總份屬老友,成日在外一齊滾。尤其係中/澳。

食完飯約8點鬆啲,佢話帶我去酒店(台灣hotel 叫飯店,club叫酒店)。當然好啦,但自從麻總統上場後,成個台北都冇得開大,酒店只有脫衣陪酒及手作仔,全包。台幣2000 一節。一節時間約爲40-50分鐘,每間吾一樣。所有酒店一定要有熟人帶先可以入場,否則係門口都入吾到去。

原以爲去林森北路個間,但今次改去新場,係忠孝東路近敦化南路。即統領附近。差不多到,副總先打電話通知mami,mami會再通知守門人。當到達該大樓,守門人馬上問上幾樓。副總講出自己個名及mami名同話上4樓。守門人用wakitalki 問清楚mami後便開升降機門譲我哋入去。再call樓上㩒架lift上去。安全第一。

上到四樓,仲有度大門。大門開後,另一遍天。裝璜如機場,女服務員穿空姐制服。經理穿機長制服。内裏仲有樓中樓,四-六樓都係club。我哋帶到5樓香港房,吾知佢係咪知我香港人呢?

坐低後,問我哋飲乜,我話啤酒就好,因我要早回家交人(老虎跟埋去shopping)。所以坐一節就夠。然後女女入來,啲女屬中女,廿零歳啦。揀好後,一人一件坐低。頭五分鐘播啲歌仔可以唱下,跟住即打勁歌,條女就脫上衣,拉起條裙,露底,坐係大脾跳貼身舞,任揸任挖,條女仲會搞你JJ,及隔底磨J。勁歌後,繼續飲酒唱歌。言談中,條女原來來自越南。估吾到係台灣會搞到越南妹。正。

差不多離一節約15分鐘,mami攞兩杯嘢入嚟,傾一陣就走咗。馬上再播勁歌,副總即坐埋一邊,條女再跳貼身舞,跟手剝我條褲,即場打JJ。才發覺個兩杯係油。結果俾佢打出嚟,舒服晒。

埋單共5000台幣,副總請。多謝晒。

跟住離開返飯店同老虎會合。

臺灣好多越南新娘,好似香港啲坨北出來搵食一樣。

臺灣原來只這個玩法,不知道蔡總統上任有沒有改觀

引用:
原帖由 voking 於 2016-7-29 05:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱見到有亞洲夜遊同我啱啱去完台北。寫返啲嘢啦。

7/18,我去台北工干。開完會約下午6點,副總搵我一齊食晚飯。我同副總份屬老友,成日在外一齊滾。尤其係中/澳。

食完 ...
尼D就係台灣仁K, 你講個價係全包兩個人嘅洗費?

引用:
原帖由 主挑好食 於 2016-8-3 16:43 發表 查看引用來源

尼D就係台灣仁K, 你講個價係全包兩個人嘅洗費?
係呀,兩個人,一節約50分鐘。包酒水,女,打JJ。共5000台幣。
冇其他收費。我覺價錢可以。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-3 06:35 PM 發表 查看引用來源

係呀,兩個人,一節約50分鐘。包酒水,女,打JJ。共5000台幣。
冇其他收費。我覺價錢可以。
價錢係可以,不過就可惜唔係台妹!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2016-8-3 19:40 發表 查看引用來源

價錢係可以,不過就可惜唔係台妹!
有台妹,不過個晚揀咗先知係越南妹。樣吾錯㗎。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-3 10:49 PM 發表 查看引用來源

有台妹,不過個晚揀咗先知係越南妹。樣吾錯㗎。
去得台灣唔試下台妺點都差D,就等如前輩敎訓,
去台灣唔試次三溫暖汪為男人,但就真可惜我以前年
輕台灣公幹未學識咸濕錯失良機!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2016-8-4 00:37 發表 查看引用來源

去得台灣唔試下台妺點都差D,就等如前輩敎訓,
去台灣唔試次三溫暖汪為男人,但就真可惜我以前年
輕台灣公幹未學識咸濕錯失良機!
我去台灣超過200次,食台妹不少。溝既有,叫雞既都有。
所以呢次搞咗件越南妹有驚喜。

如啲人去澳門,一樣會搵日本,韓國,俄羅斯,點解吾搵澳門妹同一道理。

而家台灣仲有冇三溫暖,好似香港桑拿過埋夜?

前往最後回覆