台北之旅

收藏  |  訂閱
36  14.4k

引用:
原帖由 1231q 於 2016-8-7 03:03 發表 查看引用來源
而家台灣仲有冇三溫暖,好似香港桑拿過埋夜?
有,佢哋有睡眠區。吾會俾你係房瞓。
但台灣三温暖比香港貴。

樓主台北有没有一楼一或企企玩有没有地址及收費

果邊文化好似同香港好唔同,好似一定要去飲酒?
唔飲酒有冇選擇?

引用:
原帖由 第一次玩的人 於 2016-8-9 07:42 發表 查看引用來源
樓主台北有没有一楼一或企企玩有没有地址及收費
麻鷹狗時期已經嚴打台北色情行業。就算廿幾年前,都冇企企。啲女係係咖啡室坐係度等人揀,或按摸院搞野。

以家要玩平野快餐,可以去南部,好多檳榔西施係可以做快仔。尤其近高速公路出入口,好多貨車司機幫襯。台北有既都會貴。

台北邊到有野玩呀ching

引用:
原帖由 hinhin015 於 2016-8-10 22:43 發表 查看引用來源
台北邊到有野玩呀ching
台北,脫衣陪酒,要有人帶先去到。
係萬華區,有好多按摸店有打JJ服務,但大部份係北姑或北嫂。

樓主果間是制服店

引用:
原帖由 fm701 於 2016-8-11 08:01 發表 查看引用來源
樓主果間是制服店
當晚坐制服,但都有便服。mami 話便服靚啲,但貴啲。因當晚時間有限,副總請,佢揀咗制服,我吾好意思搵便服。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-11 06:20 PM 發表 查看引用來源

當晚坐制服,但都有便服。mami 話便服靚啲,但貴啲。因當晚時間有限,副總請,佢揀咗制服,我吾好意思搵便服。
便服有d唔比摸,比較唔抵

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-10 10:31 PM 發表 查看引用來源

麻鷹狗時期已經嚴打台北色情行業。就算廿幾年前,都冇企企。啲女係係咖啡室坐係度等人揀,或按摸院搞野。

以家要玩平野快餐,可以去南部,好多檳榔西施係可以做快仔。尤其近高速公路出入口,好多貨車司 ...
台北邊到有按摸院可以推介:smile_40:
檳榔快仔好吸引,不過唔係當地人冇車唔方便去玩

前往最後回覆