台北之旅

收藏  |  訂閱
36  14.4k

引用:
原帖由 fm701 於 2016-8-15 11:43 發表 查看引用來源
便服有d唔比摸,比較唔抵
便服,我真係未試過吾俾摸。五六年前,都仲可以傾去開房。不過要成萬台幣。

引用:
原帖由 象棋撲馬 於 2016-8-15 17:59 發表 查看引用來源
台北邊到有按摸院可以推介:smile_40:
檳榔快仔好吸引,不過唔係當地人冇車唔方便去玩
去板橋個邊啲三温暖問下啦。個邊多斜骨。
台北市,有都貴。

之前係一D台灣論壇找到D斜骨店,佢地有哂網址介紹,係五木路果邊,係line到問過下玩法價錢,但係一定要帶証件去先可以入閘,其實果D斜骨店係米堅有得玩,最後驚比人湯死牛所以無試過..........

樓主,你朋友帶你去嗰間酒店幾平WOR,
我之前去中山區林森北路嗰頭唱過仁K,又係要熟人帶先入到,保安嚴密,鐵過鐵竇
要3000台幣一個人

而我响坂橋附近都試過D越南妹開既邪骨,
D越南妹比台妹更白更滑又嗲,諗起都扯旗:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 nobody2005 於 2016-8-10 07:14 PM 發表 查看引用來源
果邊文化好似同香港好唔同,好似一定要去飲酒?
唔飲酒有冇選擇?
師兄我都係極少飲酒的,入到酒店都只係飲汽水

引用:
原帖由 kbmj130 於 2016-8-18 14:45 發表 查看引用來源
樓主,你朋友帶你去嗰間酒店幾平WOR,
我之前去中山區林森北路嗰頭唱過仁K,又係要熟人帶先入到,保安嚴密,鐵過鐵竇
要3000台幣一個人

而我响坂橋附近都試過D越南妹開既邪骨,
D越南妹比台妹更白 ...
板橋我見好多北姑係度,原來仲有越南,下次試下先。

引用:
原帖由 voking 於 2016-8-18 10:17 PM 發表 查看引用來源

板橋我見好多北姑係度,原來仲有越南,下次試下先。
有北姑亦都有越南,師兄你熟架步過我好多啦

引用:
原帖由 temple 於 2016-8-16 11:50 AM 發表 查看引用來源
之前係一D台灣論壇找到D斜骨店,佢地有哂網址介紹,係五木路果邊,係line到問過下玩法價錢,但係一定要帶証件去先可以入閘,其實果D斜骨店係米堅有得玩,最後驚比人湯死牛所以無試過..........
去撿屍都大把你撿,再加夜浦,個人正正已經可以搞得惦,斜骨可去可無。

引用:
原帖由 voking 於 2016-7-29 05:50 PM 發表 查看引用來源
啱啱見到有亞洲夜遊同我啱啱去完台北。寫返啲嘢啦。

7/18,我去台北工干。開完會約下午6點,副總搵我一齊食晚飯。我同副總份屬老友,成日在外一齊滾。尤其係中/澳。

食完 ...
無得開大真係爭D...

引用:
原帖由 kbmj130 於 2016-8-19 03:18 PM 發表 查看引用來源

有北姑亦都有越南,師兄你熟架步過我好多啦
板橋邊到,近府中:smile_41:
不過咁難得去台灣玩,仲要食返北姑就真係...:smile_o08:

前往最後回覆